3837
Kinek, mi a kedvence?
  • kutyakiki81
    Magyar földön voltam most 3 hétig. Leadtam két nagyobb lengyel rendelést és egy magyart. Így sikerült 95 új sört kóstolni. A lengyel craft scene még mindig jó, nem erős, de jó. De leglább nem drága. Kiemelkedően jót mondjuk nem ittam, de 1400 forintért sehol nem kapok tripla ipát :)

A magyar mezőny, viszont siralmas... Mad Scientist pale ale, sour, és ipa kurva drága és lassan kritikán aluli. Egy nagyon kellemes csalódás volt, a Brewing Vibes főzde Still fuck the rest dipája, ami brutál juicy és finom is volt. Le a kalappal. És az Ugar Tariler sorozat sem rossz.
    De az Etyeki, a Horizont, a Monyo egyszerűen olyan gyenge, hogy nem is értem hogy vannak "életben"
  • becauseIsaid
    Úgy eltűntél, már azt hittem elvitt az ár
  • kutyakiki81
    Ezt ittam én is a héten. Sajnos ilyen gyenge Night Shift-et még nem ittam. Ez nagyon mellément :( Se a zserbó ízt nem találták el, de a Barley wine műfajt sem. Sebaj!
    A 2024-es mogyorós-karamellás NS viszont kellemes meglepetés volt magyar fronton.
  • becauseIsaid
    Basszus, nem hittem volna lebukok, pont itt? :)
  • manson222
    Nyithatnál kóstolós csatornát a YouTube-on, egy kis konkurencia Winklernek. (vagy lehet te magad vagy a Winkler) :D
  • becauseIsaid
    Ezt is jó néha újra kóstolni

• becauseIsaid
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
    Elpusztítottam az utolsó Night Shiftemet is

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.12.23. 21:34:46
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
    YeastSide DNEIPA

• becauseIsaid
  • becauseIsaid

• becauseIsaid
  • becauseIsaid
    IPA

• becauseIsaid
    Házi bajor búza, csajosítva: mangóval és hibiszkusz virággal

• becauseIsaid
    A búzasörök tekintetében nálam a bajor a nyerő stílus, de azért a belga is jó. Ez meg kimondottan ízlik:

• becauseIsaid
    Az idei Esthajnal. Finom

• becauseIsaid
    Mondhatom, ha akarod, de amúgy de.
    Winkliéknél láttam, kipróbáltam, nem rossz, ha eltalálod az arányt.
  • kutyakiki81
    Mond, hogy nem öntötted össze :)
  • becauseIsaid

Rettegjünk Ivántól?
    Ezt még nem kóstoltam korábban, most kaptam egyet

• becauseIsaid
    Ismét létrehoztam egy "collabot", mivel a tonic Monyo, a pohár Horizont, a stout meg First :)

• becauseIsaid
    Az ilyen hordóérlelt nedűknek viszont nem árt az sem, ha hosszabb ideig tárolják

• becauseIsaid
    Schöfferhofer
    bajor búza

• becauseIsaid
    Imperial stout egy jó tonikkal felütve

• becauseIsaid
    Végül egy szűretlen cold ipa

• smith09 #3809
    Kinézete ötös ! : )
  • becauseIsaid
    És egy belga vörös

• becauseIsaid
    Egy ír vörös

• becauseIsaid
    Ismerős hobbi sörfőzőtől jött néhány ital, a "márkanév" kitakarva, az első egy bécsi ászok, rendesen megcsinálva

• becauseIsaid
  • becauseIsaid
    ...és még csak nem is NEIPA volt, de amúgy is lényegtelen. Én egy igénytelen sörivó vagyok és kész.

A földről iszom a sört.
  • IPA-lover
    Jogos... De a Neipának meg még világosabb színe kellene hogy legyen.
    De tényleg utánanéztem, a Spar-nak kint van saját főzdéje, ott főzik. Jelenleg 2,15-ön áll Untappd-en több mint 200 szavazat alapján és többeknél ugyanez a probléma.
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
    NEIPA

• becauseIsaid
    Märzen
  • becauseIsaid
    A west coast a Bandibá' volt, ami eszembe jutott róla. De aztán bontottam egyet és a szín hasonló (nem a képen látható fényviszonyokkal, tehát világosabb), meg az alkohol is ugyanannyi, de az íze azért nem ugyanolyan, csak hasonló. Most legalábbis így érzem, valós idejű összekóstolás híján csak emlékezetből.
  • becauseIsaid
    Téves, nem west coast, olvasd vissza. Az van a címkén, hogy AHA! -IPA-. De mondom még egyszer, a valóságban nem volt ilyen sötét a színe. Továbbá a Spar nem gyártó, hanem forgalmazó. A Spar nem egy sörüzem, legyártarják valahol, az volt a kérdéses, hogy hol.