Unreal Tournament 2007 bejelentve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ja, mert az nem photoshop.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ha a conquest módhoz nem lesznek szerverek, akkor nem is érdekel. Durc, durc, irgum burgum.<#duhos2>#duhos2>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem a Grafika szép és ha olyan jó lesz mint az UT 2004 akkor tuti játszani fogok vele!!
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem rég feltettem mind a kettõt, de már nem tetszett tizedannyira sem mint akkor és nem azért mert elavult lenne a grafikája, valahogy túl egyszerûnek találtam. Legalábbis az fps-es idõszakom után évekig csak stratégiáztam a neten és ahhoz képest tényleg nagyon agyatlan az egész mûfaj. Viszont csodaszép!😊
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
help me pls!!!
amíg nem volt ADSL mennyit LANoztam..meg botok ellen..persze még a "sima" UT val Pent. II-n...
ahh a régi szép idõk 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De remélem, már nem fognak csúszkálva futni, végre tapad a bakancstalp a textúrához . . . <#vigyor1>#vigyor1>