25
-
dekko #25 nem kell parázni minimum az Unreal Motornak 256 M video memória kell TEHÁT EZ MÉG CSAK A MINIMUM a grafikus motorjának az igénye! De a játék holvan? :) -
SirLord #24 nem kö félni, jo lessz...Ut 2015 má cyberpunk? mijen moka, felcstlakoztatod magad a gépre, azt mehet az élö gyilkolos paint-ball:DDDDD biztos moka lessz -
#23 akkor te nem jáccottál még UT játékkal -
#22 mé szerinted jóképű? :D -
Anteris #21 úgy látszik csak a karakterek grafikájában várható valami változás mert ahoyg elnézem a háttér évek óta uyganaz -
irkab1rka #20 'a piros ruhás faszi feje nagyon ocsmány :DDDDDDD'
ja, mert az nem photoshop. -
irkab1rka #19 Nem nem nem. Hát nem értitek. Nem képregény, hanem defaultból bekapcsolt bullet time :)
Ha a conquest módhoz nem lesznek szerverek, akkor nem is érdekel. Durc, durc, irgum burgum. -
#18 Nekem már a 2004 is képregény volt... ;) -
#17 Quake 4 menni fog, ez már nem -
neB #16 Nemtom. SZerintetek fog indulni az GeForce MX 440-es kártyámon?
Szerintem a Grafika szép és ha olyan jó lesz mint az UT 2004 akkor tuti játszani fogok vele!! -
SniperWolf #15 Miért? Miért szeretik a emberek a Quake-t jobban,amikor az egyszerűen ocsmány??? -
don shappe #14 Szerintem a Quake4 jobb lesz:) -
#13 messze van még.. alég lesz 1 év múlva gondolkozni ezen :) -
Xcentric #12 Amúgy a grafika egyszerűen fantasztikus,de könyörgöm talájanak már ki valamit ezek helyett a béna point sprites-ok helyett!Nem igaz hogy nem lehet összehozni valami életszerűbbet.(PL volt valami próbálkozás anno,talán alpha blendigelt felületet bump mappeltek,vagy hasonló,de azóta még csak nem is próbálkoznak) -
Xcentric #11 Szerintem a srácok már tudnak valamit ,ezért lett átnevezve 2007-re :D Kizárt dolog hogy ezek után télleg kijöjjön 2006-ban :( 2006 második féléve?Szerintem ezt úgy kell érteni,hogy ugorjunk ki a bőrünkből ha 2006 végén láthatunk róla egy videót :DDD Na jó,csak nem...De azért az UT-k viszonylag korrekten követik az évszámokat szal,az a 2007 azért..hm.. -
#10 a piros ruhás faszi feje nagyon ocsmány :DDDDDDD -
#9 Nekem tul robosztus volt es nem olyan valos de attol meg imadtam bar a fegyverekkel nem mindig voltam megelegedve de azert voltak benne jo modok!! -
archkoven #8 Szeritnem a q3 valahogy jobb volt mint az ut, egyszerűen jobban működött, jobban éreztem, hogy mit csinálok.
Nem rég feltettem mind a kettőt, de már nem tetszett tizedannyira sem mint akkor és nem azért mert elavult lenne a grafikája, valahogy túl egyszerűnek találtam. Legalábbis az fps-es időszakom után évekig csak stratégiáztam a neten és ahhoz képest tényleg nagyon agyatlan az egész műfaj. Viszont csodaszép!:) -
#7 na végre vmi konkrétum, mien találó cím:DDD Csak ne essenek túlzásba, vhol zavart az ut2004ben is h már túl sok minden volt benne, ellenben a q3mal amit felteszek és egyből mehetek írtani...mondjuk én mind2t szeretem, bár most az utből volt pár rész, jöhetne a q4:))) -
#6 2006-ban megjelenő UT2007 -
SirLord #5 most UT 2006 vagy 2007????
help me pls!!! -
HUmanEmber41st #4 nekem tetszik.. :) :)
amíg nem volt ADSL mennyit LANoztam..meg botok ellen..persze még a "sima" UT val Pent. II-n...
ahh a régi szép idők :) :) :) -
#3 Eddig sem igen kellett.
De remélem, már nem fognak csúszkálva futni, végre tapad a bakancstalp a textúrához . . . -
#2 ha belegondolok, hogy az UT játékok mennyire pörgősek, atomerőmű kell majd neki, főleg ezzel az új motorral -
#1 brandnew = zsírúj
árkád csihi-puhi csili-vili grafikával, atmoszféraprocesszorral... :))