3837
Kinek, mi a kedvence?
-
kutyakiki81 #3837 Magyar földön voltam most 3 hétig. Leadtam két nagyobb lengyel rendelést és egy magyart. Így sikerült 95 új sört kóstolni. A lengyel craft scene még mindig jó, nem erős, de jó. De leglább nem drága. Kiemelkedően jót mondjuk nem ittam, de 1400 forintért sehol nem kapok tripla ipát :)
A magyar mezőny, viszont siralmas... Mad Scientist pale ale, sour, és ipa kurva drága és lassan kritikán aluli. Egy nagyon kellemes csalódás volt, a Brewing Vibes főzde Still fuck the rest dipája, ami brutál juicy és finom is volt. Le a kalappal. És az Ugar Tariler sorozat sem rossz.
De az Etyeki, a Horizont, a Monyo egyszerűen olyan gyenge, hogy nem is értem hogy vannak "életben" -
#3836 Úgy eltűntél, már azt hittem elvitt az ár -
kutyakiki81 #3835 Ezt ittam én is a héten. Sajnos ilyen gyenge Night Shift-et még nem ittam. Ez nagyon mellément :( Se a zserbó ízt nem találták el, de a Barley wine műfajt sem. Sebaj!
A 2024-es mogyorós-karamellás NS viszont kellemes meglepetés volt magyar fronton. -
#3834 Basszus, nem hittem volna lebukok, pont itt? :) -
manson222 #3833 Nyithatnál kóstolós csatornát a YouTube-on, egy kis konkurencia Winklernek. (vagy lehet te magad vagy a Winkler) :D -
#3832 Ezt is jó néha újra kóstolni
-
#3831 -
#3830 -
#3829 -
#3828 -
#3827 Elpusztítottam az utolsó Night Shiftemet is
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.12.23. 21:34:46 -
#3826 -
#3825 YeastSide DNEIPA
-
#3824 -
-
#3822 -
#3821 IPA
-
#3820 Házi bajor búza, csajosítva: mangóval és hibiszkusz virággal
-
#3819 A búzasörök tekintetében nálam a bajor a nyerő stílus, de azért a belga is jó. Ez meg kimondottan ízlik:
-
#3818 Az idei Esthajnal. Finom
-
#3817 Mondhatom, ha akarod, de amúgy de.
Winkliéknél láttam, kipróbáltam, nem rossz, ha eltalálod az arányt. -
kutyakiki81 #3816 Mond, hogy nem öntötted össze :) -
Rettegjünk Ivántól?
Ezt még nem kóstoltam korábban, most kaptam egyet
-
#3814 Ismét létrehoztam egy "collabot", mivel a tonic Monyo, a pohár Horizont, a stout meg First :)
-
#3813 Az ilyen hordóérlelt nedűknek viszont nem árt az sem, ha hosszabb ideig tárolják
-
#3812 Schöfferhofer
bajor búza
-
#3811 Imperial stout egy jó tonikkal felütve
-
#3810 Végül egy szűretlen cold ipa
-
#3809 Kinézete ötös ! : ) -
#3808 És egy belga vörös
-
#3807 Egy ír vörös
-
#3806 Ismerős hobbi sörfőzőtől jött néhány ital, a "márkanév" kitakarva, az első egy bécsi ászok, rendesen megcsinálva
-
#3805 -
#3804 ...és még csak nem is NEIPA volt, de amúgy is lényegtelen. Én egy igénytelen sörivó vagyok és kész.
A földről iszom a sört. -
IPA-lover #3803 Jogos... De a Neipának meg még világosabb színe kellene hogy legyen.
De tényleg utánanéztem, a Spar-nak kint van saját főzdéje, ott főzik. Jelenleg 2,15-ön áll Untappd-en több mint 200 szavazat alapján és többeknél ugyanez a probléma. -
#3802 -
#3801 NEIPA
-
#3800 Märzen
-
#3799 A west coast a Bandibá' volt, ami eszembe jutott róla. De aztán bontottam egyet és a szín hasonló (nem a képen látható fényviszonyokkal, tehát világosabb), meg az alkohol is ugyanannyi, de az íze azért nem ugyanolyan, csak hasonló. Most legalábbis így érzem, valós idejű összekóstolás híján csak emlékezetből. -
#3798 Téves, nem west coast, olvasd vissza. Az van a címkén, hogy AHA! -IPA-. De mondom még egyszer, a valóságban nem volt ilyen sötét a színe. Továbbá a Spar nem gyártó, hanem forgalmazó. A Spar nem egy sörüzem, legyártarják valahol, az volt a kérdéses, hogy hol.