Ötvös Tibor

Stratégiai elemeket tartalmaz az Assassin's Creed: Revelations


A Ubisoft jelen generációs sikersorozata, az Assassin's Creed hamarosan újabb epizódot kap a Revelations képében, mellyel lezárul két szereplő sorsa.

Ezio és Altair ugyanis utoljára teszi tiszteletét a szériában és a valódi főszereplő, Desmond majd csak a valódi harmadik részben kapja meg a saját lezárását. Mindenesetre a Revelations ismét nagyon érdekesnek tűnik, hiszen az eddig látott videók alapján Ezio rengeteg új kunsztot tud majd.


A tegnap megjelent trailerben pedig megjelent egy új minijáték is, mely a manapság nagyon népszerű Tower Defense stílust ülteti át a franchiseba. A Den Defense módban a saját hadiszállásunkat kell megvédeni a bérgyilkosaink segítségével. Érdemes megnézni a trailert.

Az Assassin's Creed: Revelations PC-s verziója december 2-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #6
    Majdnem megfogtál,hol volt ott kastély,de aztán rájöttem,hogy te a 2.részre gondolsz Monteriggione-ra...Brotherhoodban Rómát fejlesztgeted "csak"..

    Ender..szerintem itt valami direkt minimálra vett képet látunk általában,mert a korai részek is hasonlóan mutattak a neten,aztán nagy felbontáson,amit lehet maxra állítva tényleg szépek a városok és a karakterek...
  • Ender Wiggin #5
    A kastélyfejlesztés, meg egy gatyi, egyáltalán nem realisztikus minigame között bazi nagy a különbség. Ez nem illik ide, lefogadom, hogy arra kell csupán, hogy ne érjen véget az egész 5-6 óra játék után. Ha ez a grafika nem tűnik rossznak, akkor nyilván konzolosok vagytok, vagy valami 10 éves vason toljátok a Return to Na Pali-t...
  • narumon #4
    A grafikája sem tűnik rossznak és a játékmód is érdekes lehet. Brotherhoodban kurva jó volt, hogy lehetett a kastélyt és környékét fejleszteni, bár ott igazán sok értelme nem volt, azt a részt ott jobban ki kellett volna dolgozniuk és akkor hatalmas játék lett volna. Így csak szimplán jó volt.
  • xido #3
    Ijesztően hat a grafikája videón az összesnek,de szerencsére játék közben teljesen más élményt nyújt..
  • Lokker #2
    Szerintem teljesen rendben van a grafikája, emellett érdekesnek találom ezt a Tower Defense mod-ot a játékban. Várjuk sok szeretettel. :)
  • Ender Wiggin #1
    Hát ez elég nagy hülyeségnek tűnik. Emellett nagyon gagyi a grafikája, remélhetőleg ez nem a PC-s változat...