Németh Szabolcs

Suzukis motorszimulátor: Crescent Racing

A Superbikes sorozat óta egy normális motorsporttal foglalkozó játék sem jelent meg a piacon, azonban ez most változhat.

2006 őszén illetve telén több kétkerekűekkel átitatott program is megjelenik majd. Az egyik közülük a Midas fejlesztése, amit nyugodtan felfoghatunk egy márkajátéknak, amely a Suzuki legnevesebb modelljeit vonultatja fel, így találkozhatunk többek között a GSX-R1000-el. Ne gondoljuk azonban, hogy a program csak a gépekre terjed ki. A Suzuki erőforrásokkal nagy sikereket elért versenyzők is helyet kapnak majd a programban. Itt megemlíthetjük John Reynolds-ot vagy éppen Steve Webster-t.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nézzük meg, hogy mivel is próbálnak rávenni minket arra, hogy október végén megvegyük a Crescent Suzuki Racing-et. Tizenhat gyönyörűen kidolgozott és igazán hangulatos pályán illetve szakaszon róhatjuk majd a köröket. Ugyan a fejlesztők szerint szépek a pályák, ez a grafika már nem igazán állja meg a helyét, főleg ha azt is belevesszük, hogy a program egyértelműen a Suzukit hivatott reklámozni. Na de tegyük túl magunkat a vizuális hiányosságokon és nézzük mi mindennel vár minket eme motoros móka.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Huszonöt kétkerekűn illetve speciális modelleken tehetjük próbára képességeinket. A versenypályákon kívül igazán egzotikus tájakban gyönyörködhetünk majd. A hosszútávú szórakozásról hat bajnokság és tizenhat úgynevezett "time trial" gondoskodik majd. Arról, hogy valóban megizzadjunk a székünkben a brutálisan intelligens mesterséges intelligencia gondoskodik majd. Sietve hozzátesszük, hogy ezt is a fejlesztők ígérik, mi kipróbálni még nem tudtuk.

Szerencsére a Midas-nál nem estek a fejükre és pontosan tudják, hogy egy cím manapság csakis akkor lehet sikeres, ha beleépítik a többjátékos mód lehetőségét, legyen szó internetről vagy éppen hálózaton keresztüli játékról. Az év végén meglátjuk mi válik mindebből valóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mafiafan #16
    kira játék, de nekem valahogy nem jönnek be a gyorsasági moik :) inkáb nézzétek meg ezt: www.salerisbar.try.hu
  • lajcsy #15
    ja faxa
  • Istvan25 #14
    A motor simulator eppugy mint az auto simulator is sokat segithet a jovendo es halado vezetoknek a jo helyzet meglatasba es a hozza szukseges reflexek kialakitasaban
  • bnfront #13
    Ja nekem is de ez rusnya. :) Meg most a GTRrel se jáccana mindenki ha gagyi lenne a graf.
  • HJPOWER #12
    Mostanában nekem sokkal többet ér az, ha egy játék inkább jól irányítható és hangulatos, minthogy legyen gyönyörűűűű, mert akkor az de k***a jó nekem ;)
    Szerintem kipróbálom!
  • bnfront #11
    Jáááá Superbike 2001 a legjobb aztán a Gran Turismo tt(asszem ez a neve rég jáccottam vele ;) ), ezek után, közt semmi élvezhető vagy gut szimulációval rendelkező game se készült ... bla bla

    Csak nekem tűnt fő hogy valami gusztustalanul SZ*R a grafika??????
  • Shan #10
    Sikeresség = Irányíthatóság+sebességélmény
  • psishock #9
  • Rise Against #8
    motoracer rulz
  • MrTressy #7
    sztm motogp 2 a rlz ebben a stilusban 3 nekem már nem jött be