7610
-
#878 most fogom tanulmányozni! -
GamerBoy #877 BaluMaci: ez még a 64-es időkre is csak korlátozottan mondható! Láttad már a honlapomat?
consolehq.fw.hu
bocs, hogy ennyit reklámozom, de sajnos muszály :) -
GamerBoy #876 Efreet: a pozitív kritika sokkal többet és, mint a hallgatás, úgyhogy köszönöm! -
#875 hát őszintén szólva ha nem lenne az 'N'-nek a Gameboy,meg a pokémonok,akkor már rég sega-sorsra jutott volna! -
#874 te a 64 a pshez kepest bukas volt, egyebkent meg elegge utos cucc volt.
szerintem.
virtual boy suxx, ja es a 64dd is!:)
-
Cloud #873 Ocarina of Time tényleg nagyon jó game volt. Én is emuval nyomtam és egész sokáig elvittem. Bár sajna azóta 3dfx-et lecseréltem és nem találtam normális emu-t ami vitte volna rendesen. :(
A másik, hogy N-nek tényleg nem volt még sok rossz húzása kiv. az N64-et és a Virtual Boy-t, ami nem volt vmi sikeres sőt egyenese bukás volt. -
#872 nem baj pojeen csak:) -
#871 bocsi... nekem rááll a szemem az ilyenre :) -
#870 mintha anyam lenne regen bazze:)) kapasbol helyesirasi hibakat les az alkotasban, nem a muveszi hatasat:) -
#869 meg 1-2 laza hejesírási gond így lendületböl... bocsi, de nagyon észreveszem az ilyet... céljaink/kik vagyunk: a megszállott az 2t :)
egyébként olvasom is, meg majd dícsérem is jó? :)))) -
#868 nahat, majd osszehozok egy rezsletes leirast rola, elkuldom neked mailben es csaphatod ki az oldalra:)
kepekkel, ha kell betuzdelt idezetekel minden:)
de azert a lenyeg ami kell, mazsolazhato innen is:)
ma mivel szornyen masnaposka vagyok, nem lesz, talan pentekre oks?
de ne szamits muveszi alkotasra, habar igyekezni fogok. -
#867 nah megynyitottam elso sajat nyilt forumomat, a consoleHQn:))) jejejeje vajh mi lehet a temaja? cime?:) -
#866 :)))) így elsö ránézésre:
2001.január 1.
Mérsékelt vitát kavart....
remélem látod, hogy mi a gond... :)))))))) -
GamerBoy #865 egyébként GameCube: nem akarod leírni összefoglalva mindazt, amit a SNES CD-ről írtál? Állati érdekes (szerintem) és ha megengeded szívesen kitenném a lapomra -
#864 nekem begyutt a maszkos huzás is, (habar azt egy N-es kezdo fejlesztocsapat csinalta, gyakorlaskent...:) no comment)
Nekem teccett, hogy nehezebb volt mint az OOT, es hogy bonyolultabb volt a game 100%os teljesitese.
egy teny a hangulata meg se kozeliti az OOTjet, meg a helyszinek se annyira szimpik nekem, de azert ott van a cucc:)
valtozatos jazekmenet, izgalmas titkos, rengeteg jopofa dolog a maszkoknak koszonhetoen... jo volt.
-
GamerBoy #863 Efreet vess egy pillantást te is a lapomra:
consolehq.fw.hu -
#862 GC: kétségtelen, az N-nek az N64 szerencsétlensége mellett még nem volt igazán rossz mozdulata. és ott se a játékok húzták el a dolgot... nekem legalábbis úgy tünik. Zeldára visszatérve az Ocarina of Time nagyon rulla volt, igaz csak itt monitoron játszottam, de a folytatás, az a maszkos izé nekem nagyon nem jött be... az újnak a képei szépek, majd meglássuk milyen lesz. -
#861 nem baj.
en sem dolok be, mindenesetre remenykeltobb a dolog, mint az eddigiek.
ennyi, ezert irtam be.
NEm dolok en se be semmilyen eloterjesztesnek, szeretek magam meggyozodni a dolgokrol, es sok game kezdte igy, es vegeszte valahol lenn a melyben.
Az N kijelenteseivel azert vagyok elnezobb, bizakodobb, mert hath,valljuk be nem okoztak meg csalodast gamek teren.
-
#860 koszike:)
lathattad a kedvenc gameknal, hogy nem elvakult N falo vagyok:) -
GamerBoy #859 persze, meg tudom változtatni, üdv a tagok sorában :-) -
#858 minden ilyen hír fenntartásokkal kezelendö. mind a pozitív, mind a negatív... persze, mindig lesznek olyanok, akik elöre is eltemetnek egy programot, és mindig vannak olyanok (mondjuk a kiadó cég és közeli barátai), akik elmondják, hogy ez majd a csillagokat is lehozza az égröl, mérföldö a programozás terén, szebbjobbaranyosabbhosszabbnehezebbizgalmasabb mint az eddigi összes program az 1975-ös Pong óta... aki bármelyik oldalnak is hisz fenntartások nélkül, az megérdemli, hogy átdobják a palánkon.
na bocsi itt a vészmadarazásért meg a tök ide nem illö gondolatokért. -
#857 a maseratis mailcim az enyim, ird mar at a nevemet, ha lehet csabarol GAMECUBE-ra oks? -
#856 te hallod, ha nevemnek nem a GCt adtam meg az gáz?:)) mert asszittem valahol kell majd becenevet is beirni, de nem, es mar elkuldtem:)
tudnad valtoztatni? -
GamerBoy #855 igen, nagyon lassú, próbáld inkább itt:
consolehq.fw.hu -
#854 csoppet lassu, a cucc ..:( -
#853 hat ja... en mondjk eszre se vettem:) de majd alakul:) -
#852 ps2, N64, snes
gamer, te ez naggyon jol nez ki, ezt mind mostansag "dobtad" ossze?:)
-
GamerBoy #851 bazze, de dick vagyok :-))
hirdetem a "konzolfüggetlenséget", közben meg jó kis XBOX színű lett a lapom :-)) na mind1, nem direkt volt, egyébként meg az összes jó színkombóba bele lehet magyarázni egy konzolt -
#850 nem azert erdekes ez a nyilatkozat, mert nemreg olyan hirek terjengtek, hogy az uj zelda rovidebbb, tartalmatlanabb lesz, konnyeb, es uncsibb is.
Es ez a hir azoknak akik szamoltak az elobb felvazoltak bekovetkezesetol, annak igencsak udito, hogy megioscsak lesz ujra rohadt Jo ZELDAnk!, es a gyrekes kulso is Vszinu a kodbe vesz.
Igazabol eme berakott hirmorzsa DINEk, csominak, szol, meg nekem.
Mi sirtunk az uj zelda miatt, hogy vege. -
GamerBoy #849 Cube én már láttam a siteodat. egyébként amíg nem jön meg a GC, mivel játszol? -
GamerBoy #848 Efreet - sok igazság van abban, amit írtál -
#847 "The Nintendo GameCube version of Zelda will be the best Zelda ever." szerinted mondhatna bármi mást is? mondjuk el tudnál képzelni egy olyan nyilatkozatot, hogy "a következö része a sorozatnak gyengébb lesz mint az elözöek, de még régen volt egy nagy durranás, és annak az oldalvizén adjuk ki a cuccokat azóta is..." :)))) -
#846 egyebkent most melyik a ketto kozul?:) -
#845 hat jo dolog, de csosceszal (marmint o) van oldalunk, de az csak N only.
es meg gondok vannak vele.:)
GamerBOY!
Mit szolsz azokho, amiket irtam? Mert meg nem velemenyezted.
Vagy egyetertesz?:)
na oszehozuk a jo konzolos arcokat:)
en benne vagyok
megnezem a sitet, mik a pontosabb terveid vele?
mert a mienk az inkabb info, es pivture kozlo oldal lesz, amit minden N fan felkereshet, es magyarul megtalalhatja a legtobb hirt, majd ha GCm lesz (meg csocsonak is) akkor majd teszteket, szemelyes tapasztalatokat is kozlunk.
De oksa.
BEnezek a forumba ottan:)
-
GamerBoy #844 Nos, kedves emberek!
Pár sorral (oldallal) lejjebb említettem, hogy össze kéne valahogy hozni a jó arc konzolosokat. Nem is a levegőbe beszéltem, az nem az én kenyerem! Tényleg komolyan gondoltam, s ezt bizonyítandó "összedobtam" egy weblapot e célra. Még elég kezdetleges és tulajdonképp inkább a webeditor érdeme a külső, mint az enyém, de indításnak azt hiszem megteszi... Várom a véleményeket ide, és a lapon található fórumba.
GameCube és Csocso véleményét különösen várom!!
Ja :-) De hülye vagy GB... a lényeget majdnem elfelejtettem. Az url:
http://www.extra.hu/consolehq
http://consolehq.at.hu -
#843 NA megis csak ugy nez ki, hogy jo lesz az a ZElda!! GCre... lehet uj kulso?? ismet valtas lesz?:)
"Just be patient enough and wait until you see the final version of Zelda on Nintendo GameCube. I am sure that you will change your mind...
The Nintendo GameCube version of Zelda will be the best Zelda ever."
REMELJUK NEKI VAn igaza (ezt egy nintendos fej mondta) -
#842 nah az utolso elotti heten az elso 3 helyen japanban Nintendora a keszult gamek vittek a primet:)
GBA, GC, GBA megolszlasban...:)
hun van a nagy ps2??? -
GamerBoy #838 Na ki a leg-hardcore-abb idegbeteg gamer? Aki még szilveszterkor is játszik? :-)) Természetesen én :-) Na azért senki ne higgye, hogy ekkora mazo vagyok, csak sajnos tüd?gyulladásom van/volt és nem mehetek sehova :-( Dreamcast rulez :-) -
GamerBoy #837 A PSX tényleg N fejlesztés, de én úgy emlékszem, hogy 1992-ben a Sony FELKÉRTE (!!) N-t, hogy tervezzen nekik egy SNES-szel felülr?l kompatíbilis CD alapú játékgépet... aztán meg otthagyták N-t, ezért is késett annyit a 64...
A másolhatóságról annyit, hogy az ÖSSZES N konzolt lehet másolni (SNES, NES, GB, N64...) és biztos vagyok benne, hogy a GC-re is rájönnek majd. Én jelen pillanatban mondjuk egy miniCD-n futó ripeket látok reálisnak, de ezzel az a baj, hogy max. autós meg sportgamék férnek be 210 megába...
CD-s konzolt nem terveztek 1989-ben?? A NEC PC Engine (alias TurboGrafx 16) 1987-ben már CD-s változatban is létezett...
Egyébként látott már valaki videókat Rogue Leaderb?l? Azóta nem térek magamhoz... -
#836 -i