Ötvös Tibor

Command & Conquer 4 infók és képek

A francia PC Jeux legújabb száma részletesen foglalkozik a nemrégiben hivatalosan is bejelentett Command & Conquer negyedik részével, ráadásul jó pár képet is mutatnak az RTS-ből.

Sajnos a honlapjukra még nem lőtték fel a fotókat, így maradnak a nem túl jó minőségú szkennek. De lássuk a fontosabb részleteket. A magazin értesülései szerint Kane kapcsolatba lép a GDI-vel, mivel a Tiberium szennyeződés miatt minden remény elveszett. Megalakítják a Tiberium Network Controlt, melynek feladata a Tiberium terjedésének kontrolálása valamint az abból származó olcsó energiaforrás előállítása.

Természetesen a szélsőséges érdekek nem sokáig tartják össze a törékeny szövetséget és hamarosan egymás ellen fordulnak a régi ellenfelek. A karakterünk fontos szerepet játszik majd a történetben, és a játék közbeni videókat továbbra is belső szemszögből látjuk. A videókkal kapcsolatban az is kiderült, hogy szakítanak az eddigi fecsegős átvezetőkkel és sokkal több kék háttér előtt felvett akciójelenetre számíthatunk - több erőszakkal és vérrel.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Lássuk az egységeket. Először is a mobil építő egység, a Crawler hoz létre minden egységet és ez is fejleszthető lesz. Az elveszett Crawlereket automatikusan pótolja a program és választhatunk támadó, védekező és mérnöki tulajdonsággal rendelkező gépek közül. A Tiberiumot a finomítók gyűjtik be, melyeket csak a térképen előre kijelölt helyeken építhatünk fel.

Lesznek még fúrótornyaink, melyekkel a másodlagos bevételi forrásunkat, az olajat nyerhetjük ki. A Command & Conquer 4 futtatásához állandó internetkapcsolat szükséges, mivel az EA így próbálja meg kiszűrni a warezoló játékosokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zoliz #16
  Ezt nem értem, nagyon korai fázisban lehet ez a game, mert ritka rondák ezek a képek!!!
 • Zoliz #15
  Szerettem nagyon a Command&Conquer 3 Tiberium Warsot... Szerintem simán lenyomta a StraCraft-ot... Messze a legszebb RTS. A Mai napig játszom, Brutal fokozaton.

  A Scrinek Istecsászárok... A Nodot valamiért nem szeretem.
 • Rotcsa #14
  Így van!!

  Én is GENERALST AKAROKOOOOK!
  Olyat, ahol végre a ruszkik és Európa is megvan nem külön modban kell sápítozni utánuk!!
  Airforce, super wapons, nuclear power, sud lancher, tomahawk missles,lepard Iv, rangarok compexus, ohh igen igen igen!!
 • kanduhr #13
  12.990 lesz (+5%ÁFA???)
 • tttttom #12
  Ha emberi áron és megérő állapotban lesz akkor megyünk érte a boltban. :)
 • kanduhr #11
  Mit sír a szád, vedd meg boltban.
 • Gauge #10
  Szerintem meg hagyják a picsába ezt a szériát, már a 3. rész is infantilis idiótáknak készült, butított szar volt az egész. Ettől sem várok többet.
  GENERALS FOLYTATÁS KELL A NÉPNEK!!!
 • zidder #9
  Hát a skorpió tankok mostmár tényleg skorpió tankok:) Képeket elnézve jól halad a fejlesztés, hátha még idén megjelenik...
 • HerrKiss #8
  "A Command & Conquer 4 futtatásához állandó internetkapcsolat szükséges, mivel az EA így próbálja meg kiszűrni a warezoló játékosokat."
  Hát [email protected]ák meg az anyjukat hátulról háromszor. Felháborító! Lehet, hogy manapság elterjedt dolog az internet, de felháborító olyan játékoknál, aminek a játékmenete nem követeli meg azt (mint pl. egy MMORPG), csupán a másolásvédelem érdekében megkövetelni azt.
  Nekem pl. nincs "komoly" internet-kapcsolatom, csak a céges telóról tudok GPRS-ezni. A Red Alert 3 internetes aktiválását leküzdöttem (hál' istennek minimális adatforgalmat bonyolított), de hogy állandó net-kapcsolat...?
  Meg fogom venni, de majd csak akkor, ha emberi szintre süllyed az ára - addigra minden bizonnyal lesz hozzá működő crack is :-)
 • Taybore #7
  Hát az engine-t jó lenne a kicsit továbbfejlesztenék, mert a Tiberium Wars után sokat vártam a RA3-tól, de sajnos megmaradt benne az egyik legnagyobb bajom, méghozzá, hogy nem volt elég átlátható a harctér. Túl közel volt a kamera, és a nagy tankokból alig fért el valami a képen. Jó lenne ha nagyobb madártávlatból lehetne nézegetni, sokkal jobban lehetne koordinálni egy-egy harcot.
  Atyám, annak idején a Red Alert 2-t mennyit játszottuk...