7610
-
csomi #1201 Version ne mondja hulyeseget, te is megvetted sonydat. Ez itt most letkerdes :) Amugy rad haragszom mert nem kuldted el ps2 fejlesztoi kornyezetet pedig megiegerted!! Mondjuk ugy se nagyon lenne idom most vele foglalkozni :(. A dreamcastet letoltottem de arra sincs idom :((. -
#1200 képesek vagytok megvenni 90e -ért a GC-t?????????
inkább ps2 -
csomi #1199 Faszom kuldtem egy rovid benyomast azt ez a szar nemtom hova tuntette. Szoval csak azt mondtam hogy en kicsit mast vartam. Jah 2 napja GC-zek. Talan valami olyasmit mind amikor Mario64-et meglattam a snes utan. Itt ez elmaradt, de mindenkepp veszek akkor is. A rogue nagyon bejon, de nagyon sok helyen beszaggat. Az is igaz, hogy tenyleg nem zavaro mert nem sokaig tart, de semmikeppen nem eszrevehetetlen. Luigi is zoral csak szinhibas az a geci tv amin jatszunk azt idegesito. A super smash melee vagy mi a tokom egy hatar szar, latszik hogy az amcsiknak ehhez van eszuk :)). En Donkey Kong Racinget varom az lesz a gyonyorek gyonyore :)). Jah es a toltesi ido, hat az beszaras a leghosszabb rouge leadernel volt es max 5 mp. Hihetetlen es a lila kocka egyszeruen gyonyoru, a joy orgazmus. Elso benyomasom 93% koruli. Jah GC szereztunk egy GT3 kormanyt, hat az se semmi azzal WRC-ni meg GT3-ni kib...ott nagy feeling. De most hogy ott a Gamecube szarunk ra :)))) -
Xboxman #1198 Sztem menjünk a Media Markt-ba. -
#1197 Killer instinct 3 jön GC re -
#1196 ne szétszórva... egy helyre!!! -
#1195 kisorsoljuk kié lesz az első:) okay?:)) huzd mindenki egy számot és amig sorsoltok addig megevszem az elsőt...
:))
de tuti hogy én az első 3 ban akarok lenni:)))))))
akko mi legyen??? elektro world??? martn mondj már valami mi mennyibe fog kerülni?:) -
csomi #1194 Jah 576 k.va draga en megyek Bazsiekhoz azt szerzek egyet. :))))
-
csomi #1193 Van itt meg valaki? -
#1192 Nem hiszem hogy az 576 elottt fogok allni, tul dragak a dragak:P
-
#1191 No majus harmadikan mindenki legyen pesten akinek kell GC.
Eggyut vesszuk meg a dragat, remelem jut majd mindenkinek.
-
#1190 Nah szoval GC rulez..hogyan lesz akkor a GC debut hova megyük ás hányan?? hjo lenne egybe elémenni vaahova kifosztani egy boltot!! nemtom hogy mi legyen két dolog jöhet szóba.. egy 576 konzol bolt vagy konzolstudio 8 ha oclson adják) vagy az elektro world 8ha oclson adják)... nah hogy legyen?? hülyülük mi is?? egész estát eltültünk a west end elött az 576 ra várva?:) vagy hasonlok? mit fogtok venni?? én 1 fekete GC 2 fekete joy a Burnout valami nem sport gamez és ha tudom még akkor a wave race.. az a baj hogy nem sport gamez hirtelen csak a Luigi jut eszembe.. de az nem olyan mint a mario 64 hogy 100 ora játékidő.. azt hetekig lehetett nyomni.. mig egy luigit 1 hét.. -
#1189 elöször is: jön az f zero GC re..
Nintendo and Sega announced today that they would publish two next-generation versions of the classic racing series F-Zero for Triforce in the arcades and GameCube. The titles, tentatively dubbed F-Zero AC for Triforce and F-Zero GC for GameCube, will be developed by Sega studio Amusement Vision and Nintendo respectively. GCN owners will then, using a Memory Card 59, be able to trade data and saves between the two versions -
Ali #1188 Mindíg ez a nyomorúlt pénz. Ha nem lennék családos ember egy percig sem gondolkodnék egy GC beszerzésén.... Veszek is egy lottót. -
#1187 ok,ha lesz pénzem -
Ali #1186 Majd megdumáljuk. Csak legyen meg az a GC! -
Ali #1185 Azt nézd, hogy milyen gagyik azok a ps játékok! Nekem a Spectrumra van vagy 2000(!!!) játékom. Csak hát meghaladta az idő. A mennyiség nem érv. A minőség az igen. -
#1184 heeh és azon melepödtem oyg belenyul a földbe és elkezdi rángatni és ugyhuza ki a földből a hegyeket:))) -
#1182 jut eszembe nekem az az asf kurvára akadozik..lehet hoyg nemjó kodek van fent vagy nemtom..vagy neked is akadozik??? -
#1181 éni s néztem ahhoz képest hogy a doshin nagyon hülyén néz ki mint ember ahhoz képestmaga a gamez nagyon szép.. tenger part hegyek pálmafák stb.... igy tényleg aranyos! -
#1179 Nem azért van 10 játék N64-re, mert nincs rá több, hanem mert ennyit tartottam MEGVÉTELRE érdemesnek. Ha PSX-em lett volna ebben az időszakban, arra se lett volna több EREDETI játékom! Érted a különbséget?
'ps2 meg megvan 1 éve és 100 game-nál járok': Hm, lehet, hogy én vagyok túl igényes, de nálam eddig 2 db PS2-es játék fordult meg (eredetiben, persze). A többi érdektelen számomra: unalmas folytatások, unalomig ismételt klisék, de ez van Xbox-on is, meg - valszeg, mert könnyű fejleszteni rá -, ez lesz GC-n is. A gyöngyszemekre kell vadászni, akármilyen géped is van. -
#1178 jaja
Es aki latott egy RS2ot RGB kabellel, az befoglya a szalyat a ps2 is igencsak verszegeny RGB nelkul.
-
#1177 de hulyen fogod fel a dolgokat.
MAr bocs de 100 ps2es gamet tuti nem nyomtal vegig eredetiben.
Es irottban konnyen nagy az ember szaja.
Sokkal de sokkal tobb game lesz GCre mintN64re.
Ja es attol hogy nekik 10 game volt, az nem jelenti azt hogy a kinalat is akkora.
-
#1176 az a 10 játék kb anniyt ér mint az a 200 psx es!!!!
amugy meg háromszor több gamez jön Gc re... szal nem bukás felejtsd már el te bazzeg hogy ugyan ara a sorsa jut.. te öcsém nem fogod fel hogy enél már máshogy mennek a dolgok??
nemhogy megint erösebb HW ja van mint a sonié hanem még könnyű rá fejleszteni és nem kazettás... és olcsobb... ezek azok a hibák amik megvoltak az n64 nél..de ezek itt már nincsenek! -
#1175 azér ez röhejes , 3 év alatt 10 játék ?????
nekem psx-en a fél év alatt 200 játékkal nyomtam
ps2 meg megvan 1 éve és 100 game-nál járok
ez lesz a GC eszte is , megbukik mint állat
na meg még szar is a többihez képest !
-
#1174 joban néz ki azáért mint az N64 es , nagyob terület van kirajzolva amugy szvsz egy HALO grafikájó mario mar hülyén nézne ki... -
#1173 Ali,ha olcsón,játékokkal együtt mégis el akarod adni,akkor lehet,hogy érdekelne a dolog.
irj mailt,ha OK. -
#1172 Láttam vhol két új képet a MARIO SUNSHINE-ból.
Tisztára úgy néz ki a game, mint N64-en.
Ami ugyan nem baj, mert ott is tök jó volt, csak egy kicsit furcsa, nem: -
#1171 Én '97 novemberben vettem, de tavaly márciusban vettem rá utoljára játékot. Na jó, akkor 3,5 év. -
#1170 Tök jól néznek ki a szép színes dobozok, katonásan elrendezve a polcon... Mit tudhat erről egy örökké varezoló pc-s vagy psx-es... -
Ali #1169 Bár nekem több, mint 3 éve van meg. '97 Karácsonyra kaptam a nejemtől. Mekkora szám volt az akkor... -
Ali #1168 Nekem is közelíthet a 200-hoz az összeg. Akkor lehet, hogy a ZX Spectrumom mellett fog pihenni a ruásszekrényem alján. Néha napján azt is előveszem. -
#1167 Szerintem se érdemes eladni az N64-et!
Egetrengető összeget úgysem kapsz érte, nem éri meg a vásárlónak.
Télleg, mennyi pénzt öltetek a N64-be? Én 3 év alatt vagy 200-at... De van is 10 játékom meg 4 irányítóm :)
Hol lesz az együttes GC-vétel? -
Ali #1165 Rendben. Azt nem tudom, mi legyen a kedvenc N64-emmel. -
Ali #1163 Jó lesz az a kis gép. Lehet, hogy én is összeszedem a lóvét májusra. Az a baj, hogy egy új tv is kellene hozzá. -
#1162 hülye vagy esküzsöm nekem tetszik:)!!!! -
#1161 mellesleg ronda ez a picike GC nekem nem teccik meg mindig. -
#1160 Mekkora szar ez a GC!!:PPPPPPPPPPPPPPP
BAkker tok robosztus mellette a PS2, meg azosszes tobbi konzol is.
texturak kidolgozottsaga rulezz!:)))(nem mintha ezt neznem:) -
#1159 szegénykém én vagy 3 szor voltam már a csevegöben!!! -
#1158 Szegények, én voltam már a csevegőben!
Na, ki akar hozzám érni? ;)))))