3817
Kinek, mi a kedvence?
  • becauseIsaid
    4% alk.
  • smith09 #3776
    Tv - ben reklámoztak Dreher 4.0 nevű sört.

Ez ilyen gyenge a valóságban ?
  • becauseIsaid
    Bajor duplabak búzasör

• becauseIsaid
    Ja, nagy a baj: a fejedben.
  • IPA-lover
    Egyik mondatod üti a másikat...

"Ízlésekről és pofonokról amúgy se nyitok vitát, mindenkinek másképp ízlik minden"

Ez igaz, mindenkinek más az ízlése.

"És akkor mi van, ha agyonoxidált söröket iszok?"

Semmi... Téged minősít, Ez kb olyan mintha penészes kenyeret, vagy romlott húst ennél.

"És ha ízlett, akkor mi van?"
    Akkor nagy a baj
  • becauseIsaid
    Egy finom kölsch

• becauseIsaid
    Egy király búza

• becauseIsaid
    Vaskakas american amber ale

• becauseIsaid
    Te meg milyen arc vagy? Ide jössz csak azért, hogy beugass két embernek. És akkor mi van, ha agyonoxidált söröket iszok? Írtam én egy szóval is, hogy ízlett vagy nem? És ha ízlett, akkor mi van? Ízlésekről és pofonokról amúgy se nyitok vitát, mindenkinek másképp ízlik minden. Továbbá mi közöd van ahhoz, hogy ki mennyit ad ki egy sörért? Unalmas lehet az életed komám!
  • IPA-lover
    Érdekes arc vagy.
    Szerinted ez taszító de alig 2 hét alatt két agyon oxidált sört is posztoltál amiket gondolom meg is ittál jóízűen
  • IPA-lover
    Gondolom itt az volt a cél hogy megmutasd hogy te megengedheted hogy 12000 forintért vegyél egy doboz sört
    De most komolyan! Megéri ennyi pénzt kiadni egy sörért???
  • becauseIsaid
    Vaskakas Lemongrass saison

• becauseIsaid

Vaskakas APA
  • becauseIsaid
    Ezek mindig is taszítóak voltak számomra.
  • kutyakiki81
    Eddig csak a kellemes élményeim írtam le, de most a rosszat is kell, hogy távol tartsak másokat ettől a borzalomtól

Desperados : Jungle Bird

A Desperados, Coronita és társaikat alapból mellőzni kell, és csak akkor ajánlott meginni ha vendégsében vagy, és SEMMI más alkohol nincs. Én most beleestem abba a csapdába, hogy pénzt adtam ezért :

Ugyebár az alap Desperados is egy közel ihatatlan moslék, nem is tudom miért vártam bármit is ettől az ananász és lime ízesített változattól. A színnel még nagy baj nincs, divat a kék sör, de azok mögött tartalom is van, itt meg nulla.
    Vizes, műanyag ízű hígfos, émelyítő és hányingert keltő kémiai lötty, aminek a sörhöz semmi köze sincs és amit senkinek nem lenne szabad meginnia.
  • becauseIsaid

Rozsos IPA
  • becauseIsaid
    Az enyém néger változat :))
  • kutyakiki81
    Ilyennek kellene lennie

• becauseIsaid
    A Krois stoutnak legalább normális színe van
  • becauseIsaid
    Szerintem nem, ez ilyen, én is lestem egy nagyot, mikor kitöltöttem.
  • kutyakiki81
    Ejha ez durván oxidált...
  • becauseIsaid
    Vaskakas Crazy Hop Cat DDH NEIPA

• becauseIsaid
    Nem tudom, hogy így akarták-e, de nekem fura ez a savanykás íz, főleg azután, hogy a kibontáskor egyből kifutott...
  • becauseIsaid
    Krois Parrotdise neipa
  • becauseIsaid
    Tudom, messze még a karácsony, de előkerült egy ilyen söröcske és nem bántam meg, hogy nem vártam meg vele a következő karácsonyt

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.08.23. 13:08:19
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid

• becauseIsaid
    És szép is, a doboz is
  • kutyakiki81
    Az Alien Romulus premier előtt sikerült beszerezni a Something in the water névre keresztelt fruited sour-t a Siren Craft Brewery-től, méghozzá a limitált díszdobozban, pohárral.
    Kb. 6-7 évvel ezelőtt azt hittem ők az angol sörfőzés csúcsa :) Persze azóta sokat alakult az ízlésem. De sokszor megveszem a söreiket, nem zárkóztam el tőlük, csak találtam jobbakat.

Az Alien sörük egy laza, brutál könnyen iható sour, egész krémes de sűrűnek nem mondanám. Nem érezni a 6%-ot, nagyon lájtos, szinte test nélküli savanya, meleg nyári estékre pont jó.

3,75/5,00

• becauseIsaid
  • becauseIsaid
  • becauseIsaid
    A méltán híres cseh Platan lager söre Lidl-köntösben, tök akciósan. Jó vétel

• smith09 #3745
    Ne foglalkozz vele. Nem ér annyit a pali.

Penny.
    0.0 % Pécsi sör citromos.
    250 Ft kb.
    Nagyon finom, kellemes csalódás.
  • becauseIsaid
    Ja, és nem mellesleg sportolok, nem zabálom agyon magam, cukrozást kerülöm, bár nem vagyok cukros se, csak mert nem tartom egészségesnek. Viszont a sört szeretem, ez igaz. De nem az alkohol tartalma miatt, hanem mert jó az íze. Sok alkoholmentes közülük, ha nagyobb részt ki lehetne váltani mentessel az alkoholosokat, akkor csak azt innám, de sajnos a technológia még nagyon nem tart ott!
  • becauseIsaid
    Gratulálok ismét a hasznos és "rosszmájú" hozzászólás kapcsán, ezért igazán érdemes volt regelned és az idődet ezzel töltened.
    Egyébként köszöni, jól van. Rendszeresen járok orvosi vizsgálatokra, mert jó tudni, hogy mi a helyzet egészség terén és bizony nagyon sok ember ugrálna örömében, ha ilyen jó labor eredményei lennének
  • Valy84
    Jól bírja a májad! :)
  • becauseIsaid
    Őribird Darázsölyv american stout

• becauseIsaid
    A sör finom volt!
    Mad House DDH IPA

• becauseIsaid
    Vérnarancsos verzió. Sajnos nagyon fura ez az aroma benne. Ennél a classic sokkal jobb volt

• becauseIsaid