Ötvös Tibor

Desmond sztorija az Assassin's Creed 3-ban zárul le

A Ubisoft korábban már bejelentette, hogy az Assassin's Creed következő epizódja, a Revelations lezárja a nagy trió történetét.

Ma azonban már arról nyilatkozott a Ubisoft Montreal vezetője, Alex Amancio, hogy Desmond sztoriját majd csak a következő, "nagy részben" fejezik be. "Az Assassin's Creed: Revelations befejezi az Altair és az Ezio kört és felkészíti Desmond történetének grandiózus lezárását."



Ezek szerint lesz Assassin's Creed III is - ami mondjuk nem volt túl nagy titok. Most már csak az a kérdés, hogy a trilógia záró darabjában végig csak Desmondot irányíthatjuk majd vagy kapunk új hősöket is mellé. Ez valószínű csak a jövő évi E3-on derül majd ki. A Revelations november 18-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RoyalPredator #7
    A Jelenben szkennelik be a DNA-t, és úgy éli át Desmond Altair vagy Ezio emlékeit. De lényegében a múltban játszódott emlékekről van szó. Erre gondoltam, természetesen.

    A bagázzsal nincs sok bajom. A "kockacsaj és szociopata csávó" nekem is bejött, nagyon jól eltalált figurák. Emlékeztetnek munkatársaimra.
    De Lucy is emlékeztet egy lányra, bár tényleg nem vmi "túl érdekes" a szerep. Desmond, az arabspanyololaszfrancia megahybrid pedig átélhető szerep, de erős Roleplay hajlamok nélkül tényleg szürke.

    Link:
  • Piszkos Fred #6
    Milyen kár. Be kell vallanom, szerintem Desmond és Lucy eléggé érdektelen karakterek voltak, reméltem, hogy a háromra összeszednek valami jobb bagázst. Lucy legalább dekoratív volt, de Desmond semmilyen egyedi vonással sem bírt, ami egy főszereplőnél szarvashiba. A kocka csajt meg a szociopata csávót tökéletesen eltalálták, nem értem, a többit miért nem lehetett.
    Ha már így lesz, remélem, tanulnak a hibájukból és kicsit kiszínesítik a karaktereket.
  • Seth #5
    "Remélem, hogy a III. részek ugyan ennyire érdekesek lesznek, és nem vmi scifi hülyeség. A múltban kelljen dolgozni, meg keveset a jelenben is.
    De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból."


    A sztorit csak a jelenben, jövőben lehet lezárni, a múlt már megtörtént, nem tudnak rajta változtatni, az csak segít nekik "képben lenni". Szóval mindenképp újkori terep lesz majd
  • RoyalPredator #4
    Desmond az alap szereplő. Nem lepne meg, ha egy harmadik felmenője bőrébe bújnánk későbbiekben, vagy épp a modern világban rohangásznánk pont vele. Elvégre a nyakunkban lihegnek a templomosok, és velük a Jelenben (Amiben Desmond él) is fel kell venni a harcot.

    Később, hogy mi történik, nagyon izgalmas kérdés. Új szereplő sajnos elkell, mert Desmond lassan mindent megtanult duplán, amit egy Assassin tudhat.

    [SPOILER: Meg az alma le is döfte vele a kis áruló szöszit]

    Remélem, hogy a III. részek ugyan ennyire érdekesek lesznek, és nem vmi scifi hülyeség. A múltban kelljen dolgozni, meg keveset a jelenben is.
    De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból.

    Link:
  • Evoluti0N #3
    Ha a 823. kiegészítővel is tudnak jó játékmenetet és újítást hozni, akkor tőlem jöhet a 824. is.
  • Fbn Lx #2
    bár így lenne
  • dronkZero #1
    "Desmond sztorija az Assassin's Creed 3-ban zárul le"

    , a 823. kiegészítő végén.