Ötvös Tibor

Tovább készül a Codename: Panzers - Cold War

A hazai Stormregion olyan alkotásokkal írta be magát a stratégiai játékok szerelmeseinek szívébe, mint a S.W.I.N.E. vagy a Codename: Panzers. Sajnos nemrég a csapatot felvásárló 10Tacle Studios csődbe ment és magával rántotta az azóta 10Tacle Budapest néven tevékenykedő csapatot is.

Pedig legújabb alkotásuk, a Codename: Panzers - Cold War már szinte készen volt, ráadásul az EA ki is adta volna. Akkor még úgy tűnt, hogy ennyi volt, hiszen a csapat végül lehúzta a rolót, az alkalmazottakat szélnek eresztették. Ám Lipcsében újra felbukkantak InnoGlow néven és a német PC Games rögtön meg is nézte a játékot.



A fiúk valóban nagyot alkothattak, hiszen a német újság honlapján szinte azonnal megjelent egy cikk, melyben kifejtik, mennyire kár, hogy még mindig nem jelenhetett meg ez a szuper játék. Ennek oka a már említett csőd, valamint az Atari és EA harca a kiadási jogok felett. De a beszámoló szerint a srácok bizakodók, november-december környékét tartják reális megjelenési időpontnak.

A PC Games kiemelte a játék legnagyobb újdonságát, a kép-a-képben funkciót. Ez annyit jelent, hogy egyszerre két eseményt is figyelemmel követhetünk a monitorunkon. Kiderült, hogy aki maximális beállításokkal akarja futtatni a játékot, annak egy 2,8 Ghz-es Core Duo procira, 2 GB RAM-ra és egy GeForce 8800 GT-re lesz szüksége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M0RN1NGST4R #6
    *soknak
  • M0RN1NGST4R #5
    igen, ez a gépigény minden oldalon ki lett igy emelve, ami lehozta ezt a cikket. nekem is sokanak tűnik (képek alapján), bár lehet futás közben jobban fest.
  • Fbn Lx #4
    "Kiderült, hogy aki maximális beállításokkal akarja futtatni a játékot, annak egy 2,8 Ghz-es Core Duo procira, 2 GB RAM-ra és egy GeForce 8800 GT-re lesz szüksége."

    hát ezeket a képeket elnézve...
    ez bizony röhely.
  • PAtr0n #3
    Biztos jó kis játék lesz ez is, mint a Panzer eddigi részei is, de a kép a képben nem újdonság, max ha csak csak erre a sorozatra nézzük. Ott van pl a Supreme commander amiben alaból lehet osztani a képernyőt (vagy két monitoron nézni), illetve a minimap is zoomolható, ráadásul realtime.
  • pitbulllll #2
    De jöhetne "Mégse jelenik meg PC-n a GTA 4 " vagy "SC2 és Diablo 3 sem csap XBOX és PS konzikra " nah szerinted? :)
  • feamatar #1
    áááááááááá!!! ennél jobb hír nem is jöhetett volna.