[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én a nagy átlag szerint értékelem a filmeket???
Itt ugrott nekem mindenki, hogy miért húztam le a Transformerst. Érdekes. És persze ez csak egy példa, bár igazából többet nem is nagyon tudok, mert fogalmam sincs, hogy mit és hogy értékel a nagy átlag.
Elég gyermeteg a gondolatmeneted.
Mint korábban is írtam -de úgy tűnik, értelmezése meghaladta a képességeidet-, negatívan álltam hozzá a legutóbbi két Tarantino filmhez, mert nem tartottam őket jó ötletnek, de utólag kellemesen csalódtam. További filmtervei pedig nem igazán érdekelnek -talán csak a Vega Brothers-, szóval még csak minimálisnak sem nevezhető az elfogultságom az irányába.
Nem tudom, hogy hol olvastál olyat, hogy Tarantino-t én fantasztikus filmrendezőnek tituláltam és aki ennek ellent mond, az egy barom. Idéznéd a kedvemért?
Mint írtam -többször nem fogom, se a te, se a nyomorék pajtásaid kedvéért-, hogy nem érdekel, kinek milyen film tetszik. Csak tudja normálisan megindokolni, hogy miért jó vagy rossz az, amit nézett. Szerintem ez a minimum, nem?
De mivel ezeket sem fogod megérteni és valami totál másra válaszolsz majd, mint amit írtam, tök feleslegesen tépem a számat.