[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Borzasztó gyengék? Egyedül a hozzászólásaid"
Látom neked személyeskedés nélkül nem megy. Máshogy nem tudsz véleményt cserélni csak úgy, hogy a másikra ráerőlteted a "filmhez nemértő taplóparaszt" szerepét? Kicsit el vagy szállva magadtól nem gondolod?
A Jackie Brownban igazad volt az is jó volt még. Mellesleg ne nézz már 12 évesnek, hogy a bazmegezésre izgulok....
Egyszerűen azt nem értem, hogy miért nem lehet azza csöppnyi méretű agyaddal felfogni és elfgadni, hogy valaki számára Tarantino = igénytelen bedrogozott káromkodástömeggel+ egy csomó vér mostanában.
A kill Bill-ből nem csak az egy hanem a 2 sem tetszett. Vontatott volt és hosszú. Ráadásul totál inkoherens az egész film.
Az meg hogy "mértani pontosságal szedi össze az egyes műfajok jellemzőit" szerintem meg csak ide lép egy kis kliséért, meg odalép egy kis kliséért és kész a "nagy" tarantinomúvi amit az olyan kis ágybacsöppentők mint te baromi újnak találnak.
SZERINTEM TARANATINO SZAR Az ÚJ FILMJEIVEL. Mondom úgy, hogy az egyedi hangulatokat mindig jutalmazom. (imádom az összes Tim Burton filmet na azoknak van egyedi hangulata, imádom Oliver Stone-t neki is van hangulata, vagy ha beteg flimről beszélünk akkor David Lynch filmjeit is nagyon bírom. ŐK ÚJAT alkotnak)
Tarantino egy betekert másológép. semmi több. Én nem szeretem. ez meg ízlések és pofonok kérdése attól szarabb ember vagyok? Nem hiszem úgyhogy a lesajnáló lenéző stílust felejtsd már el, amíg le nem teszel valamit az asztalra a másik fikázásán kívül.
Kössz.