Ötvös Tibor

Project Zwei = The Evil Within


A projekt a klasszikus túlélő-horror zsánerrel működik, tehát nem alkalmazza a manapság divatos és szinte mindenhol jelen lévő megoldásokat (lásd QTE vagy fedezékrendszer). Ez nem is csoda, hiszen Shinji Mikami anno a Resident Evil sorozat létrejötte felett bábáskodott.

A sztori szerint Sebastian nyomozó és társa egy titokzatos és rettentően brutális gyilkosság helyszínére vonulnak ki, ahol azonban egy titokzatos erővel találják szembe magukat. Hősünk végignézi, ahogy ez az erő lemészárolja az összes rendőrt, majd elájul.

Egy titokzatos világban tér magához, ahol a halottak és a gonosz lelkek szabadon kószálnak. Sebastian kénytelen a túlélésre koncentrálni, hogy megtalálja társát és felderítse, pontosan mi is történt vele és hol is van.


A The Evil Within az id Tech 5 motort használja, ami az eddig megjelent képek alapján kellemes külsőt kölcsönöz majd a programnak. A játékmenetben elég limitált készleteink lesznek, vagyis nagyon érdemes lesz meggondolni, mikor kire lövünk, hiszen ebben a világban nem találhatunk minden sarkon lőszerutánpótlást.

A The Evil Within fejlesztése már tavalyelőtt óta zajlik, a megjelenés 2014-ben lesz esedékes jelenlegi és következő generációs konzolokra és PC-re. A program egyébként április 22-én az IGN oldalán mutatkozik be teljes valójában, akkor majd visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!