1229
minden ami box
-
#340 Szemét banda!
Állat gundel és köcsög csisztu, mindig is utáltam ezt a #&@"=/* picsa@'t és ezt a barom f@szt! -
#339 :))))))))) -
#338 Az első mélyütést láttam aztán elment az áram:) Ott még nem lehett tudni hogy miujság mert nem volt replay. -
#337 hallom megtorte a jani a csákó csoki maffiavezér csákónt! :) -
#336 Chacon szépen tartotta magát, a "csontörő" szépen leengedett, mint a lufi, legtöbbször a levegőt boxolta. Janikánk pedig legalább 2x, de 'tán 3x övön alul sikerült beütnie. Az utolsónál Chacon keményen földet fogott. Ezután 10 perc káosz. Kokó, a Bíró, és Chacon ill. janika menedzsere artikuláltan vitatkozott egymással. A végén kihozták győztesnek janikát.
Gyakorlatilag lejáratták a magyar boxot... -
Drilling20 #335 büszke lennék magamra egy ilyen győzelmem esetén -
#334 Nagy "Herélő" János
Chacon jó lenne nagyon, de szar az edzője (maradj fekve mert az tuti).
Fizikailag meg se közelítette Chacon azt a szintet mikor Kovács Istvánnal bunyózott.
Várom a Replay-t -
#333 nem tom, nem vagyok szakértő, mint a Winkler :) -
Drilling20 #332 Most valami olyat hallottam, hogy lehetséges felülbírálni a bíró döntését. Mármint az illetékeseknek. Csak félfüllel hallottam, van ilyen??? -
Roll #331 Nem láttad?
Jani már sokadszor tököncsapta Chacón-t. Az utolsó még tévén keresztül is fájt. Chacón elfeküdt, színlelet vagy sem azt nem tudni, de az ütés az biztos mély volt.Kapott 5 percet hogy magához térjen.Mindenki összeveszett mindenkivel. És végül technikai k.o. hirdettek. -
#330 ÁÁÁÁÁ -
#329 a csontörőből diórörő lett, a cigány feküdt 10 percet a földön mindenki mindenkivel anyázott.... -
#328 teljes tanácstalanság, káosz kokó üvöltözik, köze nincs hogy mit kellene csinálnia, botrány -
#326 De most mi volt? Mindenki csak lolozik de mi volt?:) -
Roll #325 Ilyen is csak nálunk fordul elő. -
#324 csak felidegesítenéd magad az 100 -
#323 jobb is... -
Drilling20 #322 orvost a Chacónnak!!! Még rímel is -
#321 Szemüveget a bírónak! -
#320 "ez szépvolt! igaz nemérte el." LOL -
#319 Hát bazzeg a harmadik menet közepén beköszönt az áramszünet! Lófaszt nem láttam a meccsböl:) -
#318 asszongya a bíró nem volt mélyütés. mindenki elismerte, hogy az volt. csonttörő 1ből bólogatta a fejét, hogy az volt, visszajátszották a kivetítőn, stb... ti elhiszitek ezt a dumát, hogy a bíró nem látta? -
#317 A másik érdekesség, hogy ha nemlátta mélyütésnek, akkor minek kellett az 5 percet megvárni? 10 mp azt kész. Hameg megvárták az 5 percet, akkor miért mondta a bíró utánna, hogy nem volt mélyütés? -
#316 igazad van -
#315 1.: Irtó gyenge mérközés volt, "csontörő" iszonyú amatőr szinten boxol, élvezetesebb mérközést amatőr szinten bármikor láthattunk már - 2x ütött a magyar srác övön alul! Profi mérközésen, csak sejtésem lenne, hogy került egyálltalán a szorítóban...
2.: Rémálom volt a "szakkomentátorok" szövege. Nehezen tudom elhinni, hogy ilyen beszólások után még van képük utcára menni...
3.: Kokó kavar mint a cséphadaró, csak tudnám, hogy lehetett olyan elmebeteg helyzetett összehozni, hogy olyas valaki intézkedik, akit az egyik boxoló ütött ki éppen. És mit ad isten, az ő kárára döntöttek. Szörnyű...
Konklúzió: a magyar boxot lejáratták a világ végéig. Köszönhetjük a TV2-nek, Kokónak és a többi elmebetegnek. Szegény Papp Laci, tán jó is, hogy ezt nem érte meg... -
#314 A legjobb kommentár szvsz a EuroSporton van, még az önéletrajzát is elmondják a játékosoknak az üresjáratokban. -
neménvoltam #313 Kár. Vazz pedig Jani lehet, hogy megnyerte volna, na de így rosszabb mintha kikapott volna. -
Cat #312 tv2 nagyon amatőr, ezt már mondtam :) -
#311 Hirtelen megint biceg... -
#310 Már megint nagy fos volt a kommentár, mintha egy kocsmában drukkolnának. -
Drilling20 #309 ez jó -
#308 -
Cat #307 azé tényleg gyorsan meggyogyult a chacon :) -
#306 :DDDDDd -
#305 új nevet kap a jani diótörő :)))) -
#304 Chacon mindjá lenyomja Kokkancsot! :DD -
Drilling20 #303 hát meg -
#302 Megvolt a REVANS! -
#301 loooooool, akkor most a bíróra kenik az egészet...... -