Ötvös Tibor

Mégis lesz Assassin's Creed 2012-ben

Szinte minden évben halljuk a Ubisoft sajtósaitól, hogy sikersorozatuk, az Assassin's Creed a következő évet kihagyja.

Ám aztán pár héttel később mégis kiderül, hogy a pénz az úr és szükséges Desmond visszatérése. Most is ez az eset történt. Pár hónapja a kiadó bejelentette, hogy a Revelations után kicsit pihen a széria, majd októberben kiderült, hogy ez nem igaz. Az akkori hírek szerint decemberben jön majd a következő rész és ezt az infót ma hivatalosan is megerősítette Yves Guillemot, a Ubisoft vezetője.



"Örömmel jelenthetem be, hogy 2012-ben is egy teljes értékű Assassin's Creed játék lát majd napvilágot" - kezdte Guillemot. "Ez egy újabb nagy megjelenés lesz a számunkra és az elkövetkezendő hónapokban részletesebb infókat is adunk majd a projektről."

Remélhetőleg ez már a valódi harmadik rész lesz és nem egy újabb, amúgy egészen jól sikerült és sikeres mellékág. Az úriember azt is elárulta, hogy a Revelations nem használja majd a rettegett DRM-et, így nem lesz szükség állandó internetes kapcsolatra a játékhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #10
    Éspedig? Akarsz róla beszélni?
  • RoyalPredator #9
    Hogy te mennyi hülyeséget tudsz összehozni 4 sornyí írásodban :))
  • RoyalPredator #8
    "rettegett DRM"
    Öhm...öhm..
    Inkább "nevetséges DRM"
  • Ender Wiggin #7
    Én most szenvedek a Brotherhooddal. Unalmas szar az egész, sose húztam fel egy játékon sem ennyi magam, alig várom, hogy vége legyen. És tényleg semmi új. A tyúkeszű tajtparaszt Ezio beszól mindenkinek, megfarkal minden csajt, a végén meg Borgiát is. Unalmas küldetések, amibe belekeverték a 100% szinkronizácót, ami miatt élvezhetetlen az egész. Az AI förtelmesen ostoba, és tele van bugokkal.
  • HarryProf #6
    Persze egyértelmű, hogy van mögötte üzleti érdek is, de hát minden mögött van. És én addig nem is bánom, míg tartja ezt a minőséget, amit pl. a Brotherhood is. Rókabőr? Hol? Én definícióm szerint az a rókabőr, ahol már semmi újat nem tudnak felmutatni és emiatt önismétlésből áll az egész. Eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel az AC esetében.
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Ja kérem, az arany tojást tojó tyúkot ők sem vágják le... szívük szerint 20-30 évig is nyomatnák, súlyos euró és dollár milliárdokat kaszálva.

    Csak az a fránya rókabőr ne lenne...
  • HarryProf #4
    Nem értem mire gondoltok, szerintem a Brotherhood sokat hozzá tett a történethez, ami nélkül jó pár lyuk tátongana benne. És az infók alapján a Revelations-el sem lesz másképpen. Persze már tényleg ideje Ezio-n való túllépésnek, ezért is lesz a Revelations az ő záródarabja is elviekben. Volt egy interjú korábban, amiben azt mondták, hogy szeretnék az AC3-at még 2012. 12.21 előtt megjelentetni, mert hogy ez a történetben egy fontos dátum, és furcsán nézne ki az utána való megjelenése... viszont nem zárják ki, hogy később tovább tágítják az AC univerzumot.
  • freemanone #3
    +1, pedig nagyon szeretem a szériát, de jó lenne végre az eredeti story szálon tovább menni.
  • Ender Wiggin #2
    Egyetértek. Ezioval, meg a bugos AI-val már tele a tököm.
  • koschwarz #1
    hát ez remélhetőleg már az AC3 lesz, kezd kicsit most már nagyon-nagyon rókabőr szagú lenni, még akkor is ha egyébként jó a játék.