Ötvös Tibor

Jövő decemberben jön az új Assassin's Creed

Hamarosan megjelenik az Assassin's Creed második részének újabb mellékága, a Revelations, mellyel lezárul Altair és Ezio sztorija.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a valódi főszereplő, Desmond története majd csak a harmadik részben zárul le. Ma pedig az is kiderült, hogy legkésőbb mikor történik meg mindez. "Az Assassin's Creed történetvonalában nagyon fontos szerepet tölt be a 2012. decemberében bekövetkező világvége" - árulta el Alexandre Amacio, a Revelations kreatív vezetője.



"Épp ezért még előtte el kell mesélnünk a történetünket. Ostobaság lenne, ha kiemelten kezelünk egy dátumot, majd a játékunkat 2013-ban dobjuk piacra. A harmadik részben lezárjuk Desmond történetét és ezzel bezárul az a kör, ami 2007-ben indult útjára. Azonban bőven vannak még elmesélendő sztorik a franchiseban."

Az is kiderült, hogy az Assassin's Creed III megjelenése után a csapat kicsit pihen és jobban rákészül az új sorozatára, így 2013-ban - állítólag - nem lesz új rész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #3
    AC2 tartalmas volt, aztán Brotherhoods pörgősebb, de sokkal rövidebb.
    Revelations is hasonlóan: Még pörgősebb lesz, és brotherhoodnál kicsit hosszabb.
    AC3-ra készüljenek is fel rettenetesen, és szálljon el az agyunk. :)
  • Bendzs #2
    Eddig minden Assassin's Creed késett PC-re...
    Következtetések:
    a) legkésőbb 2012 októberében megjelenik, hogy a szokásos módon csúszó PC-s verzió is megjelenhessen december előtt, vagy...
    b) 2012 decemberében adják ki, de mivel az Assassin's Creed mindig késik PC-re, a(z állítólagos) világvége is csúszni fog.
    Problem, maja naptár? *trollface*
  • koschwarz #1
    azért ügyesen kitolták a sztorit, az egy után a 2, majd brotherhood, majd revelations, majd csak ez után a 3. rész...plusz 2 játékot sikerült azért belecsempészniük.