Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Hát szerintem Lewis enervált volt, és nem vette komolyan a meccset, nem csoda, hogy majdnem 120kg-mal mérlegelték. Ez a tény viszont egy meglepõ meccset eredményezett, ami számomra nagyon szórakoztató volt. Lewis aludt az elején, meg is kapta érte a magáét! Klicsko soha nem volt ilyen felkészült, mint most. Bizony kellemetlen ellenfél volt Lewisnak! Sajnálom, hogy kettényílt a feje, bár szerintem mindenképp Lewis nyert volna, nem hiszem, hogy Klicsko ütõereje elég lett volna az x. menetben, hogy kiüsse Lewist. Sajnos tényleg nagyon randa volt a sérülés, az orvos joggal szûntette be a mérkõzést. Lewis ígért egy rimeccset, majd meglátjuk!

Szóval le a kalappal Vlagyi elõtt!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

BADE
Meg szerintemn az is a baj,hogy a sok óriás között eltörpül.(mármint magasság szempontjából)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

sanzik
Tyson mar itt nem nagyon tud labdaba rugni.
Mar messze nem az aki fenykoraban volt sajnos.
BADE
Nem nagyon lehetett mostanában olvasni róla.Szerintem otthon a villájába van és a tigrisével játszadozik.Vagy inkább a sittre megy?:))Most verekedett össze két férfival:))

zaki
Tyson mikor játszik legközelebb?

BADE
Imádkozzunk,hogy legyen.Ilyen jó meccset még nem láttam.Még a Tyson-Lewis meccs sem.Mondjuk az lehet,hogy azért,mert Tyson fan vagyok:))

zaki
hát most én is szomorú vagyok, nagyon drukkoltam a Klicskónak. egyébként érdekes, hogy mindkét meccsét sérülés miatt veszítette el, még senkinek sem sikerült levernie Klicskót, ami nem kis szó

sanzik
Lewis nem tudta megverni Klicskiot,de ha lesz visszavago, amit ketlek akkor biztos felkeszul belole rendesen es leveri.
Klicsko kar,hogy beszedte azt a serulest,melto ellenfel volt.
Ez igazi keteselyes kuzdelem volt.
BADE
Remélem lesz visszavágó,majd az ukrán megmutatja Lewisnak,hogy ki az Úr a háznál:))

BADE
Leléptették Klicskot:(((
Pedig szerintem jobb volt!

zaki
szerintem Klicsko kiüti a 4. menetben Lewist, legalábbis én neki szurkolok

Punker
Na tényleg csak fél 5 körül lesz a mecs megyek vissza aludni......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

sanzik
ha 3kor kezdodik a gala,akkor bizros lesz fel5 vagy 5 ora mire rajuk kerul a sor...
ha tevedtem akkor elaludtam es csak az osszefoglalot lathatom :)
Jano
Ja!

Klicskonak drukkolok...de sajnos nemsok eselyt latok a gyozelmere... sot szerintem 1-2 menet es vege:(

SPOILER!!!

Kovács István után Kótai Mihály a magyar profi ökölvívás második világbajnoka, miután a WBF szervezet nagyváltósúlyú döntojében - tizenkét menet után - egyhangú pontozással verte az orosz Oligovot

Dynamic
Lewis bedarálja Klicskót...
Jano
Jeeee! :DDD

Ki se bírom már addig!

Ramore
Lewis vs Klicsesz
Ramore
Los Angelesben és Las Vegasban zajló meccseknél mindíg korahajnalra jön ki a lépés sajnos.
Jano
Most.

Jano
Sport1 Eubank meccs. :D

Jano
Viasat 3 rulz!

Jano
Mindig elcseszik az éjjeli/hajnali idõpontok megadását. :D

Jano
Nemnem! Nehogy föntmaradj! :D
Holnap kell fentmaradni éjfélig (odáig szombat lesz), és még 3 órát (vasárnapi pirkadat elõtt), akkor lesz a meccs! :)

BADE
"Hivatalosan is bejelentették, hogy a június 21.-i összecsapáson Vitalij Klicsko lesz Lennox Lewis ellenfele "
Ezek szerint mégis most lesz.Nem?

Jano
Szombat éjjel, vasárnap hajnalban. Az már 22-e.

BADE
Akkor most lesz a meccs?Az a segg NS hátoldalán,az egyik azt írja,hogy 21.-én 3 órakkor,a másik pedig,hogy vasárnap 3 óra.Nézzétek meg.

Jano
Alig várom a meccset! :D

Ramore
Palancsitára verik a balkáni bunkót! :))
Ramore
Are You Ready To Rumble????

Dr. Klicsesz hamarosan elolvassa a padlón lévõ szponzorok nevét orrhossz távolságból! :)) Hacsak Herr Stunek be nem dobja a törcsit még a padlózás elött, megjegyzem nem elõször tenne így. :) A fiatalabb, vagy az idõsebb Klicsesz a jobb bunyós? Teljesen lényegtelen, egyre megy mindkettõ, a kiütés elkönyvelhetõ elõre.
Ramore
Olyan "komolyan", ahogy az eddigiekre. Herr Stunek "az össznépi edzõ" szaki segítségével.
sanzik
mivel ez most derult ki nemreg,arra leszek kivancs Klicsko hogyan tud felkeszulni erre a mecsre 2 het alatt? :)
sanzik
"Hivatalosan is bejelentették, hogy a június 21.-i összecsapáson Vitalij Klicsko lesz Lennox Lewis ellenfele a sérült Kirk Johnson helyett!!! Johnson kiesését követõen az HBO vezetõsége és a WBC is annak a véleményének adott hangot, hogy az egyébként is kötelezõ kihívó Klicsko lehet az egyetlen elfogadható ellenfél. A Lewis vs Johnson párosítással ellentétben ezt az összecsapást hivatalos címmérkõzésnek tekinti a WBC."
Ramore
Klicskoék már úgy hallottam amerikában éldegélnek, szerintem ez a vereség lesz az utolsó univerzum által szervezett Klicsko meccs. Az UBP lehúzza így a Klicsko testvérekrõl az utolsó bõrt, aztán talán még el is tudják adni õket. Csak ez lehet az egyetlen indok arra, hogy ez a meccs valóban összejöhetett.
Jano
Hááááááááá!

Szegény Vityi... :D LOL

sanzik
Junius 21. eloben a viasat3-on hajnalban
Lennox Lewis vs. Vitalij Klicsko !!!

ki mit tippel ? :)
Evil
na sikerult lideritenem.Az orosz tv leadja holnap este 21.35 kor itteni ido szerint.
Tippem Tuaman KO val.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Evil
Hali.

Ugy tudom ma hajnalban lesz Tuaman-Rahman mecs.Meg tudja valaki erositei?Kozvetiti valamelyik ado?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Ramore
Sven Ottke már két szervezet bajnoka, megint összeverték, de azért a pontozók neki adták a meccset. Már az elfogult kommentátorok szerint is furcsa eredményt produkáltak a pontozóbírók. Vajon élete végéig ugyanabban a német stadionban fog boxolni a "KO-király" Sveniboy, vagy egyszer elutazik már a nagyvilágba, mint egy rendes boxoló?
Ramore
Hamed a kérdésedre a válasz! Hamed elérte, hogy amerika kiváncsi volt rá, igen komoly pénzekért boxolt, mert kegyetlenül jó bunyós volt, és a lényeg az egész világon eladható lett! Ez bármelyik UBP bunyóssal megtörténhetne, persze nem fog, mivel a világ legjobbjai ellen lövésük sem lenne, és, mint korábban írtam, az UBP-nek nem is célja az igazi megmérdtetés. Te Hamedet leírtad, az egy dolog, Hamed akár be is fejezheti a pályafutását, hiszen õ volt a box Hercege! Persze én remélem, hogy még visszatér a ringbe. Az utolsó visszatérése nyõgvenyelõs volt? Lehet, de nem volt rossz az ellenfél. KOKO-nak egyszer lett volna ilyen ellenfele.
K.András
Ami azt illeti 26.5 millio dollárt kapot most RJ Ruiz ellen, és ez a tévéböl származo bevétel csak!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Tényleg gáz ha átment!Az a baj az univerzummal amire utaltál is,hogy jo ha félévente nyomnak egy mecset...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ramore
Persze, de a színvonal egyenesen arányos a bevétellel. Nézd mondjuk Hamed-et. Angol színekben boxol, amerikai gázsiért. Ezt mivel magyarázod? Én csak azzal, hogy kimagaslóan a világ legjobbja volt, és talán lesz is.
Evil
Termeszetesen a sokaig nem kerulgettek volna egymast akkor ertem ha a penz nem beszelne kozre.Csak sajna a profibox errol szol.Ha megtehetnem szerintem mar holnap kialhatnek LL el, kozvetitene a hbo.Penz kerdese.Es ez az ami nincs europaban.Pont most olvastam az index en hogy az UBP 2.5milla euro t kaszirozott a mostani galaval.Hat mi ez az amerikai rangos box galakhoz kepest?

Ramore
Jó menedzselés? Az UBP-nek CSAK a WBO cégnél van érdekeltsége. A WBO pedig a leghalványabb a nagyok között.

KOKO-nak pedig Hamed lett volna a következõ ellenfele, mert sokáig nem kerülgethették volna egymást? Dariusnak pedig Roy Jones mert sokáig nem kerülgethetik egymást? Ugyan már!
Ramore
Sosem volt esély a LL-Klicsesz meccsre.
Evil
hat aszem az LL meccs most kutba esett.Nagyon nagy verest kapott.

Ramore
LOL YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS
HEHEH igazad volt bazze !!!!! muhahhahahahahha LOLOLOLOLOLOLOL

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock