Ötvös Tibor

Nem lesznek kurtizánok az AC: Revelationsban

Idén jön a Desmond-Ezio-Altair trió történetét lezáró Revelations, mely számos új elemet tartalmaz majd.

Ám akadnak majd olyan dolgok, melyek kimaradnak a következő Assassin's Creed játékból. Ilyenek lesznek például a számos küldetésben fontos segítséget nyújtó kurtizánok, akik ezúttal már nem lófrálnak incselkedve az utcákon. Ennek oka egyszerű: a történelmi hűség. 1511-ben, Konstantinápoly utcáin ugyanis nem lófráltak utcalányok, kurtizánok, így a játékban sem jelenhetnek meg.



De kapunk új segítőket. A tolvajok és a katonák elméletileg megmaradnak és hozzájuk csatlakoznak az utcai művészek. Ezio ugyanis összebarátkozik egy csapat akrobatával, bohóccal és hasonló bűvészekkel és az ő segítségükre is számíthat majd az ellenséggel szemben. És természetesen a Bérgyilkosok céhére is, melyet továbbra is mi vezetünk.

Az Assassin's Creed: Revelations novemberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #7
    A madarak sem csak oda fészkelnek, ahol szénaboglya van a közelben, és a valóságban sem jelölik fehér lepedők a freerun-ra alkalmas helyeket. Csakhogy a játékkal nem csak képzett hírszerzők és bérgyilkosok játszanak, hiszen ők ismerik a követés és elvegyülés fortélyait, de ennek valósághű lemodellezése fölösleges pazarlás és bonyolítás lenne. Ez csak egy modell arra, hogy Ezio képes kihasználni ezeket a lehetőségeket. Hogy ez a valóságban hogyan nézhet ki, ajánlom a cinematic trailert, ami éppen ezt mutatja meg.

    Megj. ha a csajok képzettek, és azt akarják, akkor megvakulsz. Olyan, mint egy bűvésztrükk, vezetik a tekinteted.
  • Ender Wiggin #6
    Persze megnézem a csajokat, de ettől még nem vakulok meg. Hiába hatlmas siker az AC, rengeteg játékmechanikai baromság van benne (a kurtizános hasonlít ahhoz, mikor Altair beáll négy csuhás szerzetes közé, akik teljesen máshogy öltöznek, és nincs rajtuk sem páncél sem kard, még sem veszik észre az őrök).
  • RoyalPredator #5
    A Reneszánsz Itáliában teljesen érthető volt.

    Kiszál egy kapucnis hülyegyerek 4 "bombanővel" a taxiból, te a kapucnist nézed?
    Dehogy, kultúráltan csorgatod a nyálad a 4 másikra.
  • Ender Wiggin #4
    Ja, az teljesen szuper élmény volt (reális), hogy négy billegő cica, és már is láthatatlanná vált Ezio a katonák számára. Igazi történelmileg hű elképzelés.
  • Csiki1991 #3
    Kár, pedig sztem kimondottan feldobta az amúgy is szuper játékélményt... :)
  • hdo #2
    Teljesen érthető. Újabb plusz pont AC-nek!
  • LeventeV #1
    E3-as demóban pedig voltak valami hastáncosok. ezek szerint ők a "művész" kategóriába lettek sorolva.