13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#2532 MOndjuk ha olyan hihetetlen mód vágysz rá akkor tehetnél is érte nem csak mondod.Már volt róla szó, hogy kb 4 hétvégét dolgoznál valami diákmelót s már meg is lehetne..De javíts ki ha tévednék.
Bocsi az offért. -
#2531 Tényleg, értelmetlen? Nem olvasok utána, csak gyorsan leírom. -
#2530 Mondjuk, könnyen beszél az, akinek már van DS-e! És nem érzi át, hogy milyen érzés az, ha valakinek még nincs, és hihetetlen mód vágyik rá. -
#2529 Ha vkinek van eredeti Baldur's Gate : Darka Alliance PS2-re, akkor keressen meg privátban. Köszi. -
#2528 :DD -
orkenyid #2527 Ezt nemtom hetente hányszor sírod el de kicsit már unalmas... -
#2526 milyen kar az ilyen ertelmetlen kommentekert -
#2525 Milyen jól megy egyeseknek, hogy több is lehet belőle! -
#2524 Neeem, csak van belőle több...
Nyugika:D -
#2523 "Super Mario 64 DS"
namivan meguntad? olyan odakat zengtel a fotopikban, hogy folyt a monitorom bazze -
#2522 Elkeltek a kutyusok:)
A másik 2 még megvan, együtt 14ért akár:) -
#2521 Super Mario 64 DS, Nintendogs: Chihuahua and friends, WarioWare Touched.Dobozzal, mindennel, hibátlan állapotban.
Egyenként 8000 Ft, együt 20000 Ft. -
#2520 Akkor nem kell féltenem. Ennek örülök. -
orkenyid #2519 Hát az biztos, de azért mondom azt hiába adnád el abból nem lenne pénz ;) -
#2518 De a játékélmény: felbecsülhetetlen. -
orkenyid #2517 Hát igen, mert ilyen NES meg SNES ér vagy 2-3000ft-ot MAX :) -
#2516 Nem tudom, még nem voltam ebben a helyzetben. Most úgy gondolkodok, hogy SEMMIért nem adnám el a Nintendóimat. -
Ersiman #2515 Ki kell ábrándítsalak, az élet valóban bonyolultabb kissé. Soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy el kelljen adnod amiért megdolgoztál! (de sajnos azért van ilyen) -
#2514 Jó, szponzorál, de hidd el, hogy dolgoznék, de még tanulok. -
SlickAdam #2513 Na jah. Apu szponzorál, minden jó, minden szép, te meg csak jáccol ... , így én se adnám el soha. -
#2512 Akkor hogy? Még az életem árán sem válnék meg a Nintendóimtól. SOHA! -
#2511 Ez nem így működik. -
#2510 Akkor sem igaz, hogy tetszik a PSP, mert ha tetszene, semmi pénzért nem adnád el. -
SlickAdam #2509 De tetszik, csak kell a pénz. Tudod: egyszer fent, egyszer lent... -
orkenyid #2508 Na mivan mégse tetszik annyira a PSP? :) -
SlickAdam #2507 Eladom PSP-met!
2.5-ös firmware, 1 darab beragadt pixel, egyébként védem a gépet már a tekintetektől is, szóval tökéletes állapotban van.
Tartozékok:
- minden ami a Giga pack-ban megtalálható (1 gigás mem. kártya, fülhallgató, ...)
- plusz Sony 2 gigás High Speed-es mem. kártya
- védő műanyag tok a készülékhez
- 2 darab UMD film magyar felirattal (Spider Man 2, Randiguru)
- 5 eredeti játék (Ridge Racer, GTA: LCS, Burnout Legends, Metal Gear Acid, Prince of Persia Revelations)
A készülék december végén lett vásárolva.
Bolti ár így egyben kb. 185 ezer forint lenne (ha a 2 gigás karira 40 ezret számolunk, mivel ennyiért már be lehet szerezni).
Ádám az egészet 120 ezer-ért odaadja.
Érdeklődőket várom privátban vagy a [email protected] e-mail címen. -
aldus #2506 Hi!
3 hónapos FIFA06, eredeti PS2 játék eladó; rendkívül megkímélt állapotban.
Irányár: 7500 Ft.
Érdeklődj: [email protected] vagy priviben.
Aldus -
#2505 ridata van rairva vagy ritek!!!!!!!444 dontsuk mar el, mert nem mind1!!!! -
orkenyid #2504 Dehogyis miket beszélsz :)
Papírtokos. -
#2503 /slap
:P -
#2502 Alufóliás és NTSC, úgyhogy nekem adja el... :)
(just kidding) -
#2501 hmm haunting ground celofanos??? PAL? -
#2500 Érdekel valakit egy :
PS2:
ESPN NFL 05' - 5e-ért.
Haunting Ground - 6e-ért.
Várom a válaszokat! -
#2499 milyen gc-s gamek vannak eladoak még?? -
#2498 Szevasztok!
Kis rendrakás után az alábbiakat találtam:
Dreamcast eredeti játékok:
-Virtua Striker 2 ver.2000.1
-ChuChu Rocket
-F1 World Grand Prix
-NFL Blitz 2000
A tokok nem valami szépek...
Eladóak a játékok, monjatok árat.
-
#2497 Sajna, megértelek. Nem ez az ország az, ahol az ember megengedheti magának, hogy kismillió eredeti játéka legyen. -
#2496 azééé vallalom nyiltan, mer' csoro vagyok, b*cnék én a warezra ha lenne pénzzem... és ezt most nem poénbol irtam... :-/ -
#2495 Ritka az, hogy valaki ezt ennyire nyíltan vállalja. -
#2494 syabica...kismillio warez oldalrol mar megvannak a gémjeim ps1-re... ps2-kéne, wraezolok vhonnan, letöltök 1 ps2-öt a netröl... :-D -
syabica #2493 kismillió warez oldal van.... csak szét kellene nézni, ennyire ne legyél lusta :)