16
-
mafiafan #16 kira játék, de nekem valahogy nem jönnek be a gyorsasági moik :) inkáb nézzétek meg ezt: www.salerisbar.try.hu -
lajcsy #15 ja faxa -
Istvan25 #14 A motor simulator eppugy mint az auto simulator is sokat segithet a jovendo es halado vezetoknek a jo helyzet meglatasba es a hozza szukseges reflexek kialakitasaban -
bnfront #13 Ja nekem is de ez rusnya. :) Meg most a GTRrel se jáccana mindenki ha gagyi lenne a graf.
-
HJPOWER #12 Mostanában nekem sokkal többet ér az, ha egy játék inkább jól irányítható és hangulatos, minthogy legyen gyönyörűűűű, mert akkor az de k***a jó nekem ;)
Szerintem kipróbálom! -
bnfront #11 Jáááá Superbike 2001 a legjobb aztán a Gran Turismo tt(asszem ez a neve rég jáccottam vele ;) ), ezek után, közt semmi élvezhető vagy gut szimulációval rendelkező game se készült ... bla bla
Csak nekem tűnt fő hogy valami gusztustalanul SZ*R a grafika?????? -
#10 Sikeresség = Irányíthatóság+sebességélmény -
#9 -
#8 motoracer rulz -
MrTressy #7 sztm motogp 2 a rlz ebben a stilusban 3 nekem már nem jött be -
Béla bácsi #6 Csak a Suzuki, azt szereti -
#5 "A Superbikes sorozat óta egy normális motorsporttal foglalkozó játék sem jelent meg a piacon"
eigen :D és ez nyilván így marad a közeljövőben is. -
#4 és a motoGP sorozat? igaz PC-n nem volt valami népszerű, de én most xbox-on próbálgatom a motoGP3-at és hát elég élvezetes, már az irányítás is, nem éppen arcade :) viszont billentyűzettel soha többé nem motorozok. :) -
#3 Meg a grafikája is elég gáz! -
#2 hát ja inkább felejtős az én környékemen is. -
endiboy #1 tuti kihagyom