3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#3657 QRWA jó! (lehet)
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.05.13. 13:56:13 -
kutyakiki81 #3656 Liverpool szerintem legjobb főzdéje, az Azvex Brewing nem csak a New England ipa-ben és a Hazy Pale ale-ekben remekel, elkezdtek olyan szintű smoothie sour-okat is főzni, amik már közel állnak a USA (Imprint, Mortalis, Kings Brewing) főzetekhez.
A Scoop egy Ice Cream sour csak málnával! A gyümölcs minden jellegzetessége benne van ebben az italban. Komolyan mondom, a doboz sokkal nehezebb volt mint bármelyik más 440ml-s can. Nyitáskor más ömlik is ki a GYÜMÖLCS! Itt nincs színezék, vagy aroma, csak MÁLNA! A sűrűssége olyan, hogy komolyan kanál kell hozzá. Fanyar, savanykás, és brutálisan finom!
Nagyon remélem, hogy az Azvex sorozatot csinál ebből, és jön majd a mangó, a kókusz, vagy a passion fruit. -
-
#3654 Azokat én is innám, persze. A moninosokat meg csak azért ittam meg (és hittem el, hogy jó is valamennyire :)), mert a Winklert bírom. -
kutyakiki81 #3653 Én nem vagyok már fiatal, de én is imádom a heavily fruited sour-okat, és az tetszik ha ezek épp kék vagy zöld színben pompáznak.
De amikor már egy méglévő sörbe kevernek valamit, az szerintem bohóckodás, még akkor is ha jól sikerül. De ennek még az sem sikerült :) -
#3652 Állítólag a mai fiatalok ilyen nem-sör söröket szeretnek inni mostanság. Mindegy mi, csak minél elvetemültebb legyen. Én inkább maradok a még sörnek nevezhető italoknál. -
kutyakiki81 #3651 Az a Moninos bohóckodás a hazai "sörgyártás" szégyene volt...
Haverom rendelte nekem, mert azt mondta ilyen rosszat még életedben nem ittál.
Egy korty után mentek a lefolyóba. Ha jól tudom a Beertailor szolgáltatta az alap italt, és nekik alapból ihatatlan minden eddig kóstolt sörük, így elszúrni már Szilárd se nagyon tudta. -
#3650 Cseh gluténmentes világos
-
#3649 OneBeer Szilárd és Reketye Zoli alkotmánya ez a sör, amit tegnap kóstoltam. Érdekes, nem rossz, de nem voltam elmosva tőle. Tökre emlékeztet azokra a süti-sörökre, amiket Szilárd és Winkli kutyult pár éve porter alapba monin szirupokat keverve. Sikerült most monin nélkül ugyanolyat főzni
-
#3648 Egy könnyed kis session ipa a Horizonttól. Nagyon ajánlott a nyári sütögetéshez, vagy csak úgy
-
#3647 És egy majmos
-
#3646 Remek Reketye NEIPA
-
#3645 Legurult még egy mentes
-
#3644 Mára egy mentes IPA a Nyúltól
-
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.05.01. 19:46:15 -
#3642 Egy finom Riegele kellerbier
-
#3641 -
#3640 Ismét egy szlovák aranyfácán, "új recept" szerint
A 73-as nekem jobb volt -
#3639 Jó lehetett! -
#3638 Megérkeztem a prágai útról.
A pilsner urquelle csapolva nagyon finom volt, Staropramen és a barna kozel is nagyon jó volt.
Teljesen más íze volt, mint azoknak a söröknek amit itthon lehet kapni a fenti névvel.
Ehhez hozzá teszem hogy a vendéglőkbe ami ilyen központi helyen van, az áruk is sokkal magasabb.
Kintebb lévő kerületek utcáiban már azért barátibb áron lehet sört kapni.
Hoztam haza Gorombolus sört ( vagy valami hasonló a neve :) ) Illetve barna közel is pár üveggel. Csak úgy csörögtek az üvegek a vonaton. : ) )
-
-
#3636 Reketye
-
#3635 Nyitott főzdék napja, 2024.05.25.
Ez jó lesz! -
#3634 Finom kis lambic sör ez a Szent Lajos "gőz" :)
-
#3633 Egy kis belga gyümis
-
-
-
#3630 Hoppá!
-
#3629 "Élvezet a test és a lélek számára"
...tényleg az!
-
-
#3627 Megbeszéltük! :)
-
-
#3625 Azt nem tudom, cseh söröket viszont dögivel :) -
#3624 :) Értem én.
Oké h szlovák sör, de gondolom cseheknél azért lehet kapni ? -
#3623 Csak a félreértés elkerülése végett: a Zlaty Bazant '73 az SZLOVÁK sör, a csehektől függetlenül tettem ide, mert megkóstoltam.
Én sem iszom rendszeresen, sőt rendszertelenül szoktam ;) -
#3622 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Nem iszok rendszeresen, de aki volt már Párágában azt mondja nem szabad kihagyni a helyi söröket.
Amit küldtél abból a 73 as főzésűt mindenképpen kipróbálom és ezt a mézes sört is ! :D
Itthon Staroprament ittam cseh sörök közül az nem volt rossz. -
#3621 Cseh búza
-
#3620 És egy búza "ivósör"
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.04.06. 21:01:05 -
#3619 Egy cseh remek, mézes láger, nagyon iható!
-
kutyakiki81 #3618 Közben rájöttem, hogy a legrosszabbul sikerült fotót osztottam meg róla, de sebaj