Dojcsák Dániel

Act of War: Direct Action hamarosan a boltokban

Az Atari valós idejű stratégiai techno-thriller játéka hamaraosan, március 15-én a boltok polcaira kerül. A játék alapját a világszerte dúló terrorizmus elleni harc adja.

Az Atari bejelentette, hogy az Act of War: Direct Action már aranylemezen van és március 15-én biztosan megjelenik. A PC-s játék az első termése a francia Eugen Systemsnek. Úgy tűnik a Titus csődjével együtt nem kell eltemetni a francia játékgyártást is.

A történet a közeli jövőben játszódik, és egy az egész földet fenyegető, magas szinten megszervezett terrorista támadás szívbemarkoló történetét ismerhetjük meg. A történet megírásáért a New York Times legnépszerűbb szerzője Dale Brown a felelős. Róla érdemes tudni, hogy már sok évvel ezelőtt is írt a közeli jövőben játszódó háborús regényeket - csak akkor orosz-amerikai ellentét volt a kiindulási pont -, tehát minőségi forgatókönyvre lehet számítani. Ezen kívűl több, mint egy órányi élő akció betétek színesítik a játékot, illetve a játék élethű grafikája ijesztően átélhetővé teszi az eseményeket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékosok egy amerikai felderítő tiszt szerepében fognak egy gonosz szeparatista csoport ellen küzdeni, akik magukat szerényen csak a Konzorciumnak hívják. Ez a csoport olyan cégek gyülekezete, akik monopolizálni szeretnéka világ energiaforrásait, illetve zsoldosokat fogadnak fel, hogy terrorista akciókat hajtsanak végre az Egyesült Államok ellen. Persze a jófiúk átlátnak a szitán és egy elit csapatot küldenek körbe a földön, hogy mindenhol elintézzék azokat, akik felelősek a gonosz tettekért.

A hadjárat Dale Brown történetét követi, mely hamarosan regény formában is megjelenik (aki addig nem tudja végigvinni, annak segítségül szolgálhat). Ebben a módban a Task Force Talon elit csapatot irányítjuk, de a skirmish és multiplayer módokban dönthetünk az USA hadsereg vagy a Konzorcium mellett is. Természetesen ebben a játékban is erőforrások bányászatával és épületek felhúzásával leszünk képesek seregek létrehozására, amivel pedig egyszerűen el kell tüntetni az ellenfelet a föld színéről.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aki nem tudja kivárni a március 15-t, az mindenképp töltse le a játszható demó változatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Beowulf #27
  Hajlat!
  Én nemrég kezdtem el játszani vele és nekem naon beadja, sőt! Csak annyi a bibi vele, hogy maga a játék 5 giga, és a telepítés után igencsak jóval meghaladta a 6 gigát...
  De amúgy tényleg beadja!
 • Sliders #26
  MEG,
 • Picador #25
  Megjelent?
 • kalmi #24
  Hát nem egy erögép de 1300T nem sima mezei cerka: Ez a proci átmenet p3 és p4 között.Eredeti neve Tualatin(celeron-s).A lényeg nekem is megy [email protected] de betölti azt kilép?????????
 • NEOreg3 #23
  nálunk is vagycsak nyugaton?
 • sweech #22
  de március 15-én jelenik meg
 • bld #21
  nekem nincs izom gépem de a tiednél kicsit tényleg erőssebb (p42k+Gef4Ti+1024ram) de 1024*768 ban ment akadás nélkül asszem csak a textúrák voltak mediumon de még nm próbáltam ki h mi a max
 • kalmi #20
  mekkora gépigénye? hiv.oldalon ránéztem semmit nem találtam gém bemutatoján kivul.
 • kalmi #19
  Nem igazán akar menni a demo.
  1300T p3 768ram fx5700(425/500)
  betöltés után mielött vmihez kedenék csak ugy ujra indul???!!!??$ß###@[email protected]
  Vki tippet miért nem megy?
 • hornbali #18
  Majd ha kijön alkotok véleményt.