1229
minden ami box
-
#139 Nembaj, az a lényeg, hogy az Univerzummal eljátszották azt, amit ők annyi emberkével megtettek már! Most először nekik kellett sírniuk a bírónak, most ők voltak a kis elesettek! -
#138 Biztos,hogy lejtett,mert ha Klicskonak engedik a következő menetet,utána mivel sérülés történt és a fele eltelt a meccsnek le kellett volna pontozni.A pontozók szerint pedig Klicsko vezetett. -
#137 Én tudom ezért is kértem, hogy írjon olyan amerikai meccsről, ahol lejtett a pálya, azaz csaltak a bírók.
Amúgy Lewis volt kanadai állampolgár is. -
#136 csak az a baj, hogy Lewis brit... -
#135 Lewis meccsén semmi lejtés nem történt. Klicsesz feje nem bírta a strapát és ennyi. Megjegyzem, hogy Amerikában nemigen lejt a hazai pálya, mint pl. KOKO-nak a hazai meccsein. Írhatnál olyan meccsről, ahol Amerikában lejtett a pálya. -
atee #134 Foleg azert mert ez nem Nemetorszagban volt!...
Azert a hazai palya mindig lejt!
Lewis nekem nagyon nem szimpatikus...a bunyoja se tetszik!
-
#133 Szerintem is Lewis félválról vette a meccset és ezzel a "felkészületlenségével" tette izgalmassá a meccset. Borzasztóan izgalmas meccs volt, bármelyik pillanatban eldőlhetett volna bármelyikük javára.
Összességében megérdemelt győzelem volt, hiszen a pofonokat nem csak adni, hanem állni is kell tudni. Most végre az Univerzumot alázták meg, általában az Univerzum ellen bunyózó balekok szoktak reklamálni a bírónál, én olyan meccset még nem láttam, ahol Univerzumos boxoló sírna a bírónak. Végre, megérdemelték! :))) -
#132 Véleményed a meccsről? -
#131 Vicces, hogy mennyi embert megrészegített az Univezum és az RTL klub, akik a közönségükre kényszerítették, hogy csak és kizárólag az Univerzum boxolóinak kell drukkolniuk, bunyózzon bármelyik csapattaguk is. A tegnapi RTL-es közvetítésen is gusztustalan elfogult kommentárt lehetett csak hallgatni, a hajnali Viasat gálán viszont kimagaslóan színvonalas volt a kommentátor. -
atee #130 Az Ukran jobb volt valamivel!
viszont 50-50% volt, hogy kiutik egymast!
Pontozva inkab Klitschko, de keves lett volna a vegen a vilagbajnoki cimhez nagyobb veres kell! -
#129 Durva volt...
Egy - két pofont bekapott...
Képek: www.axel.hu -
#128 Nincs fent valahol video formájában a Klitschko Vs Lewis meccs? -
Cat #127 este viasat3mon berippeled -
Madmaxx #125 Jah szerintme is király volt. Nem hittem volna, hogy eddig húzza teljesen meglepett. Sajnálom hogy olyan brutálisan felrepedt a szemhéjja és nem engedték folytatni. -
#124 Visszanéztem a meccset, Klicsko az első 3 menetben megverte Lewist. Ezután sem tudott fölénybe kerülni Lewis, akárhogy magyarázott a nyilatkozatában. Sosem gondoltam volna, hogy Vitalij ennek a teljesítményének akár a töredékét is képes lenne nyújtani. Nagyon sajnálom, hogy így lett vége! -
#123 ezzel nem vagy egyedül -
#122 Mindig összekeverem! :DD -
#121 Jaj, bocs! :D -
#120 Vlagyi kiütötte volna:)) -
#119 Vlagyimir az a fiatalabbik Klicskó, aki most bunyózott az a Vitalij volt -
#118 Hát szerintem Lewis enervált volt, és nem vette komolyan a meccset, nem csoda, hogy majdnem 120kg-mal mérlegelték. Ez a tény viszont egy meglepő meccset eredményezett, ami számomra nagyon szórakoztató volt. Lewis aludt az elején, meg is kapta érte a magáét! Klicsko soha nem volt ilyen felkészült, mint most. Bizony kellemetlen ellenfél volt Lewisnak! Sajnálom, hogy kettényílt a feje, bár szerintem mindenképp Lewis nyert volna, nem hiszem, hogy Klicsko ütőereje elég lett volna az x. menetben, hogy kiüsse Lewist. Sajnos tényleg nagyon randa volt a sérülés, az orvos joggal szűntette be a mérkőzést. Lewis ígért egy rimeccset, majd meglátjuk!
Szóval le a kalappal Vlagyi előtt! -
#117 Meg szerintemn az is a baj,hogy a sok óriás között eltörpül.(mármint magasság szempontjából) -
#116 Tyson mar itt nem nagyon tud labdaba rugni.
Mar messze nem az aki fenykoraban volt sajnos. -
#115 Nem nagyon lehetett mostanában olvasni róla.Szerintem otthon a villájába van és a tigrisével játszadozik.Vagy inkább a sittre megy?:))Most verekedett össze két férfival:)) -
#114 Tyson mikor játszik legközelebb? -
#113 Imádkozzunk,hogy legyen.Ilyen jó meccset még nem láttam.Még a Tyson-Lewis meccs sem.Mondjuk az lehet,hogy azért,mert Tyson fan vagyok:)) -
#112 hát most én is szomorú vagyok, nagyon drukkoltam a Klicskónak. egyébként érdekes, hogy mindkét meccsét sérülés miatt veszítette el, még senkinek sem sikerült levernie Klicskót, ami nem kis szó -
#111 Lewis nem tudta megverni Klicskiot,de ha lesz visszavago, amit ketlek akkor biztos felkeszul belole rendesen es leveri.
Klicsko kar,hogy beszedte azt a serulest,melto ellenfel volt.
Ez igazi keteselyes kuzdelem volt. -
#110 Remélem lesz visszavágó,majd az ukrán megmutatja Lewisnak,hogy ki az Úr a háznál:)) -
#109 Leléptették Klicskot:(((
Pedig szerintem jobb volt! -
#108 szerintem Klicsko kiüti a 4. menetben Lewist, legalábbis én neki szurkolok -
#107 Na tényleg csak fél 5 körül lesz a mecs megyek vissza aludni...... -
#106 ha 3kor kezdodik a gala,akkor bizros lesz fel5 vagy 5 ora mire rajuk kerul a sor...
ha tevedtem akkor elaludtam es csak az osszefoglalot lathatom :) -
#105 Ja! -
atee #104 Klicskonak drukkolok...de sajnos nemsok eselyt latok a gyozelmere... sot szerintem 1-2 menet es vege:(
-
Cat #103 SPOILER!!!
Kovács István után Kótai Mihály a magyar profi ökölvívás második világbajnoka, miután a WBF szervezet nagyváltósúlyú döntojében - tizenkét menet után - egyhangú pontozással verte az orosz Oligovot -
#102 Lewis bedarálja Klicskót... -
#101 Jeeee! :DDD
Ki se bírom már addig! -
#100 Lewis vs Klicsesz -
#99 Los Angelesben és Las Vegasban zajló meccseknél mindíg korahajnalra jön ki a lépés sajnos.