Ötvös Tibor

Készül a Stalin vs. Martians

Ha minden így megy tovább, hamarosan megkapjuk az utóbbi idők legagyamentebb játékát. A Stalin vs. Martians leginkább a - szerencsére - magát cseppet sem komolyan vevő sztorival arathat sikereket.

Az 1942-ben játszódó RTS cselekménye szerint a ruszkik nyakig vannak a háborúban, mikor egy újabb fronton támad vészhelyzet. Az űrből ugyanis egy csapat idegen érkezik a Szovjetunióba, akik megfékezésére Sztálin egy anti-ET osztagot hoz létre.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztést a Dreamlore - N-Game - Black Wing Foundation trió végzi. Utóbbi csapatot a Jézus-klónozós TPS, a Salvation kapcsán már korábban is megemlítettük. Érdemes megkukkantani a hivatalos honlapot, ahol a képgaléria mellett egy saját magukkal készített interjút is találhatunk. Az azonban tény, hogy a srácok poénra veszik az egészet, hiszen az oldal tele van olyan mondatokkal, mint a "Nézd meg a PC-s RTS kínálatot és rájössz, hogy a Stalin vs. Martians a legérdekesebb mind közül" vagy "Ez a játék tökéletes választás azoknak, akik gyűlölik a stratégiákat".

Remélhetően Stalin vs. Martians is legalább annyi kellemes percet okoz majd, mint a stratégiai játákokat szintén kiparodizáló, a háborút új szemszögből megmutató, magyar fejlesztésű S.W.I.N.E. tette. Megjelenés valamikor idén várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sidewinder #31
    Majd kiderül. mindenesetre érdekes,és igen ötletes színfoltja a játékvilágnak az biztos. Az egész a hülyeségről szól csak.Nekem nincs meg,de van akinek megvan,a pc dome fórumon legalábbis igen dícsérte valaki,hogy nagyon jól szórakozik vele rég röhögött ennyit. Az orosz fejlesztők kétségtelenül nem szenvednek hiányt a fantáziában,az biztos. Mellesleg jól jön ez a hülyülés a raklapnyi egy kaptafára készült,"igazi" második Vh-s stratégia mellé. Sztálin 1 elmebeteg fasz volt,ez tény,de attól még a játék lehet szórakoztató. Nem ennek a bevételéből akarnak Lenin mauzóleum méretű kegyhelyet állítani Sztálinnak Putyinék Moszkvába,sőt a hírek szerint Lenint is ki akarják lakoltatni,és eltemetni.
  • Tinman #30
    Tök8 miről vitatkoztok, a játék totális bukta lesz... nálam lehet fogadni.
  • bvalek2 #29
    első éjszaka joga a püspöknek Megbuktál történelemből általánosban?
  • Lecs0 #28
    "De csak azért te fazkalap" Így érdemes befejezni egy kommentet! Hajrá!
    Primitív..
  • Librarian #27
    Anti-ET osztag, mi? :-)
    "ET haza tele..." BUMM!!! ROTFLOL
  • A1274815 #26
    Azért van egy kis különbég a kommunizmus még a sajátjait is ritkította nagyon nagy mértékben, míg a másik igyekezett kizárólag az "ellenfelekre" koncentrálni a végefelé azért becsúszott pár a sajátjai közül is.

    Ha a háborútól eltekintünk kb. 8 millió áldoztot számíthatunk, míg a másikak 100 M produkáltak. Az egyik 12 évig létezett tekintsük ezt 10 évnek. Tfh. soha sem állnak le és ugyan abban az ütemben szedik az álldozataikat. A másik eszme 80 év alatt majdnem 100 millió áldozatot produkált. 8millió/10 év * 80 éve = 8M*8= 64 millió.

    Mindkét rendszer mocskos volt, méghozzá nagyon. Egyik sem elfogadhatóbb, mint a másik, de az egyik szignifikánsabban kevesebb áldozatot szedett és szedett volna valószínűleg.
  • A1274815 #25
    Mik azok a piros gömb alakú ellenfelek? Csak nem Caco démonok?
  • dzsagon #24
    "A kommunizmusnak sokkal több áldozata volt a világban mint a nácizmusnak." De csak azért te fazkalap, mert a nacizmus csak pár évig ténykedett, mig a kommunizmus évtizedekig.
  • wednes #23

    Richard Pipes professzor előadásából egy részlet:
    "Az 1930-as évek nagy terrorja során Sztálin nem tett mást csak Lenint utánozta.
    Egy orosz újságíró hosszabb beszélgetést folytatott Molotovval, és ezt meg is jelentette Negyvenkét beszélgetés Molotovval címmel. Molotov volt az a személy, aki szinte mindenkinél jobban ismerte Sztálint és Lenint. Molotov szerint Lenin sokkal-sokkal keményebb volt mint Sztálin. Nem felejtem el, mondta Molotov, hogy szidta, korholta Lenin Sztálint liberalizmusáért és jószívűségéért.
    De ez a vélemény sajnos nem talált talajt, és mind a mai napig szerencsétlen módon él az a gondolat, hogy volt a jó Lenin és a rossz Sztálin. Meg kell állapítanunk tehát, hogy ez egy teljesen téves felfogás."

    Őt tartják a világ legelismertebb Oroszország-kutatónak.
  • wednes #22
    Attól még, hogy kirtizálta Sztálint nem menti fel a tettei alól. Nagyon sok mindenbe különbözött Lenin és Sztálin az igaz. Lenin ténylegesen egy kommunista rendszert akart létrehozni, de ha kegyetlenségek elkövetéséről volt szó, egy cseppet se érdekelte. Ebbe hasonlított Sztálinra. Úgy gondolta a cél szentesíti az eszközt, mert hitt benne, hogy ettől jobb lesz az emberek élete. Sztánlint meg egyáltalán nem érdekete semmiélfe kommunista redszer ő a saját hatalmi kultusza kiépítésével törődött és ezt ismerte fel még Lenin. Ezért nem akarta, hogy ő kerüljön hatalomra tudta, hogy csak saját maga érdekli.
    De ettől még mindkettő sok gaztettet hajtott végre. Az egyik egy redszer nevében a másik meg a saját nevében.