Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Red Alert 3 kiegészítő

Hazánkban is szépen szerepelt a Command & Conquer: Red Alert harmadik része, mely hamarosan megkapja első kiegészítő lemezét Uprising címmel.

A történet ott folytatódik, ahol a stratégiai játék harmadik része végződött. Vagyis győztek a szövetségesek, ám soraikban árulók bukkannak fel és kezd szétesni az egységük. A japánok sebeiket nyalogatják és megmaradt becsületükért küzdenek, míg a szovjetek próbálják kiheverni a vereséget.

Klikk ide! Klikk ide!

A hírek szerint az Uprisingban mindhárom oldal kap egy-egy minikampányt plusz lesz egyetlen bonusz is, melyben a Felkelő Nap Országának kommandósával, Yurikoval kell akcióznunk. Természetesen lesz pár új egység, de a lényegi újítás a Commander's Challenge menüpont lehet, melyben kilenc eltérő erősségű parancsnokkal szemben kell majd ötven különböző kihívást teljesítenünk.

Az átvezető videókban biztosan felbukkan Gemma Atkinson és Ivana Milicevic, ám a jelenlegi állás szerint Tim Curry nem szerepel a játékban. A Red Alert 3: Uprising idén márciusban válik elérhetővé - kizárólag letölthető formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zoliz #9
  "C&C Generals Zero Hour elvének koppintása."

  Azért Generals is sokkal jobb game, mint a Red Alert 3 volt. Egyszerűen nem volt látványos. Randa és szögletes game... És ezek az egyszenélyes kommandós hadjáratok, hangyaemberkékkel. Ritka ratyi...

  Bezzeg a C&C 3 TW... az igazi stratégia..
 • amitakartok #8
  Nos, az első Red Alert nem nagyon alkalmazható erre a kijelentésre, mert ott a szövetségesek nem amcsik voltak.

  Amúgy meg szerintem azért, mert ha akár egyszer is a szovjetek győznének, azok úgy elnyomnának minden ellenállást, hogy nem lehetne folytatni a sorozatot. Plusz nem mindig a "jófiúk" győznek: ha a Red Alertben a vörösök nyernek, az a Nod malmára hajtja a vizet...
 • Sanyix #7
  mert amcsi... és mert a fél világ felháborodna ha nem ők nyernének (a "jók")
 • JungleGeorge #6
  Gina Carano nem lesz?
 • Scharnhorst #5
  "A történet ott folytatódik, ahol a stratégiai játék harmadik része végződött." Ez konkrétan nem értem, mert a 3. rész mindegyik oldallal másképp végződött. Meg nem értem h a RA játékokban miért mindig a szövetséges győzelmek végét folytatva jön a kiegészítő. Felháborító.
 • torcipepe #4
  ááá, EA nem csinál ilyeneket :P
 • BB7 #3
  Várom szeretettel!
 • Vardar #2
  C&C Generals Zero Hour elvének koppintása.
 • Higany #1
  Akkor majd jól letöltjük!