Ötvös Tibor

Kevin Costner's Tatanka Hunting Simulation 2013


A Farkasokkal táncoló volt Kevin Costner karrierjének fénypontja. A számos Oscar-díjjal kitüntetett alkotás mára igazi klasszikussá vált és januárban egy független csapat egészen egyedi módon dolgozta fel a filmet.

A Kevin Costner's Tatanka Hunting Simulation 2013 címet kapott programban egy eléggé kiéhezett hőssel kell az indián nyelven tatankának nevezett bölények szívét kirágni. Ezt egy látványosnak nem nevezhető játékban oldották meg, de mindenképpen ötletes a megoldás. Innen lehet letölteni a játékot.

Az külön jó hír, hogy az Acid Wizard Studio alkotása mellett maga a színész, Kevin Costner is kiált és nem perelt vagy bármi ilyesmi a neve használata miatt. Cserébe mindössze annyit kért, hogy az egyik rezervátum honlapját reklámozzák a készítők. Korrekt csere. Mindenesetre a fejlesztők már készítik a következő programot, ami azonban teljesen más stílust képvisel majd.


A Darkwood címet kapott programjuk ugyanis egy igazi horrorjáték, mely egy felülnézetes, független alkotás lesz. Az ilyen játékmenettel bíró programok általában nem tűnnek túl félelmetesnek, ám a Darkwood esetében mindig csak annyit látunk a területből, amennyi épp a látókörünkbe esik. Így nem elképzelhetetlen, hogy egy ajtó kinyitása után rögtön ránk ugrik valami a sötétből.

A hangulatba ráadásul sokat segít a zene, ami kellően hátborzongató és megteremti a kellő atmoszférát. A Darkwood még nem kapott megjelenési dátumot és mindössze egy, lejjebb is látható gameplay trailer látott eddig napvilágot, de az biztos, hogy csak PC-re jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    "és nem perelt vagy bármi ilyesmi a neve használata miatt"
    Elég kókler fogalmazás egy ilyen oldalon...