Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• CHEAPBOY
    njem bezárás, csak ilyen formáéban a store megszunik. lehet a név marad, lehet nem, ez már nem az én döntésem lesz, az oldal menni fog tovább a rendelések nagy %át tudjuk teljesiteni továbbra is, én nem tunok el ahogy a szolgáltatás sem, csak beegyesultem egy másik céghez, egy jó nagyhoz amiben van elég budzsé a tovafejlodéshez, azon céljaim megvalositásához amiket szerettem volna a gs-el megvalositani, de mivel kicsik vagyunk, voltrunk nemigen volt erre lehetoség. sokkal erosebb árak, s sokkal átfogobb azonnal frisulo kinalatok lesznek kérem, szebb jovo elé nézhetunk, (csak izelitőül, premium 360 95ert:) )

a garanciak is ugyanugy érvényben maradnak, szoval emiatt sem kell aggodnia sekinek sem.

az uj helyen már nem én leszek a főnök, hanem a 2. emberke ami bőven elég ahhoz hogy gyk. ne változzon negativ irányba semmi. de a saját GSem megszunik ez tény, de elérkezett a pont amikor már láttam hogy egyedul, saját erőből nem megy, mert megesz a konkurrencia. szerintem nem döntöttem rosszul.

további fejlemények ezügyben majd a gs oldalán lesznek fennt, illetve végre! hamarosan jelentkezunk egy uj veszélyes oldallal, s immáron nem csak online hanem utcai uzlet is lesz.