Ötvös Tibor

Red Alert 3 jelenetek

Megérkezett egy játékbeli jeleneteket tartalmazó videócska a még idén megjelenő Command & Conquer: Red Alert harmadik részéhez.

A klasszikus stratégiai franchise legújabb epizódjában a szövetségesek és az oroszok mellett a nagyon is megerősödött Japán lesz a harmadik választható fél. A trailerben számos, már ismert egység látható, de akadnak új jövevények is.



Felhívnám mindenki figyelmét a grafikára, azon belül is a vízeffektre, mely egyszerűen brutális. Szóval a jelek szerint a játék nagyon egyben lesz és talán nem okoz olyan csalódást, mint a C&C 3. Az októberben debütáló Red Alert 3 PC mellett X360-ra és PS3-ra is érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Janika5555 #29
    Nemtudom hogy ti hogyvagytok vele de ebben a játékban legalábbis a videókban rossz színész játsza Natasha-t! Milla Jovovich-nak kéne játszania még az animált képeken is inkább Milla Jovovich van mint az a másik nő. Mellesleg Milla alapból is orosz !
  • Vogel #28
    Nekem nincs bajom a grafikájával, csak nagyon gyerekesen néz ki. Túl szines, kicsit pufi járművek meg az ilyenek.
  • Che #27
    Szerintem az RA1-2 meg a YuriReveng is pont azért volt jó mert egyszerű volt az egész, semmi csicsa micsa, nem keltt hozzá egy atomerőmű hogy jól fusson.Ezekeben a játékokben nemis a grafika a lényeg...én kíváncsian várom főleg azért mert nekem a CC3 is bejött és ezekben pont az tetszik, hogy nem kell 6féle dolog ahhoz hogy megépíts valamit(gondolok itt az AGe of féle fa/hús/arany/kő dolgokra)hanem minél hamarabb egy nagy bázis aztán dúrr jöhet a jólbevált "atomot nekik és hadpusztuljon a férgese"...video alapján sztem korrekt lesz megjegyzem nem is baj ha a graf nem lesz nagy szám, ha jó a játék élmény akkor tökéleteset alkottak mivel manapság mindenki arra megy, hogy "jajj de szépen döljön ki a fa és hulljon le róla a levél" közben a játékok többségének a a mente halál unalmas...évek óta nem volt játék amit alig vártam hogy megjelenejen és hogy hazaérjek és folytathassam...talán a mafia,star trek:legacy,splinter cell...kicsit a fejlesztők elgondolkodhatnának hogy nem a szépség a legfontosabb hanem hogy 2percnél tovább lekösse az embert egy játék...főleg hogy manapság 3-4 max 5 óra egy játék, megéri ám megvenni :S
  • Vogel #26
    Az Emperor óta ugyanazok. Ez sem jön be, megin mese grafika. Starcraftot nem szeretem, de már nagyon kiváncsi vok mit tud felmutatni ezekkel szemben. Azon felül hogy 3D lesz. Ami nekem tetszik stratégia az a Soldiers: heroes of world war II. BTRH mod.
  • Carbine #25
    Inkább a Westwood... az EA egy kiadó.
  • aadam #24
    nem,ezt nem a blizzard fejleszti.Ezt az Electronic Arts fejleszti.
  • Besz #23
    Ezt nem a Blizzard fejleszti?

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Túl sokban hasonlít a Starcraft 2-re. Biztos már ők is nagyon várják. :)

  • Zocsi #22
    true
  • Egerwin #21
    végre egy normálisnak tűnő játék is lesz :)
    remélem lesz olyan jó, mint a 2 volt
  • opeca #20
    Azért panaszkodom, mert nem tetszik az, hogy amerre megy a "világ". Mivel én is benne élek, sajnos elkerülhetetlenül kifejtem a véleményemet.

    Ostoba egy felvetés, ez kapcsolatba kerülsz valamivel? Ha nem, akkor minek panaszkodsz?

    Ilyen alapon akkor ne panaszkodjunk az éhínség, az AIDS, stb. ellen sem

    Örülnék, ha végre, nem a tizenéves, szellemileg hatot is alig elérő hozzászólásokat, érveléseket, és bölcseleteket kéne olvasnom, illetve ezekre folyton, hosszú mondatokban refrektálni.