Suzukis motorszimulátor: Crescent Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kira játék, de nekem valahogy nem jönnek be a gyorsasági moik 😊 inkáb nézzétek meg ezt: www.salerisbar.try.hu
ja faxa
A motor simulator eppugy mint az auto simulator is sokat segithet a jovendo es halado vezetoknek a jo helyzet meglatasba es a hozza szukseges reflexek kialakitasaban
Ja nekem is de ez rusnya. 😊 Meg most a GTRrel se jáccana mindenki ha gagyi lenne a graf.

(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Mostanában nekem sokkal többet ér az, ha egy játék inkább jól irányítható és hangulatos, minthogy legyen gyönyörûûûû, mert akkor az de k***a jó nekem 😉
Szerintem kipróbálom!
Jáááá Superbike 2001 a legjobb aztán a Gran Turismo tt(asszem ez a neve rég jáccottam vele 😉 ), ezek után, közt semmi élvezhetõ vagy gut szimulációval rendelkezõ game se készült ... bla bla

Csak nekem tûnt fõ hogy valami gusztustalanul SZ*R a grafika??????

(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Shan
Sikeresség = Irányíthatóság+sebességélmény
psishock
<#nevetes2>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Rise Against
motoracer rulz

sztm motogp 2 a rlz ebben a stilusban 3 nekem már nem jött be

Csak a Suzuki, azt szereti<#vigyor2>

psishock
"A Superbikes sorozat óta egy normális motorsporttal foglalkozó játék sem jelent meg a piacon"
eigen 😄 és ez nyilván így marad a közeljövôben is.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Minstrel
és a motoGP sorozat? igaz PC-n nem volt valami népszerű, de én most xbox-on próbálgatom a motoGP3-at és hát elég élvezetes, már az irányítás is, nem éppen arcade 😊 viszont billentyűzettel soha többé nem motorozok. 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Higany
Meg a grafikája is elég gáz!

VRSDM
hát ja inkább felejtõs az én környékemen is.

u dont have to listen anybody else but me

tuti kihagyom