7610
-
Ali #1112 Az újságban is mindíg csak a c64-et emlegetitek. Nem szabad elfelejtkezni a Spectrumról! Az volt a király. -
#1111 Hú, ezzel nagyon egyetértek. Nekem is kedvenc játékom volt a Bard's Tale 3!
Az a baj manapság a konzolokon, hogy teljesen hülyének nézik a játékosokat! Mármint a fejlesztők.
Itt a BT3: nem volt ebben automap, rajzoltál magadnak! És milyen szemét térképek voltak: tele spinnerekkel, csapdákkal... Akkora kihívás volt az egész, hogy egy mai átlag rpg max. mellékküldetés lehetne mellette!
Igenis csináljanak nekünk nehéz játékokat, kőkemény logikai feladatokkal! -
#1108 Micsoda alattomos kérdés.........
Egyik mai konzolt sem venném meg. Nekem az Amiga volt az utolsó otthoni gépem (nem ma volt), de már azt sem szerettem igazán. Tavaly elkezdtem gyűjteni az erdeti játéktermi gamékat, szóval azokat venném és veszem is.
Az én értékrendem szerint a mai játékok szarok. Ha valamit 2-3 óra alatt, vagy akár 1 nap alatt végig lehet vinni, az egy moslék. Hol lehetett egy C64-es Druidot, Enigma Fire-t, Bard's Tale-t vagy Head Over Heels-t akár egy nap alatt végigvinni???? -
#1107 Martin, te milyen gépet vennél, ha csak ilyen mezei konzolos lennél, mint mi vagyunk, és nem jutnál hozzá a gépekhez főszerkesztőként? -
#1106 GC magyar premier kábé május 3. Gép ára kábé 249 euro, azaz üvegbetéttel 70 ezer forint. Játékok 60 euro (14e). -
#1104 Télleg, igazad van! Vazeg, pedig mennyit gondolkoztam rajta :) Aszittem, a Luigi volt. Örexem. -
#1103 en egy ilyedt luigi fejre tippelek igy magamban, de csak tipp.
MAs utos N game ami cimlapot erdemel mi lehet.....
hat utananezek:)
-
#1102 ha annyi eszed lenne tudhatnad hogy az benne volt amulthaviban. -
Ali #1101 Én is örülnék neki... -
#1100 A Melee lesz az! -
#1099 Nem mondhatom meg, nehogy mások abból "táplálkozzanak"... -
#1098 S mi lesz rajta? -
#1097 Ez jó! 2 pozitív válasz elég volt. Csak nehogy idetévedjen az egyik harcos ps2-es vagy xbox-es kolléga :) -
#1096 Jóvan' lesz akkor... -
#1095 Nem mondod? Mit kellett várni az első és egyetlen N64-es címlapra ("TUROK 2 Dínóvágóhíd")! Nagyon király lenne! Csak nincs jó ötletem, hogy mi legyen. De asszem ez a te dolgod. -
#1094 hjo de GC mar elismerten tud 20 millat. -
#1093 hath en maghatodnek hogy ilyent is megelek,:)
de ne csak jacc az idegeinkkel, rakd is bele:)
Mi lenne rajta?
a multkori GC kereszt nagyon fasza volt.
-
#1092 Mit szólnátok egy februári 576 Konzol GC címlaphoz? -
#1091 Én úgy tudom, hogy az ASCII perifériagyártó tervezte először GC-re. Hogy a PS2-est is ők csinálják, azt nem tudom. -
#1090 ezé vagyunk min nintendosok és sarunk az x re meg a ps2 re! -
#1089 ezt is ruszul tudod! ezt a nintendo találta ki!!és a sony lemásolta!!!! -
Ali #1088 Hát akkaor sajnos muszáj lesz eladni az egész hóbelebancot. -
#1087 De nem lesz draga a GC joy.
-
#1086 nem lehet megoldani, a GC s joyon ket kar van, es elerheto D pad, tovabba flipper gombok, mind a ket (l/r) elerheto.
ez van. -
#1085 A Nintendo-s hagyományokat most egy GBA-val ápolom. -
#1084 Az vagyok! Imo aki egyszer Nintis volt, az az is marad. Lehet pofázni, de legjobb, legszórakoztatóbb - legjátékabb :) - játékokat a Nintendo és közeli munkatársai - Rare, Camelot - készíti.
Csak teljesen rá vagyok kattanva az rpg-kre, ezért muszáj ps2-zni. -
Ali #1083 Én nagyon szeretem az N64 kontrollert. Jó volna használni a GC-hez is majd... Legalább abból nem kellene újat venni. -
#1082 nem is hittem vona higy Nintendos vagy.
Egyebkent meg fog gyozni a GC (nem en a gep) arrol hogy milyen fasza is.
karacsonykor mar orulet lesz, csakugy mint ps2nel iden. -
#1081 Egyébként én - meg a környezetem - elég jól elvoltunk az n64-es fps-királyságokkal (Goldeneye, Perfect Dark). Tényleg volt auto célzás, de le is lehetett kapcsolni. Szerintem nem hátrány, pl a Turokban nem volt, lőttem is benne össze-vissza :) Ha egy konzolos fps-hez nincs egér+bill támogatás, akkor legyen benne opcionális auto célzás.
Ali: nekem 4 irányítóm van n64-hez! Mekkora királyság volt a Goldeneye-os hentelés! De ha jobban belegondolok, még mindig az! -
#1080 normalis az, nem tudom hogy fogja a flipper gombot helyettesiteni az r2-l2:) -
#1079 hat fogasra tokeletes, nekem a Z gombal vannak csak eloiteleteim, meg hogy nem raz (persze 1-2 ora alatt es egy jatekkal ezt nem lehet eldonteni) annyira.
De szerintem a kar a kidolgozas a legfaszabb.
Ps2je is nagyin klafa.
azon azt sajnalom hogy nincs rajta flipper gomb.
MEg az idegesit a GCben hogy a gombjai (like ps2, XBOX) nem analogok, nem mintha hasznalnam (mondjuk bouncerben jo) de azert nem artott volna.
Egyebkent jo na.
Ha nem lennenek a hianyossagai (amik lehet csak nekem azok) akkor tokeletes. -
Ali #1078 Az N64 kontrollert lehet majd hozzá kapcsolni? Esetleg valamilyen interface kell majd hozzá? Jó lenne, mert nekem van 3 kontrollerem. -
Ramza #1077 Gamecube kipróbálta, és nem ez volt a véleménye... -
Ali #1076 A GC kontrollere a legjobb. Ez az egybehangzó vélemény mindenhol, ahol edíg megjelent. -
#1074 PS2-re + GC-re terveztek olyan perifériát, aminek két vége irányító, középen meg billentyűzet. Jól néz ki, csak azt nem tudom minek... Bár ha a hüvelykujjal elérhető az összes bötű, akkor okés. -
Inquisitor #1073 Na igen és az FPS játéknál (meg stratigiánál is! lásd WarcraftII PSX-en!) elég gázos a gamepadról irányítani. Igaz nem lehetetlen, csak annyival nehezebb megtanulni mint egykerekű biciklin tekerni :(
Vagy olyan lesz mint az elöbb említett SOF a DC-n, minden ellenfél hülye és arra vár, hogy lelőd, ráadásul félautómata a célzás ... brrr. -
#1072 Ja, ezt én is olvastam vhol, hogy x-hez nem lesz se egér, se bill, hogy PC-nek még a látszatát is elkerüljék. Mekkora f.szság! -
Inquisitor #1071 Playstation2
Polygonszám: 66 millió (De csak a'la nature!)
GameCube
Poligonszám: 12-14 millió (több fényforrással + texturákkal!)
X-BOX
Poligonszám: 18 millió (3 fényforrás + multitextura, max. 116 millió!)
Ezek itt a gyártók által megadott adatok ...
A PS2 se multitexturázást nem támogat, se egy csomó efektet (Bump Maping pl.), amit a GC és az XBOX is. Természetesen az XBOX GPU-ja ismerő a legtöbb efektet.
Kedves Csocsó, kérlek ne fikázd az említett cikket, pláne ha nem olvastad. Szerintem informatív.
Bevallom engem az XBOX nagyon megfogott amikor láttam rajta a HALO-t, de állítólag nem lesz hozzá egér, joypadról FPS-t játszani szvsz meg röhej (legalább is a Soldier of Fortune DreamCast-on elég szörnyű volt...)
A Nintendon csak a Starwars-os játékot láttam (nagyon állat) meg egy Mario-s game-et, hát az nagyon hervasztó volt! Azért én mégis a Nintendónak drukkolok :) -
#1070 De jó neked, nem vagy fanatikus! Engem még nem győzőtt meg a Cube, de mivel Nintendo-rajongó vagyok, már számolom a pénzemet... -
Ali #1069 Ennyire vastagok vagytok? Én megvárom míg csillapodik a láz és lemegy az ára. Talán idén karácsonykor...