[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szóval akkor nincsenek fix értékek, amiket el lehetne ismerni, mondjuk a filmművészetben, vagy akármelyik más ágban (pl. festészet)? Hmmm..? Mert ezt állítod.
Főleg úgy nem ér semmit, amit mondasz, hogy ő ideböfög valami értelmetlen marhaságot, mint:
"Ilyen unalmas filmet régen láttam. Nagyon retro akart lenni, de baromira nem jött össze neki. Egész olyan volt, mintha a forgatókönyvet egy jól átmulatott éjszaka során dobták volna össze.
Tarantino meg menjen vissza a tékába... Egyre mélyebbre süllyed a szememben ez az agyon hypolt majom."
Erre mondod te, hogy ízlések és pofonok? Ez ízlés? Ha valaki hülye állat, mert olyanokat ír, hogy Tarantino "nagyon retro akar lenni", akkor ott minden rendben?
Szóval álljon az egész topik abból, hogy mindenki elmondja a tyúkszaros véleményét egy filmről, amire a többiek vagy nem reagálnak, vagy a mennybe magasztalják, hogy mekkora ász!
Hát nem. Én akkor is rávilágítok a hülyeségeikre, ha ezerszer kibannolnak is, mert az igénytelenség nem opció, hanem betegség, országos/világszintű. És nem, nem az az igénytelen, aki nem szereti QT, vagy akárki filmjeit, hanem az, aki mindössze ennyit képes beböfögni róla.
Én senkit nem basztattam még azért, mert nem tetszett neki egy film, hol érdekel engem, hogy kinek mi tetszik? Nálam azután kezdődnek a gondok, hogy nem tetszett, mert... Onnantól a kommentek minimum fele égbekiáltó ökörség, majd pont azt fogom olvasgatni, hogy ki mennyire van betépve a saját hülyeségétől!
Ül a gép előtt a
és vigyorog, mint a róka a mesekönyvben, hogy most milyen faszán megmondta a magáét... Te meg adod alá a lovat