7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Deni
    Áthívod a két nagymamáidat?:) tenyleg 2xannyian lesznek:)) na BÚÉK
  • GAMECUBE
    fuh zoly van edig ket hozzzászolásod:)))
  • GAMECUBE
    na telleg sggbe bujjek:9 mert en mar nem leszek, egeszen honapig:9 addig is mindenki igyon sokat (TE is CSOCSOOO):)
    es kurvazzon egy hatalamasat, a parokcsakak kivetelek:)
    ok szeressek egymast:)
    pyrex nem jossz bulinkba?:))))
  • GAMECUBE
    ittt folytatom a freedomfightet a GCertt:)9
    BAzze sikerult elernem hogy olyan buli legyen, ahol ketszer annyi csaj lesz mint mi fiuk:)))
    DE jo is nekem:)))
  • Zolly
    Ennyi sérült embert itt egyrakáson ur isten!!!!!

Szeva Csipiii!!!
  • GAMECUBE
    nezz at pc-s topicba:)))
    megint alkottam:)
  • GAMECUBE
    hat:)
    en nem utalom a sonyt:)
    te csak azt mondom akonzolokban jobbat gyart a Nintendo:)
  • Cloud
    Ok. Látod azért volt sokkal jobb a hangja mint a MD-nek. :))))
  • GAMECUBE
    ne telleg mindnki a seggembe BUJJÉK:))
    pápá elore 2002be a GC atom (elso) evebe:))))))))
    jessssssss
  • GAMECUBE
    fenn vaygol Deni mester.
    Te TV netel nem nehez osszehozni 1 ora alatt ennyiinfot.
    szerinted en talaltam ki?
  • GAMECUBE
    szal azt nem raktam be, de majd hozom:)
  • GAMECUBE
    nem ott olvastam az idezetben, az atovabbi cikk folytatasa vol, csak nem raktam be, hane irta tomoren magyarul a dolgokat, de ha ugyteccik, mekeresem megint es bemasolom az eredeti angol verziot.
    snesbe telleg sony hang chip volt:P
  • Cloud
    Figyi ebben te hol olvastad hogy a Sony-t lenyűgözte a Nintendo???
    Valamint hol nyalizott Ken Kutaragi??

Mert ebben a cikkben ez nem jön elő. Ő csak nem volt megelégedve a ROM technológiájával és hang chipjével a NES-nek. Emiatt ált elő a Nintendonál a saját csapata álltal kifejlesztett Floppy-s megoldással. Az N-nek ez ugyan nem tetszett, de a Sony hang chip már igen!
  • Deni
    GC ébresztoooooooooooooo:))))))))))))))
  • Deni
    Most keltem még nem válaszoltál? ejnye:)
  • Deni
    gc lehet valoban igazad van, de ezek az olvatad itt és itt nem tul meggyozoek gondolom te is belatod. Ez a kis informaciohalmaz ropke 1 ora alatt szep termés:) GClub szerintem nem rossz ötlet . Gameboy kollegát kérdeném meg hogy van e GBA-ja?:) Meg hogy Budán lakik-e?:) na további BÚÉK
  • GAMECUBE
    szoval nem kitalacio amit mondok, habar igazi fotot meg keresek de ha ennyi inf, kep se gyozott meg....
    a nintendo varatlanul lepett vissza a cd techtol.
  • GAMECUBE
    erre csak berakta vegul:)))) ez hogy lehet???
    bazze akkor lehet sneses is majd bejon mind:)) áááá
    op. please torold az egyforma kepeseket majd, hogy csak egy legyen beloluk.
  • GAMECUBE
    lehet tiltva van az hogy kepeket rakjak be?:)))
    mar unjak a moderator sracok? en csak infromaciokat kozolok:)
  • GAMECUBE
    ucccso probalkozas:)

• GAMECUBE
    most mi vaaan?
    nem baj majd holnap probalkozok meg
  • GAMECUBE
    kivancsi vaygok, miert nem jonnek most be a kepek!!!!!!!!!!

lecci gyere beeeeeee
  • GAMECUBE
    jah csocso, igy nezett ki (csak az usaban) az ujra designolt snes:)) kar hogy hozzánk nem jott, habar nekem a regi jobban bejon.

• GAMECUBE
    na hagyjuk:)
    ez nem jott be egy full rajz volt szembol az snescdrol
  • GAMECUBE
    mi a pocs????

• GAMECUBE
    ehhh:)))

• GAMECUBE
    na ez am a rajz

• GAMECUBE
    jo ezcsak poen volt, de teny a sonynak kellett a konzolpiac.

Majdnem feladtak, mikor N visszalepett az egyezsegtol (miert???) de vegul is vegig vittek a maig legnepszerubb konzol elkesziteset.

hat koszonet erte sok kellemes percet okozott.
  • GAMECUBE
    94ben a psel egyidoben alapult meg a sony computers.
    a ceg ettol remelte hogy novekedni fognak (bazze ezek a konzolokbol elnek meg:)))
  • GAMECUBE
    nah megiscsak lenyugozte a sonyt a nintendo!!

assszem ez erdekes!

Sony and Nintendo
    Kutaragi's first involvement in the gaming industry came in the mid 1980s. After having purchased Nintendo's Famicom (NES) for his daughter, he found himself disappointed by the system's sound chip and its use of ROM cartridges rather than floppy disks.
    Since the rest of Sony disregarded the NES as a toy, Kutaragi independently approached Nintendo to see if they would use his research team's floppy disk technology. Although Nintendo chose not to use Kutaragi's storage medium, the company was interested in getting a Sony sound chip for its next generation 16-bit console.

As a researcher, Kutaragi never had the authority to make any deals with Nintendo. He developed the chip in secret, only revealing his work to his boss, the head of R&D at the time. When Nintendo wanted to issue a joint press release touting Sony's new chip in the Super Famicom (SNES), the senior executives at Sony were furious that Kutaragi had been furtively helping a rival company. Fortunately, Sony's President Norio Ogha saw the potential in the market, and gave Nintendo the permission to use Sony's chip.

a tovabbiakban az volt, hogy a sony nagyon tamogatta a nintednot mindennel, nagyon benne akartak lenni, es kulon Nintendonak szant diviziot isletrehoztak, egyre tobb sony alkatreszt akartak Nre csinalni (N csak a hangchipet, es a cdromot kerte toluk)

as sony meg rengeteg mindenben amiben eros volt atadta tudasat a nintendonak (kolcsonos eszmecsere volt)
    az analog es digitalis technologiakban tv, vcrekben...erdekes mi? es ma mekkora konkurrensek.
    pedig ken kutaragi akoriban nagyon nyalizott a nintendonak, ma meg mar nem is tekinti konkurrensnek:))) ezt csak felelembol mondta:D
  • GAMECUBE
    bazz japanban mik vannak, vagy kinaban

megadrive ps pne kulsovel:

aztan cdromrol mukodo snes!!!!

aztan itt a legolcsobb a dvd cube... 410 dollar, es modificalt.
  • GAMECUBE
    ahhzo kepest hogy a GC az uj sztar, megis eleg sokat szentelek mar az Snesnek:)
  • GAMECUBE
    ez se igazi foto, de mas szemszog

• GAMECUBE
    szal nem kacsa ez... minek tettek ezt, ma is ok lennenek a No.1
  • GAMECUBE

nem piti szine van mi??? micsoda tekkknoo laz:)

aztan itt a snes bele:))

de pici chipje van, de a gep elegge robosztus:)

• GAMECUBE
    aztan laser discet is terveztek.. mondom aztan a nagy hibas dontes miatt ma kapaszkodnak... miert gondoltak meg magukat?? nem harom forint ment ki az ablakon (mondjuk nes, Gb snes adta a lovet rendesen)
    de nezzetek mi mindenen dolgoztak, hogy ujat alkossanak, utat torjenek a csucson maradjanak.

• GAMECUBE
    aztan, itt vannak (ez snes fanoknak szol:)) regi snes prototipusok:)))

naggyon faszak:)
  • GAMECUBE
    itt egy ujsagg cikkk:)(egm aktualis szam , akkoriban)

• GAMECUBE
    na itt ugyanaz a kep, csak nagyobba... meg keresek masik felet, mivel a gepet bemutattak egy csomo shown.

• GAMECUBE
    meg voltam orulve erte