7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CSOCSO
    csummika
  • balumaci
    miért,kinek nem?
  • balumaci
    hohó,ez jó hir!
  • GAMECUBE
    ne felj ez nem igy van, a 64et 1 nap alatt tortek be, de amint lathatod csak macerasan megy.
    jah es a mexicoi hackerek szerint a gamekat elegge nehez torni
  • CSOCSO
    GC ma te vagy ugyhogy irjál!! hja és:
    From alot of different sources, there has been reports that an anonymous hacker from Hong Kong has cracked the gamecube and has been able to play pirated games on it.

This hacker burns the game onto a Mini-DVD or a normal sized disk. Because the gamecube only accepts Mini-DVDs the hacker has made an add-on that plugs into the GC and has its own DVD/CD drive built into it.

If this information is true, this would make the fastest hacked game console in history. Could this mean bad sales for Nintendo with its new console? heheh
  • CSOCSO
    ?:) nemtudom várj azhem ma vagy te de várj csak
  • GAMECUBE
    mikor kell irnom ma??? nem csutortok a vegleges?
  • CSOCSO
    GC ne felejts el irni a folyt történetbe!!és hozz be egy embert perse ne valami gamecube nev kockafejű lila börű csáveszt:) köszike:) csummi
  • GAMECUBE
    hat majd csak lesz egyszer
  • CSOCSO
    és gc re?:)
  • GamerBoy
    Inquisitor: ma a hírről vita az IRC-n:
    irc.extra.hu szerver
    #consolehq szoba!
  • Inquisitor
    Nekem 3,5 hónappal a megjelenés után ajánlottak egy Jaguárt 25.000-ért három programmal ... Több hónappal késöbb a PSX ára 149.900 volt az 576KByte-nál!!!
    A PS3 meg XBOX2 hírek nagy része kamu, a PS3-ról már akkor voltak hírek, amikor a PS2 kijött. Persze hogy fejlesztik, de saját magukkal csesznének ki, ha 1,5 éven belül ki is adnák!
    A XBOX Station (amiből valakik mindenáron XBOX2-t akarnak csinálni) meg semmi újat nemtartalmaz ...
    A PS2 játékokat nézegetve mondjuk nem igazán látom, hogy szebb lenne a DC-nél, míg az X-BOX erősen üti a PS2-t ... más tészta, hogy melyikre jön ki több jó játék.
  • CSOCSO
    nagyon el vagytok tűnve!
  • CSOCSO
    nem leehtséges hoyg jön a ps3 és az xbox2!! üzletpolitikailag csöd!!hány ember dobott ki akkor százezreket??? nem teheti meg arrol nem is beszélve hoyg rohadt sokgamezt most kezdenek el fejleszteni ami tuti nem évvégéig fog tart csak elkészíteni.. vagy mit akarok mondani na...
    midnegy..
  • CSOCSO
    figyelem gb!!irtam a sg-s forumba a hq ra!!olvasd el fontold meg a menü tényleg ramaty az adatlapot midnjárt elküldöm még1szer...
  • GAMECUBE
    megnztem
    te azzal a ps3mas xbox2es hirrel naggyon nem ertek egyet, tuti nem lesz akkor.
    irtam mar 2 mailt a [email protected] es a nyilt forumba is alkottam szobakat, illetve a versenyhez hozzászolást.
    cikkekhez hol lehet hozzászolni?
  • GamerBoy
    Gyertek megnézni a frissített consolehq-t

http://consolehq.fw.hu
    http://consolehq.at.hu
    http://www.extra.hu/consolehq
  • GamerBoy
    Frissítettem a consolehq freewebes mirrort, most megy az extra...
  • GAMECUBE
    idozites a lenyeg.
  • GAMECUBE
    bizonyam.... ha a a n64 88ban jelent volna meg 1 millio dollarba kerult volna... na ez milyen dolog mi?
  • GamerBoy
    a Jaguar megjelenési árából ma pontosan 3 és fél GC-t lehetne venni...
  • GAMECUBE
    igazad van, sokkal hamarabb jott ki, akkkor jo volt, miert nem lett nepszeru? mert rohadt szar joya volt, es senkit sem erdekelt, meg az ara is horribilis volt.
    Rossz idoben jott ki. veszte is ez lett.
  • Inquisitor
    Gamecube! Végignéztem az előző oldalon a kis történelmi áttekintésedet ... nagyon tetszettek a képek! :)
    De most mond már meg nekem őszintén mi az úristen bajod volt neked az ATARI Jaguárral?????
    Szerintem (évekkel a PSX elött!) sokkal jobb volt mint a PSX, vagy a Nintendo aktális gépe.
    Kár hogy az ALIEN VS PREDATOR-on kívül semmi jó game nem volt rá .... RIP.
  • GAMECUBE
    oksa.

mit szolsz ahhoz amit mailben irtam
    es amiket itt?: meg hogy tenyleg szekciokra kene bonatnia teszteket.
    kulon szindesignal.
    GC lila, xbox zodd, ps2 kek
    vagy faxom tudja.
    64ddhez mar beszereztem az ipart.
    na remelem mar a a msik levelemre is gyutt valasz:)
  • GamerBoy
    gigászi frissítéseket hajtottam végre a consolehq-n, de még nem teszem fel... úgy este fél10 körül leszek kész, majd akkor :)
  • GAMECUBE
    ejj de eltunt ez a GB:)
    de kuttem neki majitt, megint arra amit irt
  • GAMECUBE
    kar erte ezert melozik az ember:)
  • CSOCSO
    GB!!megaptad a levelemet??? GC az igazság hoyg belefáradtam a sok irkálásba mindig elolvasok mindent de nem válaszolok sok midnenre csak ara ami nekem irodtak:) vagy ami fontos vagy hasonlo....hja és most arrol beszélsz hogy a consoleHQ ban a GC részleg a Nintendonation lenne?jöjjetek chatre SG chatre
  • GAMECUBE
    na en ott vagyok lehet jonni
  • GAMECUBE
    GB olvasd el levelimet, es azokat amiket ide irtam ma oks?
  • GAMECUBE
    ez az SG
    Supergamez
    lacc olyat hogy forum, chat.... (na erre a chatre gondoltunk)
  • balumaci
    hello gamerboy,megkaptad a leveleim???
  • GAMECUBE
    irtam ara is, meg a msikra is arra a hulye cimure, nem a freemailes:)
    igen? az jo aszittem nem volt
    en az olyan gameket comparezem, ami mindkettore megjelent
    te Gt, mar szebb volt:) jo tudom kesobb is jott joval.:)
    te en birtam a saturnt, azt az okados gamet meg a panzer dragoonokat foleg...
  • GamerBoy
    HOL AZ ISTENBEN VAN AZ AZ SG????
  • GamerBoy
    3DO M2-t lehetett kapni! Goldstar meg Sanyo félét, ha jól tudom...
    A Saturnra csúnyább játékok? Néhány párosítás:
    Ridge Racer - Daytona USA
    V-Rally - Sega Rally

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a PSX-es gamék szebbek?

Amúgy a [email protected] várom a cuccot!
  • GAMECUBE
    csocso, hallod szerinted milyen a Console Hq, ott mar tobben vagyunk, es GB is leveszi a terhet rolad:)
    ne nyomuljunk inkabb ott? N reszleget mi cigolnenk cikkeinkel, hireinkkel a hatunkn.
    kerdzed majd meg GB-t hogy lehet e Minden kulon gepreszlegnek egyedi designja, (szinek inkabb, meg hatterkepek) de a forma marad.
    de telleg nem kene a tezsteket, elozeteseket, felosztani geptipusonkent?
    ne legyenek egybe erezstve.
    a tanulmanyok okes.
  • GAMECUBE
    te csocso, alig hallani itt mostansag
    most vagy itt?:)
    kiprobaltatok az SG chatet?
    reagalnal mindarra miket irtam ma lentebb??
    GC megjelenes, gamezok stb.
  • CSOCSO
    simán...
  • GAMECUBE
    miert?
    azert irok be most mindent, mert este nem szoktam lenni, addig ra meg legyen nekik info, meg miegymas.
    erted ugye:?)
  • magus
    elvagy gamecube?:)