7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CSOCSO
    hülye vagy má megint!! én kimentem volna és azhem hogy udvariasan szájba basztam volna és vittem volna a gc-t!:)
  • CSOCSO
    kimondta ezt neked???
    a ps2 nyers pilija 77... az xboxnak meg 125 millio... a gc a kettő között van vagy még az x en is túl..
    nemtok rola hogy valami 4 szeres texturával 20 mila polit tudjon kicsapni magából..és ne feledjük ha a ps2 multittexturát akar akkor annyiszor kell ujrászámolni és akkor anyiszor felezd meg a tudását..ps2-t csak megint pixeles szarok lesznek mert a texturázás harmatgyengefing!!!
    ha jol tudom az 1t sram meg igen kemény a gc procija pedig magasan veri az xboxét..és amire nem sokat tudunk az a gpu és abban lehet hoyg a legerőseb az x..és ezt nem tudom...
    ezt csak maga az ati vagy az ms tudná elmodnani..de még ha igazat is mondanának:))))))))))stb...megnézem azt a pc gurut mekkorát kamuznak és az a baj hiába irogatunk mi itt magunknak : MÁR MEGINT AZ ÖSSZES EMBER AKI ELOLVASTA A PC-GURUT VAGY CSAK ISMERŐSE OLVASTA AZ TUDJA HOYG A GC A SZAR!!ÉS EZ NEM IGY VAN!! EZ A BAJ HOGY AZ EGÉSZ VILÁGON SZARNAK A FEJÉRE!!!....rosszul teszik, fordul még a kocka!
  • Ali
    Basszák meg! Csak május 3-tól lesz kapható.
    "Endlich ist es soweit! Seit heute wissen wir, wann mit dem Nintendo GameCube
    auch in Deutschland die neue Videospiel-Ära gestartet wird: 03.05.2002 lautet
    das magische Datum, dem wir alle von nun an ungeduldig entgegenfiebern.

Es ist zu erwarten, dass der Nintendo GameCube im Handel für 249,00 Euro
    angeboten wird. Direkt zum Release erscheinen, neben vielen Lizenznehmer-Titeln,
    von Nintendo die Spiele "Luigi's Mansion" und "Wave Race: Blue Storm".

Der Countdown läuft ..."
  • Inquisitor
    Na igen elvileg a PS2 4x annyi poligont tud kezelni, de annak a max. 25%-át tudták eddig kihozni ebből! És ilyenkor efektek még sehol ...
  • Inquisitor
    ", es Tobb (nagyobb bites) FLOPSot tud kiszamolni (lebegopontok) a tobbinel."
    Ezzel együtt is a PS2 volt a leggyorsabb ha jól láttam, de mivel szinte semmit se támogat 3D-ben!!!! ezért arra megy el az összes teljesítménye, hogy az efekteket izomból oldja meg ... de van amit úgy se tud.
  • Inquisitor
    Nem hoztak ki győztest, nem az volt a cél :)
    Az én magánvéleményem:
    Az X-BOX 3D-ben kicsit fejlettebb a többieknél, viszont nem nagyon lehet csak úgy cipelni (ebben a kocka a csúcs!), mert sérülékeny benne a vinyó másrészt meg akkora mint egy kisebb börönd :D
    A PS2-nek a legfejletlenebb a 3D képessége, de ezt "izomból" próbálja megoldani.
    Jelenleg viszont szoftver oldalról a PS2-XBOX-GC a sorrend, ezért jó lenne ha kivételesen belehúzna a Nintendo, nehogy a GC az N64 sorsára jusson ...
  • rolex
    Mert akkor annyit is ér az a cikk :))))
  • Inquisitor
    A Technikai részletek: A memóri(ák) felosztásai, a videorendszer (2D-3D) leírása, hogyan működik olyan kevés memóriával pl. a Nintendo, stb.
    És mivel egymás mellett láthatod a leírásokat, össze tudod hasonlítani őket.
    Bár a Martin szerint az 576-ban jobb cikkek is voltak, de én azt nem olvastam, és egy 3D grafikus szvsz többet ért hozzá :)
  • CSOCSO
    miért mi van benne?
  • Ali
    Az 576-ban meglepő módon agyondícsérik a GC-t. Ez azért önmagáért beszél...
  • Inquisitor
    GAMCUBE! Van egy jó összehasonlító cikk (technikai!) a PC-Guruban, olvasd el mert nagyon érdekes!
    Ha nem akarod megvenni az újságot, akkor is kérd kölcsön! Csak hogy tudd miről vitatkoztok!!!

Nekem a fekete GC tetszik :)
    De ez nem számít, mer' én randa PC-s vagyok :D
  • mohus
    :)
  • mohus
    ezt ki mondta?
  • GAMECUBE
    az
  • CSOCSO
    mohus anti GC-s:)
  • balumaci
    új vagy?
  • GAMECUBE
    jaja
  • mohus
    sziotok!!!
    bejöhetek?:)
  • GAMECUBE
    ez igaz, majd teszek rola hogy valtozzon, idecsaljuk a sok GC-st.
    e hat sok GC-s eggyutt mirol vitazik?
    Melyik szinu GC a jobb vagy mi?:)
  • Cloud
    Igen ti irtok bele, de csakis azért hogy ujra felhozzátok a topic-t. Semmi értelmes dolgot amellet nem irtok. Ha nem csak azért irnátok ide hogy ne tünjön el a topic akkor nem szolnék egy szót se, de az utobbi hozzászolásokban semmi nincs.
  • CSOCSO
    hogy szem elött legyen!!!
    "Figyi, ha nem ir bele senki..."
    Akkor te most engem és GC-t senkinek tekintesz? mi irunk bele!
  • Cloud
    Figyi, ha nem ir bele senki akkor minek kell mindig felhozni??
  • CSOCSO
    hát ma is le van maradva..
  • GAMECUBE
    jajj nagyon lemaradt a topic.
  • CSOCSO
    hja a matrixrol anniyt hogy régebben ényleg volt hir de akkor találgatás hogy jön vagy nem..most bejelentették hogy már készitík...
  • GAMECUBE
    Jajj de lemaradt ez a topic:)
  • CSOCSO
    hehe szar ügy..gondolom xbox rajongo lehetsz mivel ugyan ezt megcsinálták kurva rég az xbox...
    mivan szarul esik hoy job a gc?
  • GAMECUBE
    szanalmaska meg csak fel se vallalod magad, habar vannak tippjeim:)
  • GAMECUBE
    fasz az aki faszGC
  • GAMECUBE
    oksa.
    mar en is tudom
    a kepek meg nagyon faszak
  • CSOCSO
    mindenhol fent van a hir... xl en meg a cloudon is azhem vagy nemtom hol van de több helyen...
  • GAMECUBE
    ezt hol olvastad? vegre lesz majd egy verzio ami nem szaggat?:)
  • CSOCSO
    igen gc re:)
  • ll21
    Gc-ra?
  • CSOCSO
    jön a GTA3!!!!
  • GAMECUBE
    ahahahha, mit rohogsz okoska?:)
    ennel jobban nem is alakulhatott volna.az osszes GC elkelt, okostojás, a ps2 nem ment igy tavaly ,nem kel felned.
    1,3helyen Nintendo cucc....szoval a ket ujonc kozul a Nintendo es a ket regebb ota kinn levo kozul is a nintendo nyer:)))))))))))
    szerintem itt mi rohogunk es nem te!!HAHAHAHA
  • balumaci
    szia SeGa,rég találkoztunk,mi a helyzet veled,nyomod a DC-t?
  • SeGa
    erre azt tudnam mondani. hogy:

SEGA RULEZ ;)))

• SeGa
    Értelem a topciban látom
  • CSOCSO
    ehe nem csak hülyültem