[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Van benne spoiler...
A Tranyót én is lehúztam, de más okból. Én ELVÁRÁSOKKAL ÜLTEM BE. Mikor itt van a Transformers The Movie 1986-os kiadás (rajzfilm) DVD-n, és az összes régi sorozat VHS-en, képregények, egy rakat bábu, mert gyűjtöttem őket a kis zsebpénzemből, meg a húsvéti lóvéból, Lutra album, stb.
És akkor beülök egy olyan filmre, amiben nincs MÁTRIX!!!!! Nincs Ultra Magnus, nincs Hot Rod, nincsenek Dino Bots!!!!
Nincs Megatron, helyette valami Predator van. Nincs ULTRAMEGAGIGA BRUTÁL ÁGYÚ MEGATRON VÁLLÁN, nincsenek iszonytató lézerágyú hangok. És Bumblebee nem VW Bogár, hanem egy Camaro...
Az poénok se nagyon ülnek. De ez szubjektív, nem kicsit nagyon. Sajna nem tudtam nevetni egy poénon sem, bár egyiken mosolyogtam (MEGATRON, as they call it...).
Két jó kis review: EGY
KETTŐ :)
Az eredeti hangok közül egyedül "Optimus maradt meg".
Starscream eredeti hangját adó Chris Latta 45 évesen halt meg 94-ben. RIP!
Megatron hangját Hugo Weaving (Agent Smith a Mátrix sorozatból) adja.
Persze volt hibája a réginek is egy rakás, de azért lehetett volna közelebb. Ott volt egy rakás robot, meg néhány ember, itt volt egy rakás ember, meg néhány robot. De majd a folytatásban biztos bemutatják a többieket is. A harmadik, vagy negyedik részre pedig az egész palettával találkozhatunk.