1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Borzasztó gyengék? Egyedül a hozzászólásaid. Mi a problémád pl. a Jackie Brown-nal? Azt még bőven megértem, hogy a Kill Bill 1. nem jön be annyira valakinek, de a 2. rész pl. kurva nagy, eszméletlen hangulatos jelenetek vannak benne (főleg az utolsó fél óra Billel).
    Ráadásul mind a Kill Bill, mind a Grindhouse rá eső része alapból klasszikusként indul, mert ember nincs (na jó, talán Rodriguez, de a Planet Terrort még nem láttam), aki ilyen mértani pontossággal szedné össze az egyes műfajok jellemzőit és öntené nyakon a saját -kirívóan eredeti- ötleteivel.
    És mondom mindezt úgy, hogy a Kill Billre és a Death Proof-ra is úgy ültem be, hogy "na, ez max közepes lesz, de inkább nézhetetlen", mert az alapötleteket is elkeféltnek találtam.

Mondjuk én azt is értem, hogy a filmeket tényleg kissé alaposabban ismerő embereken kívül nem sokan harapnak rá az újabb filmjeire, mert azért ezekhez némi előismeret is kell, nem csak beülni, aztán nézni... Jó, ha az ember tudja, hogy az utóbbi két filmjének az alapjai B-Z kategóriás hulladékok és nézhetetlen szemetek, márpedig ezekbő épült mindkét vár, más kérdés, hogy valaki csak annyit vág le, hogy "Fúúú, bizti tök faxa lesz, mer' má' a Ponyvaregényben is csomót bazmegeztek!!!"...

Egyébként nekik rossz hír, hogy jön "most" QT-től az Inglourius Bastards c. 2. VH-s film, amiben valószínűleg ezen kategóriába tartozó filmek minden létező kliséjét gyúrja bele a saját betépett agyának masszájába.
    Aztán remélem visszatér a kissé rendhagyóbb formájához, amit igazából eddig kizárólag a Kutyaszorítóbannal prezentált (a Ponyvaregény sem más, mint egy tucat/tömegműfaj újragondolása).