Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Egyetértek.Sajnos tényleg ilyenek vagyunk.Kokónál, Madárnál, Kótainál is mindig voltak rosszindulatú ellendrukkerek.Ez az igazi magyar sajátosság: utálni mindenkit😞

Bár a Tigris sosem volt a legtechnikásabb boxoló, de eszméletlen, hogy miket kibírt.Péppé vert arccal is tudott nyerni, ez nekem nagyon tetszett benne.Sajnos ilyen a box eléggé szubjektív, nem olyan mint pl. foci, ahol a gól egyértelmû.Biztos lehet vitatkozni, hogy ki volt a jobb.
Én mindenesetre sajnálom😞
Ramore
Király lett az eredményhírdetés! 😊
Faki
Dõl belõled a jóindulat. De szerintem ez így megy, legalábbis a legtöbb ember itt hazánkba már csak ilyen. Más sikereinek örülni nem tud, csak "csalás" "felmenedzselés" jöhet szóba. Na nem vagyok egy box fan, de ez még nekem is sok volt, hogy egy ilyen Juanita nyert, pedig nem érdemelte meg. Egy világbajnoksághoz ez édeskevés.
Na jóéjtszakát

Ams
és igen! nem sajnálom

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

zaki
én örülök neki, hogy kikapott. kibaszott unszimpatikus volt nekem, remélem visszavonul, mint a Kokó.

Jano
LLLLLOOOOOÁÁÁÁÁLLLLL!!!!!

Végre!
Végre vesztett a felmenedzselt vasfejû! Kiütni szinte tényleg nem lehet, de eddig csak a terelgetésének köszönhette a "sikereit". Ezt érdemelte, nem állított be rekordot!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kotait megvertek..
Ramore
Korcs szerintem Pacal és a kis Koko, nameg a személyeskedõ fórumlátogatók, akik teljesen bekajálják az universum box promotions népbutítását!
Aramir
Engem jobban idegesített a kommentátorok dumája az utolsó két menetben, mint az, hogy mi lesz az eredmény.

eleg szomoru
mikike
azt hiszem magyarországon ez teljesen természetes

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

vannak ilyen korcsok akik a magyarok ellen drukkolnak
sanzik
hat itt senki nem szereti a hazai bokszolokat?
Ramore
Annyira drukkoltam, hogy kiüssék Pacalt, de megúszta a dagadék!
durva volt az utolso 2 menet .. ehh
Dynamic
LOL...az
remelem kiuti
ez a kozvetites kesz katasztrofa ..
Punker
freddi bútor ez milyen szar.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Már azt hittem Erdei bevonuló zenéje 😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Jófej ez a Perez.
Mi az Isten ez a zene????

Nezzetek Erdei mecset..
Ramore
Hamarosan itthon fog parádézni Pacal! Csak le ne üssék hazai lejtõs pályán is a padlóra úgy, mint ahogy egy párszor már megtörtént vele. 😊
Ramore
Erdei "PACAL" Zsolt egy szánalmas, kövér harmat gyenge boxoló! 😊)
Punker
Na vajon Erdei mit alkot ma?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ramore
Egyet értek, ilyen nagy meccset mindíg vár az ember.
roy jone=roy joneS
roy jone jr. vs lennox lewis: óh istenem, csak hozzák tetõ alá ezt a meccset!!!!!!
NO COMMENT
Ramore
Lehet, hogy csak amolyan fókusz, vagy aktív módra kiemeltek Tyson mondatából egy darabot, amit egybõl el tudtak adni a bulvármagazinoknak.
Jano
Mike Tyson megbuggyant!

Ramore
Nembaj, az a lényeg, hogy az Univerzummal eljátszották azt, amit õk annyi emberkével megtettek már! Most elõször nekik kellett sírniuk a bírónak, most õk voltak a kis elesettek!
BADE
Biztos,hogy lejtett,mert ha Klicskonak engedik a következõ menetet,utána mivel sérülés történt és a fele eltelt a meccsnek le kellett volna pontozni.A pontozók szerint pedig Klicsko vezetett.

Ramore
Én tudom ezért is kértem, hogy írjon olyan amerikai meccsrõl, ahol lejtett a pálya, azaz csaltak a bírók.

Amúgy Lewis volt kanadai állampolgár is.
zaki
csak az a baj, hogy Lewis brit...

Ramore
Lewis meccsén semmi lejtés nem történt. Klicsesz feje nem bírta a strapát és ennyi. Megjegyzem, hogy Amerikában nemigen lejt a hazai pálya, mint pl. KOKO-nak a hazai meccsein. Írhatnál olyan meccsrõl, ahol Amerikában lejtett a pálya.
Foleg azert mert ez nem Nemetorszagban volt!...
Azert a hazai palya mindig lejt!
Lewis nekem nagyon nem szimpatikus...a bunyoja se tetszik!

Ramore
Szerintem is Lewis félválról vette a meccset és ezzel a "felkészületlenségével" tette izgalmassá a meccset. Borzasztóan izgalmas meccs volt, bármelyik pillanatban eldõlhetett volna bármelyikük javára.
Összességében megérdemelt gyõzelem volt, hiszen a pofonokat nem csak adni, hanem állni is kell tudni. Most végre az Univerzumot alázták meg, általában az Univerzum ellen bunyózó balekok szoktak reklamálni a bírónál, én olyan meccset még nem láttam, ahol Univerzumos boxoló sírna a bírónak. Végre, megérdemelték! 😊))
Jano
Véleményed a meccsrõl?

Ramore
Vicces, hogy mennyi embert megrészegített az Univezum és az RTL klub, akik a közönségükre kényszerítették, hogy csak és kizárólag az Univerzum boxolóinak kell drukkolniuk, bunyózzon bármelyik csapattaguk is. A tegnapi RTL-es közvetítésen is gusztustalan elfogult kommentárt lehetett csak hallgatni, a hajnali Viasat gálán viszont kimagaslóan színvonalas volt a kommentátor.
Az Ukran jobb volt valamivel!
viszont 50-50% volt, hogy kiutik egymast!
Pontozva inkab Klitschko, de keves lett volna a vegen a vilagbajnoki cimhez nagyobb veres kell!

Kandurex
Durva volt...

Egy - két pofont bekapott...

Képek: www.axel.hu

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
Nincs fent valahol video formájában a Klitschko Vs Lewis meccs?
este viasat3mon berippeled

Jah szerintme is király volt. Nem hittem volna, hogy eddig húzza teljesen meglepett. Sajnálom hogy olyan brutálisan felrepedt a szemhéjja és nem engedték folytatni.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jano
Visszanéztem a meccset, Klicsko az elsõ 3 menetben megverte Lewist. Ezután sem tudott fölénybe kerülni Lewis, akárhogy magyarázott a nyilatkozatában. Sosem gondoltam volna, hogy Vitalij ennek a teljesítményének akár a töredékét is képes lenne nyújtani. Nagyon sajnálom, hogy így lett vége!

zaki
ezzel nem vagy egyedül

Jano
Mindig összekeverem! 😄D

Jano
Jaj, bocs! 😄

BADE
Vlagyi kiütötte volna😊)

zaki
Vlagyimir az a fiatalabbik Klicskó, aki most bunyózott az a Vitalij volt