1229
minden ami box
-
#420 vagy három arab pontozóbíró turbánba?
ahhoz mit szólnátok? -
#419 az is egy vicc volt. De most lesz szép a győzelem Darius... -
#418 korrekt volt Kokó szerintem is. Főleg hogy nem ő döntött. -
DecenS #417 Ha már sárdobálásnál tartunk: épp úgy nem volt (?) esélye, mint Dariusnak az amerikai és kanadai pontozóbírokkal, akik a legcsekélyebb mértékben sem azért pontozták le, nehogy az európai elérhesse Az Amerikai rekorder teljesítményét... hát hogy nézne már az ki! Nem...? -
#416 hát persze -
#415 ezen a mecsen egy orosz egy angol egy francia pontozónak kellet volna lennie és a bírónak meg egy japánnak
akkor lett volna ez tisztességes mérkőzés -
DecenS #414 Szerintem Koko úriember volt ebben az egész szemétségben... Nehéz helyzetbe került és amit egyenes jellem megtehetett ebben a helyzetben, azt Ő meg is tette.
A végén persze a hülye argentin edző már az ő agyát is felbaszta - nem is csodálom. A bíró meg csak bamba pöcsként állt ott, mint lóf.sz a hidegvízben. A végső döntésben Kokónak semmi szerepe nem volt, nem is lehetett... -
#413 Amikor mondták, hogy Kokó az ellenőr és az egyik pontozó magyar, ráadásul a bíró német és még az egyik pontozó is, na akkor mondtam öcsémnek, hogy Chaconnak esélye sincs ma a győzelemre kivéve pesze, ha kiüti janit. -
#412 loál -
#411 KLICSKÓ tesók a legjobbak -
#410 Tyson -
#409 Taysonnak K1 ben nem lesz sok ellenfele.
Box: Roy Jones Jr. súlycsoporttól függetlenűl a világ legjobb boxolója. Bár most felhízta magát nemolyan rég nehézsújba és ott azért küzdenie kell majd de azok a meccsek lesznek még nagyon brutálisak -
#408 hát ő a Koko neki mindent lehet, nem tudtad? -
#407 Közel se volt az a faszi dagadt.
Nem igen volt rajta felesleg. -
#406 Koko sz@rul boxolt Chacón ellen, most pedig egy pitiáner korrupt supervisor volt. Nem is értem, hogyan lehetett egyáltalán ő a meccs ellenőre, egyrészt magyarként, másrészt egykori legyőzője miatti érintettsége révén. -
ShaiHulud #405 jaja az kiralyos volt:D De tyson ezt a mumajer sappet lecsapja mint a legyet.. -
#404 Át, de nemtom mit tud lábban.
Láb nélkül komoly ellenfél ellen nincs sok esélye. -
#403 úristen, hogy nézhet valaki ki ilyen brutálisan? -
#402 Ő biza :D -
#401 ott a meccs végén felment Taison a ringe mert a nagydarab fószer felcsalta és Taison csak mosolygot rá a nagydarab (dagi) meg kimerülve erőlködött, hogy most azonnal...
akjkora műsor volt hogy beszartam és cserélni kellett a kanapét :D -
#400 Sapp? -
#399 de de -
#398 arra várok
az idei VBén a nehézsúlyban az a nagyon nagy darab néger nyert emléxik rá valaki?
annak a faszinak benne van a szerződésében egy Taison mecs. -
DecenS #397 Kár, hogy ez a műbalhé Csonttörő számára is kellemetlenséget jelent majd a továbbiakban... -
Roll #396 Madárnál nem jobb!! -
#395 komoly? átment k1-be? -
#394 Mikor lesz meccse?
Láttam, hogy egy nagy állatot kihívott a múltkor. -
#393 Tájszon is K1es, azokat a meccseket nézd majd :D -
#392 Egyébként Csonttörőben kellemesen csalódtam, ami a boxtudását illeti.
Szerintem jobban boxol, mint a többi (madár, misi) magyar. -
#391 lol, nézzétek az rtl klubon a k1-et, mi lenne ha iylen állatokat összeeresztenénk 1 csönttörővel? :))) -
#390 ezt mondom én is
jó játékot mindenkinek -
Drilling20 #389 Na akkor további jó éjszakát mindenkinek!!! -
#388 ez lassan olyan minta chat :D -
#387 -
DecenS #386 Nah... a vígjáték megvolt mára :) -
#385 az orvosnak kellet volna reagálnia és akkor másképp alakult volna a meccs, mert olyankor is mondhatja Chacon hogy nem folytatom, de a vége akkor is színészkedés volt -
#384 :D -
#383 igen ki kellett volna húzniuk, de én abban a pillanatban nem tudtam megmozdulni percekig... miért nem segítettek a dokik Chacónnak? kérdezd + őket... -
Drilling20 #382 meg volt rendezve, a Theodora pénzelte az egészet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
#381 met ez nem ide való