Ötvös Tibor

Egyiptomban játszódik az Assassin's Creed III?

A kritikák szerint az Assassin's Creed második részének második "kiegészítője", a Revelations ismét jól sikerült.

Klikk ide!
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy a legtöbben azt is kiemelik, hogy a sorozat már kezd elfáradni és a Revelations már nem nyújt akkora élményt, mint a második epizód vagy a tavalyi Brotherhood. A Ubisoft azonban nem akar leállni, hiszen pár napja bejelentették, hogy jövőre még sem megy pihenőre a széria, hanem készül a következő epizód.

Ezzel kapcsolatban azonnal megindultak a találgatások, hiszen rengetegen fedeztek fel utalásokat a Revelationsban az esetleges harmadik részre. A játékban ugyanis (Spoiler) Altair fia, Darim pár ősi, bérgyilkos könyvet visz Alexandriába, Egyiptom ősi fővárosába. Ez és a korábban napvilágot látott vázlat, melyen piramisok láthatók már elég alapot szolgáltattak a rajongóknak arra, hogy ezt a feltételezést szinte kész tényként kezeljék.

Az azonban biztos, hogy az Assassin's Creed III-ban csak Desmond tér vissza és a készítők új karaktereket hoznak be a szériába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #5
    Történet szempontjából nagyon fontos, mert elvarr egy csomó szálat, miközben újakat nyit meg. Csak ugye ha megszoktuk, hogy Velencében, Firenzében, más stílusú helyeken is járkálhatunk, akkor rossz érzés, ha ugyan abban a nagy, de megismerésével rohadt picinek érzett városban játszunk: Róma.

    Én Revelations kapcsán csak az armorokkal nem vagyok kibékülve...
  • koschwarz #4
    mondjuk számomra is már nagyon büdös rókabőr szagú már ez a revelations. persze érhető, hogy az ubi addig üti a vasat amíg meleg, de nálam már a brotherhood is rezegtette a lécet, mámrmint hogy minek kellett egyáltalán...
  • RoyalPredator #3
    Desmond igazán elmehetne valódi terepszemlére a csipetcsapattal minusz Lucy.

    Ilyen DaVinci code szerint :D
  • dripkidd #2
    zsír lenne a viktoriánus london (steam punk elemek így is voltak már). vagy esetleg Franciaország a 17. sz elején, testőrökkel meg mindennel.
  • zidder #1
    Csak találgatás mint mindig... Ha visszaolvassátok a régebbi megjelenés előtti AC híreket, láthatjátok, hogy sosem sikerült eltalálni sem az időpontot sem a helyszíneket.