Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
jó, hogy szólsz... 😊 mindjárt le is töltöm 😄

Punker
DC

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
bazzeg, ez a Kokó ahogy vigyorog, szánalmas...

a videóját honnan lehetne megszerezni???
zaki
de a csisztu viszont nagyon állatul néz ki

zaki
ez a winkler katasztrófa, nem tudja feltenni normálisan a kérdéseket

Davidus
Akik igazán benne vannak boxban azok tuti hallottak már róla. Szerepelt olimpián is stb.

V9ykn8_TZL0

precision
Tényleg ez a totalcar-os csákó hogy kerül ide...látszik rajta, hogy kajak nem ért a boxhoz 😊

Bazinga!

Davidus
A agy többség aki inkább csak a nehézsújt követi meg néha megnéz pár meccset a eurosporton nem hiszem hogy tudta ki az a Nagy"csonttörõ"János. Szal én se hallottam róla még de ez nem a Jani hibája😊

V9ykn8_TZL0

Érdekes lesz ha õ is kikap, aminek valljuk be elég nagy az esély
precision
Én nem!

Bazinga!

De most komolyan hallott valaki errõl a Csonttörõröl ezelõtt???
BADE
Húzzák az idõt,hogy pont beleessen a RTL Klub K1 mûsorába!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

precision
Ja...mindjárt fogom magam és lefexem aludni...faxom kiváncsi erre a szaros meccsre...elvették tõle a kedvem...

Bazinga!

Csak teljen az a k..va mûsoridõ
Hihetetlen mennyi okos embert tudnak ilyenkor elõásni!
precision
Nemtom ki mondta, de én is azt hittem...de úgylátszik h nem

Bazinga!

Ki is mondta 8-kor, hogy mingyárt kezdõdik???
Punker
szerintem elmarad a meccs csak nem mondják meg hogy lemenjenek a reklámok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision
Csak elkezdõdik még ma ez a szutyok mérkõzés...

Bazinga!

BADE
Nagyon,de a leggagyibb,ahogy a végén sztárolja magát és a klubját.

Punker
ez valami iszonyat gagyi volt.

kösz bade te vagy a king!!!!!!!!!4

__|__ ________(*)________

BADE
Maria

scooter legujabb szama mi???plz

__|__ ________(*)________

Jano
Winkler fiú milyen alapon van jelen szakértõként? Nincs más melós a tv2-nél? Nem elég, hogy szegénynek szarabbnál szarabb autókat kell szétüvegelnie, még a box-szal is fárasztják? Ejj-ejj...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Davidus
Az ütések kb lepkefing erösségüek😊

V9ykn8_TZL0

BADE
Ez katasztrófa

Davidus
Új billem van😊 ordít

V9ykn8_TZL0

Davidus
A magyar bige minden ütésnél órdít egyet😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Fõleg az a lol hogy a kihívónak 4-1 a mérlege. A nõi boxban ilyen hurka mérleggel már lehet vb címért boxolni?😊

V9ykn8_TZL0

Punker
wow??? inkább lol...

Davidus
öö box

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nõi boc wow😊

V9ykn8_TZL0

BADE
Még szarakodnak vagy fél órát.

Punker
dehogynem csak elötte még lenyomnak 50 perc reklámot

Dynamic
"Mindjárt kezdõdik."

Baszki, ez már soha nem fog elkezdõdni😄D
BADE
Csonttörõ kicsapja a kis pelenkaseggû Chacón-t!

Dynamic
Mindjárt kezdõdik.

Mit tippeltek??😊
Ramore
"Tiszta" meccs lesz a Vastörõ-Chacón derby? A találkozóra számomra érthetetlen okból Kokora esett a választás a supervisor feladatkör betöltésére. Különösen furcsa ez a döntése a WBO szervezetnek, hiszen Kovács enyhén szólva érintett, tehát szerintem nem lehet független supervisora a mérkõzésnek.
rohadtgec
😄D

mikike
Ne hagyd otthon a TAJ kártyádat!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

rohadtgec
egyetértek

Ramore
Szerintem is egyszerûen beetették Magyarországot Darekkel, hogy Koko barátja, közbe a fenéket barátja, csak egy közeli ismerõse, volt kollégája, nem több.

Viszont a kommentátor gusztustalan módon elfogultan közvetítette a meccset, ráadásul egy lengyel boxolónak jobban drukkolt, mint egy magyarnak! Ez szégyen!
rohadtgec
Dáriusz csak ott volt nagy név, ahol az rtl azt csinált belõle....(Németország, Magyarország). Ezzel nem lebecsülni akaroma képességeit... dehát lássuk be nem egy klasszis boxolo... Roy Johns...õ pl az..😉)

Amia Matolcsival történt az pedig kabaré és tragikomédia!
Kótai--> jó gyerek😉

uff

Loál János
Arrafelé! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

sanzik
Akkor te is Dunakeszin laksz? 😊
sanzik
Darius tenyleg kapott ennel mar sokkal nagyobb verest is de ott legtobbszor ugy lett vege,hogy megis csak o utotte ki az ellenfelet a vegere.
Itt sajnos nem sikerult neki es sajnalom,mert annyival nem volt jobb a masik,hogy most o legyen a vilagbajnok.

Matolcsi is jol kuzdott,lehet,hogy pontozassal nem nyert volna,de szerintem nagyon hamar lepett kozbe a biro es elvette igy az eselyt tole egy esetleges nagy utessel jaro befejezestol.

A Kotai merkozes meg egy vicc volt. Lehet,hogy Misinek kellett ez ,hogy lelkileg rendbe jojjon,de hat akkor sem volt egy kategoriaban azzal az osztrak buszvezetovel.
Ramore
Akkor neked a Madár legalább olyan jó barátod, mint Dariusnak Koko! 😄
Jano
To Faki & Dynamic

Ennek 'Tigrisnek' messze nem egy olyan meccse volt, ahol úgy ömlött a fejébõl a vér, vagy úgy bedagadt a szeme, hogy már rég le kellett volna léptetni. De ez sohasem történt meg vele. Vajon miért?
Egyáltalán nem vagyok olyan ember, aki irigyli más sikereit. Az idegesít, ha valakit jogtalanul sztárolnak, és erre remek példa szinte az összes rtl klubon nyomott ígyveretlen úgyvilágbajnok boxoló.
Kokónak mindig szurkoltam, és nagyon sajnáltam, hogy abbahagyta egyetlen vereség után. Madárnak azért szurkolok, mert régebben néhány lépcsõházzal arrébb lakött tõlem, és sokszor utaztam vele egy buszon. 😄
A jelen esetnél maradva, ezt a Mihalcsevszkit tényleg szinte lehetetlen kiütni, ez egy rendkívüli adottság, de ettõl még nem lesz jó boxoló. 😞

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?