Hörcsöki Szabolcs

Unreal Tournament 2007 bejelentve

Végre hivatalossá vált az Epic sorozatának következő címe, a nem túl fantáziadús Unreal Tournament 2007 nevet viseli, és 2006 második felében jelenik meg.

A korábban "Envy" néven emlegetett projekt végre hivatalos címet kapott, ami ugyan alaposan megtévesztő, mert a játék 2006 második félévében kerül a boltokba. A fejlesztők azt ígérik, hogy különösen figyelni fognak a program mesterséges intelligenciájára, illetve annak hang-irányította rendszerére (hogy ez mit jelent, arról még nincs infó). A sikeresebb játékmódok maradnak (Bombing Run, Assault és Domination törölve), és újdonságként a Conquest módot ajánlják a programozók. A program tartalmazni fogja a Deck 17 nevű, híres UT pályát is, az Epic ezzel a pályával akarja bemutatni, mennyit változott az Unreal motor. A vezető fejlesztő, Steve Polge szerint "Nem egy felturbózott UT 2004-et készítünk, hanem egy zsírúj programot".

A programban számos, a többjátékos módot könnyítő, illetve élvezetesebbé tevő újítás is szerephez jut majd. Ilyen például, hogy saját képességeinkhez kereshetünk társakat, így nem kell attól félni, hogy a régi arcok minduntalan a földbe döngölik a kezdőket. Ugyanakkor a globális ranglista révén a különböző klánharcok is egyszerűbbé és egyértelműbbé válnak. A fejlesztők szerint a program hangulata már most jobb, mint az UT 2004. nyújtotta világ. Jim Brown, a vezető pályatervező szerint maximálisan odafigyeltek a rajongók véleményére, tanácsaira. Mindenki ezt mondja, de az Epic-nek valahogy jobban elhiszi ezt az ember.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A járművek tekintetében sem lesz okunk panaszra, hiszen az UT 2004 Axon gépei - némi módosítással - mind rendelkezésre állnak (Goliath rulez). És persze kilenc új Necris gépet is kapunk. A fegyverek is tartalmaznak újakat (pl. Stinger az Unreal 1-ből), de a régi kedvencekkel (Flak Cannon vagy a jó öreg Link Gun) is tolhatjuk a pályákat. A programban összesen nyolc csapat szerepel, a nyolcadik természetesen a játékos saját, testre szabható alakulata lesz.

Az Unreal Tournament azon kevés (nagyon kevés) sorozatok egyike, ahol a játékos biztos lehet a minőség javulásában, így az Epic 2006. második félévében megjelenő programja bizonyosan világsiker lesz.

A játék információs oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dekko #25
    nem kell parázni minimum az Unreal Motornak 256 M video memória kell TEHÁT EZ MÉG CSAK A MINIMUM a grafikus motorjának az igénye! De a játék holvan? :)
  • SirLord #24
    nem kö félni, jo lessz...Ut 2015 má cyberpunk? mijen moka, felcstlakoztatod magad a gépre, azt mehet az élö gyilkolos paint-ball:DDDDD biztos moka lessz
  • NEOreg3 #23
    akkor te nem jáccottál még UT játékkal
  • sweech #22
    mé szerinted jóképű? :D
  • Anteris #21
    úgy látszik csak a karakterek grafikájában várható valami változás mert ahoyg elnézem a háttér évek óta uyganaz
  • irkab1rka #20
    'a piros ruhás faszi feje nagyon ocsmány :DDDDDDD'

    ja, mert az nem photoshop.
  • irkab1rka #19
    Nem nem nem. Hát nem értitek. Nem képregény, hanem defaultból bekapcsolt bullet time :)

    Ha a conquest módhoz nem lesznek szerverek, akkor nem is érdekel. Durc, durc, irgum burgum.
  • takraj #18
    Nekem már a 2004 is képregény volt... ;)
  • NEOreg3 #17
    Quake 4 menni fog, ez már nem
  • neB #16
    Nemtom. SZerintetek fog indulni az GeForce MX 440-es kártyámon?
    Szerintem a Grafika szép és ha olyan jó lesz mint az UT 2004 akkor tuti játszani fogok vele!!