[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Lássunk párat:) : Született Július 4-én, Szakasz, JFK, Született Gyilkosok, The Doors, Wall Street, Any Give Sunday, Igen ezek csak 2-3 közepesnél is jobb filmek:) persze."
Ezek közül kiemelkedő film (az átlagból, nem a jó, esetleg kiváló filmek közül) a Született Július 4-én és talán a JFK. Jó film mondjuk a The Doors és a Wall Street. A Született gyilkosok egy túlhype-olt agymenés, szájbarágós mondanivalóval és -kegyetlenül unalmas- indián motívumokkal. Ráadásul minek kell azt a rohadt törzsfőnököt beleszuszakolni minden egyes filmjébe, azt már tényleg nem értem.
A Szakasz is nézhető, de inkább csak az acting power viszi, túlhype-olták azt is, mert annak idején Dolph Lundgren volt az egyetlen alternatíva. Az Any Given Sunday pedig -bár hangulatos- egy klisékkel dobálózó átlagfilm.
MINDEN Oliver Stone filmet láttam, mert fiatalabbként a Cinemát olvasgatva kb. minden második számban belebotlottam valami őt istenítő cikkbe és kíváncsi lettem. De hamar leesett, hogy mi van. Neked még mindig nem.