7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• balumaci
    most fogom tanulmányozni!
  • GamerBoy
    BaluMaci: ez még a 64-es időkre is csak korlátozottan mondható! Láttad már a honlapomat?

consolehq.fw.hu

bocs, hogy ennyit reklámozom, de sajnos muszály :)
  • GamerBoy
    Efreet: a pozitív kritika sokkal többet és, mint a hallgatás, úgyhogy köszönöm!
  • balumaci
    hát őszintén szólva ha nem lenne az 'N'-nek a Gameboy,meg a pokémonok,akkor már rég sega-sorsra jutott volna!
  • GAMECUBE
    te a 64 a pshez kepest bukas volt, egyebkent meg elegge utos cucc volt.
    szerintem.
    virtual boy suxx, ja es a 64dd is!:)
  • Cloud
    Ocarina of Time tényleg nagyon jó game volt. Én is emuval nyomtam és egész sokáig elvittem. Bár sajna azóta 3dfx-et lecseréltem és nem találtam normális emu-t ami vitte volna rendesen. :(

A másik, hogy N-nek tényleg nem volt még sok rossz húzása kiv. az N64-et és a Virtual Boy-t, ami nem volt vmi sikeres sőt egyenese bukás volt.
  • GAMECUBE
    nem baj pojeen csak:)
  • Efreet
    bocsi... nekem rááll a szemem az ilyenre :)
  • GAMECUBE
    mintha anyam lenne regen bazze:)) kapasbol helyesirasi hibakat les az alkotasban, nem a muveszi hatasat:)
  • Efreet
    meg 1-2 laza hejesírási gond így lendületböl... bocsi, de nagyon észreveszem az ilyet... céljaink/kik vagyunk: a megszállott az 2t :)

egyébként olvasom is, meg majd dícsérem is jó? :))))
  • GAMECUBE
    nahat, majd osszehozok egy rezsletes leirast rola, elkuldom neked mailben es csaphatod ki az oldalra:)
    kepekkel, ha kell betuzdelt idezetekel minden:)
    de azert a lenyeg ami kell, mazsolazhato innen is:)
    ma mivel szornyen masnaposka vagyok, nem lesz, talan pentekre oks?
    de ne szamits muveszi alkotasra, habar igyekezni fogok.
  • GAMECUBE
    nah megynyitottam elso sajat nyilt forumomat, a consoleHQn:))) jejejeje vajh mi lehet a temaja? cime?:)
  • Efreet
    :)))) így elsö ránézésre:

2001.január 1.
    Mérsékelt vitát kavart....

remélem látod, hogy mi a gond... :))))))))
  • GamerBoy
    egyébként GameCube: nem akarod leírni összefoglalva mindazt, amit a SNES CD-ről írtál? Állati érdekes (szerintem) és ha megengeded szívesen kitenném a lapomra
  • GAMECUBE
    nekem begyutt a maszkos huzás is, (habar azt egy N-es kezdo fejlesztocsapat csinalta, gyakorlaskent...:) no comment)

Nekem teccett, hogy nehezebb volt mint az OOT, es hogy bonyolultabb volt a game 100%os teljesitese.
    egy teny a hangulata meg se kozeliti az OOTjet, meg a helyszinek se annyira szimpik nekem, de azert ott van a cucc:)
    valtozatos jazekmenet, izgalmas titkos, rengeteg jopofa dolog a maszkoknak koszonhetoen... jo volt.
  • GamerBoy
    Efreet vess egy pillantást te is a lapomra:

consolehq.fw.hu
  • Efreet
    GC: kétségtelen, az N-nek az N64 szerencsétlensége mellett még nem volt igazán rossz mozdulata. és ott se a játékok húzták el a dolgot... nekem legalábbis úgy tünik. Zeldára visszatérve az Ocarina of Time nagyon rulla volt, igaz csak itt monitoron játszottam, de a folytatás, az a maszkos izé nekem nagyon nem jött be... az újnak a képei szépek, majd meglássuk milyen lesz.
  • GAMECUBE
    nem baj.
    en sem dolok be, mindenesetre remenykeltobb a dolog, mint az eddigiek.
    ennyi, ezert irtam be.
    NEm dolok en se be semmilyen eloterjesztesnek, szeretek magam meggyozodni a dolgokrol, es sok game kezdte igy, es vegeszte valahol lenn a melyben.
    Az N kijelenteseivel azert vagyok elnezobb, bizakodobb, mert hath,valljuk be nem okoztak meg csalodast gamek teren.
  • GAMECUBE
    koszike:)
    lathattad a kedvenc gameknal, hogy nem elvakult N falo vagyok:)
  • GamerBoy
    persze, meg tudom változtatni, üdv a tagok sorában :-)
  • Efreet
    minden ilyen hír fenntartásokkal kezelendö. mind a pozitív, mind a negatív... persze, mindig lesznek olyanok, akik elöre is eltemetnek egy programot, és mindig vannak olyanok (mondjuk a kiadó cég és közeli barátai), akik elmondják, hogy ez majd a csillagokat is lehozza az égröl, mérföldö a programozás terén, szebbjobbaranyosabbhosszabbnehezebbizgalmasabb mint az eddigi összes program az 1975-ös Pong óta... aki bármelyik oldalnak is hisz fenntartások nélkül, az megérdemli, hogy átdobják a palánkon.
    na bocsi itt a vészmadarazásért meg a tök ide nem illö gondolatokért.
  • GAMECUBE
    a maseratis mailcim az enyim, ird mar at a nevemet, ha lehet csabarol GAMECUBE-ra oks?
  • GAMECUBE
    te hallod, ha nevemnek nem a GCt adtam meg az gáz?:)) mert asszittem valahol kell majd becenevet is beirni, de nem, es mar elkuldtem:)
    tudnad valtoztatni?
  • GamerBoy
    igen, nagyon lassú, próbáld inkább itt:

consolehq.fw.hu
  • GAMECUBE
    csoppet lassu, a cucc ..:(
  • GAMECUBE
    hat ja... en mondjk eszre se vettem:) de majd alakul:)
  • GAMECUBE
    ps2, N64, snes
    gamer, te ez naggyon jol nez ki, ezt mind mostansag "dobtad" ossze?:)
  • GamerBoy
    bazze, de dick vagyok :-))
    hirdetem a "konzolfüggetlenséget", közben meg jó kis XBOX színű lett a lapom :-)) na mind1, nem direkt volt, egyébként meg az összes jó színkombóba bele lehet magyarázni egy konzolt
  • GAMECUBE
    nem azert erdekes ez a nyilatkozat, mert nemreg olyan hirek terjengtek, hogy az uj zelda rovidebbb, tartalmatlanabb lesz, konnyeb, es uncsibb is.
    Es ez a hir azoknak akik szamoltak az elobb felvazoltak bekovetkezesetol, annak igencsak udito, hogy megioscsak lesz ujra rohadt Jo ZELDAnk!, es a gyrekes kulso is Vszinu a kodbe vesz.
    Igazabol eme berakott hirmorzsa DINEk, csominak, szol, meg nekem.
    Mi sirtunk az uj zelda miatt, hogy vege.
  • GamerBoy
    Cube én már láttam a siteodat. egyébként amíg nem jön meg a GC, mivel játszol?
  • GamerBoy
    Efreet - sok igazság van abban, amit írtál
  • Efreet
    "The Nintendo GameCube version of Zelda will be the best Zelda ever." szerinted mondhatna bármi mást is? mondjuk el tudnál képzelni egy olyan nyilatkozatot, hogy "a következö része a sorozatnak gyengébb lesz mint az elözöek, de még régen volt egy nagy durranás, és annak az oldalvizén adjuk ki a cuccokat azóta is..." :))))
  • GAMECUBE
    egyebkent most melyik a ketto kozul?:)
  • GAMECUBE
    hat jo dolog, de csosceszal (marmint o) van oldalunk, de az csak N only.
    es meg gondok vannak vele.:)

GamerBOY!
    Mit szolsz azokho, amiket irtam? Mert meg nem velemenyezted.
    Vagy egyetertesz?:)

na oszehozuk a jo konzolos arcokat:)
    en benne vagyok
    megnezem a sitet, mik a pontosabb terveid vele?
    mert a mienk az inkabb info, es pivture kozlo oldal lesz, amit minden N fan felkereshet, es magyarul megtalalhatja a legtobb hirt, majd ha GCm lesz (meg csocsonak is) akkor majd teszteket, szemelyes tapasztalatokat is kozlunk.
    De oksa.
    BEnezek a forumba ottan:)
  • GamerBoy
    Nos, kedves emberek!

Pár sorral (oldallal) lejjebb említettem, hogy össze kéne valahogy hozni a jó arc konzolosokat. Nem is a levegőbe beszéltem, az nem az én kenyerem! Tényleg komolyan gondoltam, s ezt bizonyítandó "összedobtam" egy weblapot e célra. Még elég kezdetleges és tulajdonképp inkább a webeditor érdeme a külső, mint az enyém, de indításnak azt hiszem megteszi... Várom a véleményeket ide, és a lapon található fórumba.

GameCube és Csocso véleményét különösen várom!!

Ja :-) De hülye vagy GB... a lényeget majdnem elfelejtettem. Az url:

http://www.extra.hu/consolehq
    http://consolehq.at.hu
  • GAMECUBE
    NA megis csak ugy nez ki, hogy jo lesz az a ZElda!! GCre... lehet uj kulso?? ismet valtas lesz?:)

"Just be patient enough and wait until you see the final version of Zelda on Nintendo GameCube. I am sure that you will change your mind...
    The Nintendo GameCube version of Zelda will be the best Zelda ever."

REMELJUK NEKI VAn igaza (ezt egy nintendos fej mondta)
  • GAMECUBE
    nah az utolso elotti heten az elso 3 helyen japanban Nintendora a keszult gamek vittek a primet:)
    GBA, GC, GBA megolszlasban...:)
    hun van a nagy ps2???
  • GamerBoy
    Na ki a leg-hardcore-abb idegbeteg gamer? Aki még szilveszterkor is játszik? :-)) Természetesen én :-) Na azért senki ne higgye, hogy ekkora mazo vagyok, csak sajnos tüd?gyulladásom van/volt és nem mehetek sehova :-( Dreamcast rulez :-)
  • GamerBoy
    A PSX tényleg N fejlesztés, de én úgy emlékszem, hogy 1992-ben a Sony FELKÉRTE (!!) N-t, hogy tervezzen nekik egy SNES-szel felülr?l kompatíbilis CD alapú játékgépet... aztán meg otthagyták N-t, ezért is késett annyit a 64...

A másolhatóságról annyit, hogy az ÖSSZES N konzolt lehet másolni (SNES, NES, GB, N64...) és biztos vagyok benne, hogy a GC-re is rájönnek majd. Én jelen pillanatban mondjuk egy miniCD-n futó ripeket látok reálisnak, de ezzel az a baj, hogy max. autós meg sportgamék férnek be 210 megába...

CD-s konzolt nem terveztek 1989-ben?? A NEC PC Engine (alias TurboGrafx 16) 1987-ben már CD-s változatban is létezett...

Egyébként látott már valaki videókat Rogue Leaderb?l? Azóta nem térek magamhoz...
  • Deni
    -i