7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• GAMECUBE
    ps debut game, fuuu mekkora kult ez ma mar nekem:))

• GAMECUBE
    egyebkent BUEK ja mindenkinek

de Deni, hidd el ez nem kitalacijooo:)
  • GAMECUBE
    hehe, ne csinald, az egy rajz, mert nicns rola jobb kep, bazze nem hiszed el? mint a mega cd, olyat lattal?
    na tovabba, mint irjak is, a nintendo legnagyobb hibaja az, hogy hirtelen meggondoltak magukat es elvetettek a cds megoldaszt, a lassu toltesi ido miatt es a kazira osszpontositottak, a 64 megjelenese elott is csak ezt hoztak fel a kazetta mellett..
    de assszem beirasok kozott ez is ott van, hogy N legnaygobb hibaja, hogy maig ismeretlen okokbol, hirtelen meggondlta magat, es elallt a kazis megoldastol.
    Nem talaltam szebb kepet az snes cdrol, ez telleg csak rajz, de ez igaz, szerintem kamaznak?
    mmegprobalok szebb kepet keresni, de nem hiszem hogy talalok.

MEga cd utanzasara talaltak ki, csak ez sokkal de sokkal jobbb lett volna, egy snes meg ps tudasaval birt volna... az jo cucc:)
  • Deni
    draga gc!
    20 cikk engem is erdekelne!
    a képek qva jok de meg egy 5 éves hulyegyrek is megallpitja hogy rajzolva van a aza snes cdvagy mi a f. minek raktak volna kazettat meg cd-t egybe? az csak egy fantaziarajz ,meg a N felaltalta volna fu de jo a cd akkor a N64 miert kazis lett? na BÚÉK
  • GAMECUBE
    oksa:) en is beismerem ha tevedek.. mielott meg valaki ilyet allitana hogy nem
    az emg poen hogy deni meg nem halott snes cdrol, ami ala volt rendelve eredetileg a ps:))) milyen ironikusmi?:)
  • Cloud
    Hát akkor elég érdekes dolgok jelennek meg egyes ujságokban, no mind1. Tévedni emberi dolog. :)
  • GAMECUBE
    hat nem minden ujsag zseni, neten viszont minden cikk ezt szajkozza, hogy N, sony, es 91 tol
  • GAMECUBE
    Most of the original chipset or technology from the Nintendo/Sony SNES add-on was used in the Playstation that we know today.

ehh ez teves

None of them az all of them helyett, elolvastam egy sorral:)) de javitottam... szoval at alakitottak a cuccost, de a kezdo lokes es tapasztalatok a nintendotol vannak (gondolom sok hasznos otletet megtartottak maguknak,)
  • GAMECUBE
    ehh ezeket annak egy roviditett valtozatabol szedtem ki. es sajna a gepemen van rajta.
    de te 1988ban meg nem tervezett senki cds konzolt hidd el.
    a N otletere kezdodott az egesz.
  • Cloud
    De légyszi vágd már be ide azt a 20 oldalas cikket, pliz, vagy add meg hogy, hol lehet megtalálni mert igazán érdekelne! Érdekes hogy amit én irtam az egy ujságból szedtem és nem hinném hogy nagyon félrebeszélnének, de nincs kizárva. Bár ha már 2 ujság is ugyanazt irja akkor nem lehet hogy tényleg az igazat mondják? (pl. square-el kapcsolatban)
  • GAMECUBE
    ti jottok:))))))))
  • GAMECUBE
    ehhhe:)
  • GAMECUBE
    nah te gyussz:))
    volt egy project neve snes cd rom, ami kesobb snes Nd (nintendo disk ) lett volna (ezt a disket ugy kell elkepzelni, hogy ugy nezett ki mint ma egy minidisc , csak rendes "nagy" cd meretu volt, es volt benne egy kicsike chip is, a mentett allasokert (ehhe, nem kellett volna memokartya, mint kazknal,... hiaba N tud:)

igy nezett ki az elso PS (ez mar a playstation elso kinezete... szerencsere valtozott:)

ez pedig az snes Cd (vagy ND)

igy nezettt volna ki a ps ha N-el maradnak.
    ez van az snes alatt amirol beszeltem!!
    nem vagyok en hulye

es a NCD:)))

ez neked megy cloud_:)))

"The Playstation which Nintendo and Sony were planning on based on the their deal with Nintendo from 1991."

ez a vegso felvonas (mennyi szenvedes volt vele:))

"The Philips CD-ROM XA / SNES Nintendo Disk which were a product of the cooperation betwen both Nintendo, Sony and Philips. Based on a deal struck around October - November 1992."

erdekes hogy minenki a nintendoval akart kozoskodni ugye?

ok az ISTENCSASZAROK!!

HA N nincs, ma PS sincs! ez igy van.
    Nintendonak koszonheto hogy ma van, es az is neki hogy sikeres lett... mindjart teszem be hogy miert.

"Still we haven't found out what made Nintendo so quickly change their minds from thinking that the CD-Rom was the future of video gaming to that it sucked! "
    egy hibas sontes (ha cds lett volna, maradt volna minden fejleszto a seggen az N mellett, mert az bejaratottabb volt sokkal)

"If Nintendo had released their CD system before the Playstation and Saturn was released, people would prefer Nintendo´s CD rather than Sony and Philip's machines."

ez van, a cd sokat dobott a gamereknek es a fejlsztoknek is hogy atterjenek psre:(
    ez van, az N szulte a PSt es o is fogja legyozni.

ja es :Most of the original chipset or technology from the Nintendo/Sony SNES add-on was used in the Playstation that we know today.

Hoppá!!!!!
    Megiscsak N tol van

• GAMECUBE
    teves: sony, philips sony, aztan mindharman kozosen vagtak neki, de vegul is mindegyiket torolte a NIntendo ez az igaz szitu (N nem tartotta gyorsnak a cds technikat, nem akart toltesi idot)
  • GAMECUBE
    hahahaha, az N fejlsztes, es hogy oktassalak 91-92 korul kezdte el a nintendo fezsegetni, eloszor philipsel aztan sonyval tarsult aztan megint philipsel, megint sony, es vegul semmi nem lett beloe, a sony onmaganak csinalta meg,mert nem tudott nintendoval megallapodni.
    lecci ne oktass ki .
    mert becsapom ide az errol szolo 20!!! oldalas cikket.

szal N kezdte el fejlszeteni, asony csak kesobb jott be a kepbe, es a N egyszer ki is dobta oket a kukaba:))))))))hehehe:)
  • Deni
    bocs tenyleg igazad van valoban GCnek szantam ezert elnezest kérek
  • Cloud
    Ha jobban odafigyelnél láthatnád hogy azt az egészet ami "..." között van nem én irtam hanem GAMECUBE. Neki tedd fel a kérdésed, ne nekem!
  • Deni
    "psxegyet, en megsugom a nintendo kezdte el csinalni, es... a sony 93 vegen valt el toluk, (latvan a nagy lovet .. erdekes a sonynak az N lokese illetve szakmai tudasa kellett:)
    tehat az lenyegeben N tervezes.
    Es annyiban valtozot csak, hogy nem Snes Cd lett a neve, hanem PS.
    es nem snes ala lett rakva:)" <---------- Ezt abaromságot honnan szedted?:)))))))))))))))))
  • Cloud
    "psxegyet, en megsugom a nintendo kezdte el csinalni, es... a sony 93 vegen valt el toluk, (latvan a nagy lovet .. erdekes a sonynak az N lokese illetve szakmai tudasa kellett:)
    tehat az lenyegeben N tervezes.
    Es annyiban valtozot csak, hogy nem Snes Cd lett a neve, hanem PS.
    es nem snes ala lett rakva:)"

A nagy francokat az N kezde el fejleszteni! 1988-ban a Sony kötött megállapodást az N-el hogy készít nekik egy cd-s masinát, de aztán a Sony meggondolta magát hogy beszáll az konzol üzletbe és elkezdett fejleszteni. Ebből lett a PS. Azért nem mindent ez N talált ki, annyira nem istencsászárok ők.
  • GAMECUBE
    elegge sokat irtam:) elnezzest:)
  • GAMECUBE
    a konzol nem rolam van elnevezve, hanem en rola:))))))))) de jo poen:) ha belegondolunk:)
    telleg en nem akarok balhezni veled, tok jo fejnek tunol (persze osztod az aldast a fejemre rendesen:)))
    szal telleg alapitsunk egy tokos GC bandat.
    csocso es en mar tagok volnank vagy mi:)
  • GAMECUBE
    jah ha neked a DVD meg a vinyo kell, tenyleg az X a nywero, de jatekokban, gep tudasaban a GC a befuto.

alig varom mar az olyan gamekat, ami mindharom gepre kijon, es korrektul meg vannak irva, es hogymelyik lesz a jobb.
    a bloodrayne mindharomra jon, es hat... a keszitok asszontak a GC verzio lesz a legszebb, mert a GC kepessegei nagyob hatarokal birnak, es tobb extra van benne... ezt nem kommentalnam:)
  • GAMECUBE
    ehhh Sega Nre is fejleszt... nem is akar miket, a sega nem Xbox only ceg.
  • GAMECUBE
    de lehetoleg kulturaltam oksi?
  • GAMECUBE
    te squaret az nintendo dobta ki, nem forditva tortent.

minden 15dik game volt jo n64re? en ugy tudom n64en a minoseg volt a mennyiseg felett.
    ezen kijelentesed a psxre all, de n64re nem.
    50minosegi n64es gamet tudok nekem felsorolni,. ha kell, mig psre is megy az ennyi(habar ketlem), de kerem mennyibol????
    hatvan army mennel, meg 5 twisted metallal, toshindennel, stb, stb, en is nagy termest alkotok.
    jah N begyokosodott politikajat miben erted?
    az ovis gamekban? ajanlom akkor a conkert:)))
    nah en nem szidtalak ismet, ahogy te engem eleg sokat.
    ahelyett hogy szidsz ervekkel tamaszd ala a mondanivalodat, es hat sokmindenrol eleg erdekes az elkepzelesed, de az is egy szempont es en tiszteletben tartom, max. megproballak meggyozni hogy nem ugy mennek a dolgok.
    en is varom a valaszod:)
  • GAMECUBE
    debutkor megprobalnak mindent?:)) te aztan ertezs akkor a marketinghez.
    az elejen csak a fanoknak szol aztan a mas retegek fejet csavarjak majd el egy ev mulva, hogy jujj mit tud, jujj menyi game van ra.
    mar bocs, de a ps2, elso gamei teged meggyoztek? lacott az hogy nagyon igyekeztek meggyozni a nepet? nem... mert akkor meg felesleges.
    6-7honapra az eu /usa debut utan mar mutattak a cuccost, GT3, bouncer satobbi, es gyuttek a FFX elozetsek.
    (mondjuk ezek bekovetkezesere japanoknak 1 evet kellett varniuk, a rengetegen mondtak is hogy 1 evig max csak fimnezesre hasznaltak a ps2ot, mert semmi nem volt ra.)
    szal erteni kell ehhez.
    az MS atom gamekkal startolt, mert uj fiu, neki kellett.... mig se a GC se a ps2 nem a loyalis taborra oszpontositottak a debutkor, es be is jott.
    de majd gyunnek a puskaporok.
    szerinted ha N annyira akar, nem marioval indit mint N64nel?(mondjuk azzal akkor minden rekordot be is kaszaltak)
  • GAMECUBE
    latod mar szerencsetlenezel is... bazze nem mondtam hogy hardverileg menni fog, hanem addig lesz nepszeru, es addigra (mivel occso lesz) ujabb csoribb retegeknek lesz tokeletesen megfelelo.
    szal nehogy mar azt hodd hogy elhiszem hogy allna a sarat technikailag a cucc.
    egy biztos meg 2-3evig eros meglepeteseket fog produkalni, aztan fuccs, es ertehette a jatekkinalatra is, hogy igeretes lesz 7-8ev mulva is mint a GBknel)
    de mondom en se veszem be...!!! ne sziggyá, bazze s meg te mondtad hogy en teged.:))))cccc
  • GAMECUBE
    szerintem a GB huzta a legtovabb de mindegy:)
  • GAMECUBE
    te ha alaposabban megnezed PC gameben a beszolasaimat, ott lathatod hogy en is nevettem a kijelentesen, (a 7-8even) es mondtam, hogy majd akkor hiszem el amikor ahtama kozepet, de azert elgondolkodtato, de nem veszem be ez tuti... mellesleg ugy ertettek, ahogy a ps is mar 6 eve van a placcon. tehat nem eroben.
    csak jobban korbe kene nezned.
  • GAMECUBE
    es a leggyorsabban is lehet vele vegezni (igaz THPS3mat elkapkodtak kicsit ezert neha zuhan a framerate)
  • GAMECUBE
    az alapjan jelentettem ki,(semmit sem a kut fejembol irok konyorgomm!) hogy az activision szerint a GCt a legkonnyebb progizni (a tony hawkok miatt van is alapja)
  • GAMECUBE
    te Gba is megy, az snes is siker volt a 64 is...(ez mertekben:) meg (GB is, 100millio felett vannak) sem voltak kalozolhatoak.
    bazze, ha afejlsztoknek jok... akkor arra csinalnak sziveseben, es akkor kenytelenek lesznek a jatekra ehesek azt a gepet venni..
    egyebkent tudod olyan hogy csere letezik, kifizetodobb , mint a nem olcso 5-6ezres DVD kaloz game.
    boccs.!
    aki ismer ilyen helyeket, az ezt teszi.
  • GAMECUBE
    "Minden gépre vannak olyan exkluzív címek, amik soha nem lesznek más gépeken (vagy rosszabb esetben soha nem lesznek ugyanolyanok más gépeken). Ezt a "visszatérést" mire érted? "

meg az 576ban is irtak hogy exkluzivcimekben az x a leggyengebb.. es ps2re is csak a GT3 az.
    minen mas gamenal megvan az esely, hogy gyujjon mindegyik gepre.
    Mig Nnek igencsak hatalmas fehozatala van exkluziv cimekbol.
    a visszaterest a nintendora ertette, vissza a csucsra.

egyebkent azert is kopott meg az N fenye, mert a gamei csak azo a gepen voltak es lesznek is elerhetok, ezert nem ismerik annyian.
    aztan meg a media alapsosan ratett egy lapattal.(bukas a 64 meg ilyenek, meg csodbe a ceg:))pfff:9

a GBA nagyon is fenyesiti most az N emblemajat, jobban fogy mint eddig valaha barmi is.

es aGCnek se kell szegyenkeznie.

lehet a fanok a ps2ot vartak, de marha nagy csalodas volt, hidd el, ezt sem felejti el senki.

N politikaja hozzáállása elegge megvaltozott, nem isertem ha annyira erteszu hozzá , meg vagod a temat miert irtad ezt le.
    nem laccik? hogy valtozott? nem olvatal rola sehool?
    meg en is leirtam, akinek a szavara semmit se adsz.
  • GAMECUBE
    ehh, nem a square nem fog visszaterne, max csak fejleszreni fog ra.
    na akkor sorolok.
    EA, Square enix, capcom, Konami,(ezek akik ujra felfigyeltek ra komolyabban)eidos.
    Infrogrames. nah ezek a fobbek.
    ezek rengeteg kis al csapatot tartanak magukban.
  • GAMECUBE
    de meg fog, lattad Sw2000es zelda demot? Ki3mat?
    azutan beszelj:)
  • GAMECUBE
    GC gameit, mint az N64eset is.... SGin csinaljak.. NO comment
  • GAMECUBE
    ehh. te azt mondtam az elso korben nem mutatkozik meg GC tudasa.
    es az Xben nincs akkora fejlesztesi jovo, mint GCben, mert az X programozasi felulete unalomig ismert 8kiv.a GEf3mas resz)
    mig GCje vadiuj. rengeteg van meg benne.
  • GAMECUBE
    a GCt azert vedem mert hozzá nem ertok, es egyes hulye emberek szidjak, fikazzak, lenezik, es gyengenek titulaljak, mikor ez nem igy van.. (sajnos meg ha GCs vagy Te is akkor is lenezed a tudasat)
    csak azt akarom hogy mutasd be az X parametereit amiben veri a GC-t.
    (s ne megahercezz:)
    miert szanalmas szrinted az, ha az ember ved valamit??? nem ertem, azert ebben a hosszu szovegedben tobb szanalmazast kuldtel felem mint eddig barki.... epdig en asszem nem sziodtalak, nem is oktattalak ki, csak leirtam azt amiket nekem tenykent allitottak be , illetve amit en logikusan kovetkeztettem a dolgokbol...
    ha valahol bantonak erezted a fogalmazasomatrad nezve UGY BOCSÁNAt, mert nem volt szandekomba...
    latszott az elso beszolasodon a joszandek, nem kell ogy beragni.
    csak az nem tetszett, hogy nevetsegesnek tartod azt hogy Xnel erosebb a GC.
    Kerem szepen lehet bizonyitani...(habar a mostani X gamek utosebbek a gcsekenel, de varjuk meg mi lesz egy ev mulva.)
    nem csak nevetni, hanem az adatokkal alatamasztani.
  • GAMECUBE
    hath csak Nintendo cuccot?:)))
    bocs, haver de ez elegge elhamarkodott mondat volt...
    tudod en ugy vagyok ma is N fan, hogy a vilag (most mar elmondhatom ujra:)) osszes (nestol fogva) letezo konzolaval jacottam sokat es meg is voltak mind.
    es az osszesre a legnagyobb neveket kijacottam
    sot PCs gamekat is birom, csak nincsenek ott hangulatilag az N-esekhez kepst,.
    De pl.: FF meg veri a legtobb N hangulatu gamet...
    ez egy ordogi kor:)
    zoval, ez egy tevedes, nem szidlak, nehogy azt mond hogy en csinalom, csak ez elhamarkodott volt.
    Pont en aki csak N-ezik:))
    egyszeruen a lassan 10 eves tapasztalat mondatja velem, hogy a GC alegjobb.
    es a Nintendo square enix gamei.
  • GAMECUBE
    en asszem nem szanalmaztalak..... szerintem korrektul beszeltem..