Hörcsöki Szabolcs

Unreal Tournament 2006 - az első kép

A Computer Gaming World című magazin májusi számában bemutatja az első képet az Unreal Tournament sorozat következő részéből. Az új fejlesztésű motor ismét nagy előrelépést jelent a játékiparnak.

A játék címe hivatalosan még nem ismert, ennek megfelelően a megjelenés időpontját is teljes homály fedi. A fejlesztők mindenesetre elkezdték az egyes részinformációk szivárogtatását, s ebből, mint tudjuk, előbb-utóbb játék lesz. Az Unreal Tournament minden idők egyik legsikeresebb online játéka, így a folytatás minden bizonnyal nagy durranás lesz, annál is inkább, hiszen az már az Unreal 3 motorral működik. Azt pedig jól tudjuk, hogy az Epic fejlesztette grafikus motorok mára szakmai etalonnak számítanak.

Klikk ide! Az új részről eddig napvilágot látott információk szerint 11 fegyver szerepel az új UT-ben, ezek részletei nem ismertek. Szerepet kap az ún. hangirányítású mesterséges intelligencia. Hogy ez mit is jelent, az még a jövő zenéje. Az új játék globális ranglistát is tartalmaz, ez azért lesz jó, mert a klánok össze tudják hasonlítani eredményeiket. Az Assault és a Domination játékmódot törölték, viszont jön helyettük a Conquest mód, amiben nyolc, egyedi páncélt viselő csapat küzd meg egymással. A Conquest pályák háromszor akkorák lesznek, mint az UT2004 Onslaught pályái, ráadásul az új játékmód azt is lehetővé teszi, hogy ne egy menetben, hanem szüneteket tartva tudjunk nyomulni.

Az új UT azt is támogatni fogja, hogy a különböző klánok honlapjai, illetve a közösségi weboldalak programon belülről legyen megnézhetők, tehát egy UT-böngésző is helyet kap benne. A mellékelt kép az Atari fórumán látott napvilágot, és a Malcolm nevű szereplőt ábrázolja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ombika #48
    Messze van meg az a 2006!
  • AS #47
    K*rva jo lezs!
    Én várom..
  • DOT #46
    Egy kicsit azért még simogathatták volna, legalább az éleket..
  • SirLord #45
    háh lebuktak, az eggik fegyvert már tudjuk!!!!
  • SniperWolf #44
    Messze van még a fotótól,te tényleg állati,én csak a gépigényére lennék kíváncsi. Szép ez a grafikai fejlődés,de igazán mi használók érezzük a luxusát,és az árát. Mert a szüleim,ha megemlítem a computert azt kérdezik,hogy mennyi kell,vagy simán annyit,hogy nincs pénz,és nem értik,hogy miért kell ilyen gyakran cserélni a részeket. Küll szerintem nem sokáig fejlődik még a játékok graphikája,előbb utóbb mint a technikai fejlődés is lelassul... (Remélem ) Viszont sokan itt egyetértünk!

    UT FOREVER!!!
  • Mas-Thief #43
    Bakker az arc nagyon szépen ki van dolgozva. Már-már fotónak is elmenne.
    A karakterek mozgására kíváncsi leszek, remélem javítanak rajta valamit az előzőkhöz képest.
  • CSOCSO #42
    hat remelem azert az en gepemen el fog docogni...
  • noss #41
    ha trendi akarsz lenni...

    ha viszont nem akarsz játszásiból beruházni komoly összegeket, akkor vársz 1 v másfél évet és akkorra már ócsóért kapsz cuccot hozzá, a grafikája nem lesz öregebb, ugyanúgy fog kinézni ;)

    persze pénzes haver a legjobb haver, jáccál nála ;)
  • Majadi #40
    Nagyon jó. Vehetek procit 50-ért,videókarit 100-ért,ram-ot 60-ért,lapot 30-ért.....Még jó hogy az a fránya játék ingyen van..8)
  • dikki*yysw #39
    Miért... mi köze van a fizikai processzornak a videókártyádhoz...?