1229
minden ami box
-
Stockbauer33 #1229 -
Stockbauer33 #1228 -
#1227 Van ahol 3-at írnak van ahol 4-et. -
#1226 hány órakor lesz? 2:00 vagy 3:00? -
#1225 Mayweather vs Pacquiao május 2-án, immár hivatalos.
Ez jó lesz! -
#1224 sport tv adni fogja -
#1223 tud valaki közvetítést a Klitchko Mormeck meccsre? -
#1222 jah, szégyen:) -
#1221 ekkora nevetséges egy palit :D Klicsko meg milyen jót nevet a háttérben :DD -
#1220 köszi! -
#1219 klikk -
#1218 ma esti meccshez nem tud valaki steamet?
Klitschko - Chisora -
steeveb #1217 sziasztok! S.O.S-ben kéne ha valakinek megvan Kokó összes rtl klubbos vagy bármely meccse és Darius „Tiger” Michalczewskié! Születésnapi ajándék lenne tehát nagyon fontos. Nagyon örülnék 1-2 link-nek:) Előre is köszönöm! -
#1216 nah, ilyen se gyakran fordul elő...Kevin Johnson úgy végig bírta állva a 12 menetet Vitali Klitschko ellen, hogy jóformán végig csak a boxzsák szerepe jutott neki..persze így pontozásnál esélye nem volt..lényegébe a ringben sem csinált semmit, csak a kötelekhez állva várta a pofonokat, néha immel-ámmal visszaütött, meg be-beszólogatott Klitschkonak..az utolsó gond után még majdnem püffölték tovább egymást, illetve Johnson Wladimirrel is összeakart zörrenni.. -
#1215 érdekes volt -
#1214 kemény meccs volt, uccsó menet volt a legjobb :D szép volt Madár :) -
#1213 Szép volt!!!!!!!!!!! -
#1212 kíváncsi vagyok mi lesz este madárral, sztem kikap -
Lacboy007 #1211 Mennyi idő alatt várhatok kiugró ütőerő fejlődést boxedzések során?
Csuklómmal kapcsolatban mi a javaslat? Boxedzésen az is szépen fel fog majd erősödni? :) -
#1210 menj el box edzésre -
Lacboy007 #1209 Sziasztok!
Tudnátok azzal kapcsolatban segíteni, hogy mivel lehet az ütőerőt gyorsan fejleszteni?
2 éve kondizom és sajna a jobb csuklóm nem a legerősebb, és ha teli ököllel ütöm boxgépet, ami 999ig méri ütőerőt, gondolom ismeritek, néha úgy megfájdul csuklóm, mint állat.
Jelenleg 575 a csúcsom, amire már gyilkos szintet ír ki. A gépen a rekord 698. Elég fingatósra lett beállítva. Annak örülnék, ha legalább 600-620at megütném. :)
Mivel tudnám a csuklómat erősíteni? Úgy néz ki gyúrás nem sokat segít ilyen téren...
Előre is köszi a segítséget! :)
Üdv. Laci -
#1208 -
primavis #1207 no meg amit a meccs végén az elemző "szagember" mondogat! Az RTL-en ez a fickó már jópárszor állitott olyant amit csak ő látott (vagy más meccset nézett - mint az a bizonyos múltkori amerikai biró). A szomorú, hogy azok akik nem látták a mérkőzést és nincs összehasonlitási alapjuk sem, mindent elhisznek ennek a bandának! -
#1206 engem is rohattul szokott idegesíteni amikor a témához tök hülye bemondók orbitális értelmetlen baromságokat mondanak meccs közben. -
primavis #1205 Megnéztem a Hopkins-Calzaghe mérközést! Miután az RTL "nagy szakértői" letolták és a bunkó drezdaiak kifütyölték Madárt, hát ismét megdöbbentem, hogy mennyire kifacsarodott izlése lehet egyeseknek még a sport terén is!
Mig az "unalmas "Erdei -Albron meccsen tiszta ütésváltások, ököl-vivás ment, a másikon 12 meneten át szinte nem volt tiszta ütés (bizonyiték: mind Erdei, mind Albron fején a meccs után jól látszottak az ütésnyomok, addig a másiknál csak Calzaghe orrán volt egy kis seb, egyébként mintha mindketten akkor kezdték volna a meccset!), csak kocsmai szinten is elfogadhatatlan bunyózás, fogások, fejelések, összekapaszkodások, lökdösődések és szimulálások (Hopkins részéről). Ha ez az a magas szintű box amit Erdei nem tud - s ezért nem mehet Amerikába, illetve nem kap méltó ellenfelet - akkor nincs mit szégyelni rajta! Az RTL marha - s nem elősször fanyalgó- "szakértője" meg mehet a fenébe, azért a sz..ar dumáért, amiért még fizetnek is neki! -:((( -
#1204 Hali
Azon gondolkodom,hogy beíratkozom box edzésre.Aki jár ilyen edzésre az mondhatna pár dolgot ezzel kapcsolatban!KB mennyibe kerül havonta? na köszii -
peacyg #1203 Balzsay, Bedák, Erdei... Mit gondoltok a meccsekről?
Én sajnos csak Balzsay és Erdei meccsét láttam rendesen, úgyhogy csak arról tudok nyilatkozni.
Szerintem nagyon szép, pattanós, kemény egyenesei vannak és iszonyat jól dukingol. Pozitív volt a mérkőzés a számomra. Védekezésben viszont még van mit javulni, de nagyon jó volt szerintem.
Erdei: Fantasztikusan öklözött. Ütések elől gyönyörűen kihajolt és már indította az egyeneseit, szinte játszott ellenfelével. Sokkal gyorsabb is volt, erőnléte is nagyon jó volt. Nagyon jó meccsnek láttam. És ami még fontos mindkét magyar öklöző rettentően szimpatikus egyéniség és intelligensek is. -
#1202 up -
Freeeee #1201 Tegnap Las Vegasban egy motorbalesetben életét vesztette korunk egyik legjobb ökölvivója Diego "Chico" Corrales. 29 éves volt:)
Nyugodjék Békében -
menon #1200 Hali..Tudna vki linket adni Kovács Vipera Attila VS Steve Conway meccséröl (video kéne).Lemaradtam róla..Köszi! -
#1199 Igen! A filmben sok olyan duma hangzik el, ami a valóságban is elhangzott...
(egyébként emlékszem a középiskolás angoltanulmányaimból, hogy a Streamline English tankönyvben volt egy lecke a közepefelé, és Aliról szólt lol: "I'm the greatest!!!" valami ilyesmi volt a címe lol... -
#1198 Most nézem az Ali filmet azért akarom tudni.
Valoságban is ilyen nagyképű volt? -
#1197 Valaki tudna adni linket ahol Muhamed Ali pályafutásának történetét megnézhetném? -
Zsoldos #1196 tobbek kozt ez jelenti azt, hogy rossz a link ;) -
#1195 nem rossz a link, csak már törölték onnan -
#1194 nincs meg vkinek a video? Nem láttam. A #1169-ben rossz a link. -
#1193 enyhen elmebeteg feje volt a csokanak :P -
Zséé #1192 #1169 nézd meg a videót -
hup #1191 és kiütéssel? -
hup #1190 akkor vsztett a Csontörö