1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gladiator
    Hmm... Valóban nem írtál olyat. Tényleg félrebeszéltem valamennyire. Az is lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg mondani valómat, a végére meg már nem tudom hogy jött ki hogy QT imádó vagy.
    Mindenesetre akkor is tartom azt az állításom, hogy a baj veled van, amiért lenézel, anyázol másokat, amiért nekik (nem) tetszik egy film, legyen az Tarantino, vagy sem. Pl. ezek a kommentjeid gázosak:

"Azt még bőven megértem, hogy a Kill Bill 1. nem jön be annyira valakinek, de a 2. rész pl. kurva nagy, eszméletlen hangulatos jelenetek vannak benne"

Ez az "én vagyok a legnagyobb filmkritikus" felfogásod a gáz. Mi az, hogy még bőven megérted, hogy a Kill Bill 1 nem jött be neki? Ha neked nem jött be, akkor megérted, hogy neki sem, ám ha neked bejött volna, akkor valszeg ugyanott tartanánk, mint anno a Die Hard esetében, hogy anyázod, amiért neki nem tetszik.

Tehát eleinte rosszul fogalamztam lehet, remélhetőleg most már sikerült értelmesen leírnom a problémám.