1229
minden ami box
-
olyankor kell kihúzni a bajbajutott hátát hogy kapjon levegőt és a helyére menjen minden azonnal, ez pedig egy profi meccs volt könyörgöm, itt mért nem ugrott oda egy épeszű orvos sem? Chacon saját orvosa is hagyta a földön szerencsétlent sőt még a földön istápolta a barom ahelyett hogy rögtön a sarkára állította volna a betegét. -
csak csillapítja a fájdalmat -
Nem e?
Én volt, hogy két napig nemtudtam rendesen mozogni miután tökön rugtak. Ez meg ráadásul egy box meccs volt, ahol ezután 100%-osan kell teljesítenie küéönben szétverik a búráját.
Aki komolyan gondolja, hogy folytatnia kellett volna az bolond. -
DecenS #377 Ha annyira halálosan komolyan nagy ütést kapott a Chacon, hogy 4 liter vizet ellocsoltak a tökeire, miért nem hívtak orvost hozzá? 4 liter víztől meggyógyul...? -
nyomjad még a képeket :) -
nah akkormost rtl klubb!! K1... -
Roll #374 Miért baj hogy kicsit feldobja a topicot? -
ezt a két lábon járó csöcsöket mega veszetjócsaj topicba lécci moderátor -
nekem is volt egyszer egy ilyesmi esetem, csak egy kicsit súlyosabb: 1ik meccsen (kapus voltam), jött egy beadás a hosszúra, én a zsugáért ugrottam, és úgy beleugrottam a kapufába, hogy fel sem bírtam állni percekig, kb 10 percbe tellet, hogy meg tudjak moccanni. ja, és ez a kapufa fémből, vagy ólomból, vagy a fasz tudja miből volt, és nem volt semmi cerkavédőm -
de fáj az rendesen -
ez most a Box topicja vagy mi a szar bae... -
na igen
bekapta azt rendesen, de egy profi mérkőzésen megpróbálok felállni és 5 perc alatt összeszedte magát csak az edző (coach)ra hallgatott, aki nem volt tisztában a szabályokkal. -
Roll #368 Hát elég ...... való! :D -
ShaiHulud #367 ne probalgassal...rugtak mar tokon engem is...faj mint az allat ez rendben is van de ennyit nem szenved az ember...csak ha rajatszik... -
ShaiHulud #366 
-
Roll #365 Ennyi ideig akkor se fáj!!!!!!!! -
Koko akkor lejáratta magát mikor elsírta magát egy vereség után (ez nem gyereksport) ha tökös legény lett volna akkor visszahívja Chacon-t anno és küzd férfiként, mivel megszedte magát Koko ezért szarik a Boxra... -
Te is Lmehetsz, ha szerinted szimulált az argentín.
Volt abban az ütésben erő és lendület elég.
Nem vagy te lány véletlen?
-
te tudod -
HÁHÁHÁ HALLOTTÁTOK EZT: ASSZONGYA A BUZERÁNS CSÁVÓ: ÉS EGY NAGYON JÓL SZERVEZETT EST VÓT MAJDNEM LEESTEM A SZÉKRŐL LOL -
Roll #360 Szerintem a Liptai-val nincs gond. -
Akkor bisztos nem láttad még a videót. 

-
Roll #358 Én is láttam ő van rajta csak a haja még hosszabb.A hangjáról is fel lehet benne ismerni. -
Ratyi? -
ízlések és pofonok. én pl a szulákot, liptait, meg az ábel-t rühellem -
de azért Chacon rájátszott a végén, edzői utasításra (ha az a heregolyó sérült volna akkor nem a két lábán távozott volna) -
és tényleg ő van rajta, vagy valami guminő? :) -
Egészségedre!
De nekem felfordul tőle a gyomrom.
-
ShaiHulud #352 ez sem igy van...mert O tudta mit kell csinalni..csak az a fasz argentin kocsog ksi fiatal pocs nem fogadta el a biro donteset.. -
asszem a melleslegen fennt van 268MB vagy a bordán? esetleg, na mind1 valahol láttam pár napja egy archívumban fennt a neten -
Roll #350 Én a Seven warezen láttam egyik nap. -
ShaiHulud #349 es ez sem igaz mert az elso menetekben is Chaconnak adtak a menetet mivel chacon az elejen tenyleg jo volt...megjegyzem kesobb is de a vegere elfaradt... -
Drilling20 #348 Köcsögök, de azt a Csisztu videót még mindíg szeretném letölteni! Valaki adjon már egy címet légyszi'! -
EZ mér a magyar box lejáratása volt?
Nem a magyarok hozták a döntést.Egyébként pontozással is
a diótörő nyert volna úgyhogy ez a döntés csak az érdemeinek a csökkentése volt. -
ShaiHulud #346 nem ertek egyet...JAnika aboszulte nem engedett le ...egyedul a 6.menetben volt lufi a tobbiben igen jol helyt allt ... ha vegig ment volna akkor chaconnak annyi..ezt tudta chacon is es ezert jatszotta el a hattyu halalat... -
Roll #345 Nekem még az sem tetszik ahogy kommentálták a meccset, ezeknek minden menetben Jani volt a nyerő.
-
Az rtl-es brigád szerintem most fetreng a röhögéstöl:) -
muhaha -
csisztut ne szidd! a legjobb tv-s bringa
-
gyakorlatilag? lejáratták PONTŐ