16
  • mafiafan
    kira játék, de nekem valahogy nem jönnek be a gyorsasági moik :) inkáb nézzétek meg ezt: www.salerisbar.try.hu
  • lajcsy
    ja faxa
  • Istvan25
    A motor simulator eppugy mint az auto simulator is sokat segithet a jovendo es halado vezetoknek a jo helyzet meglatasba es a hozza szukseges reflexek kialakitasaban
  • bnfront
    Ja nekem is de ez rusnya. :) Meg most a GTRrel se jáccana mindenki ha gagyi lenne a graf.
  • HJPOWER
    Mostanában nekem sokkal többet ér az, ha egy játék inkább jól irányítható és hangulatos, minthogy legyen gyönyörűűűű, mert akkor az de k***a jó nekem ;)
    Szerintem kipróbálom!
  • bnfront
    Jáááá Superbike 2001 a legjobb aztán a Gran Turismo tt(asszem ez a neve rég jáccottam vele ;) ), ezek után, közt semmi élvezhető vagy gut szimulációval rendelkező game se készült ... bla bla

Csak nekem tűnt fő hogy valami gusztustalanul SZ*R a grafika??????
  • Shan
    Sikeresség = Irányíthatóság+sebességélmény
  • psishock
  • Rise Against
    motoracer rulz
  • MrTressy
    sztm motogp 2 a rlz ebben a stilusban 3 nekem már nem jött be
  • Béla bácsi
    Csak a Suzuki, azt szereti
  • psishock
    "A Superbikes sorozat óta egy normális motorsporttal foglalkozó játék sem jelent meg a piacon"
    eigen :D és ez nyilván így marad a közeljövőben is.
  • Minstrel
    és a motoGP sorozat? igaz PC-n nem volt valami népszerű, de én most xbox-on próbálgatom a motoGP3-at és hát elég élvezetes, már az irányítás is, nem éppen arcade :) viszont billentyűzettel soha többé nem motorozok. :)
  • Higany
    Meg a grafikája is elég gáz!
  • VRSDM
    hát ja inkább felejtős az én környékemen is.
  • endiboy
    tuti kihagyom