27
-
#27 Hajlat!
Én nemrég kezdtem el játszani vele és nekem naon beadja, sőt! Csak annyi a bibi vele, hogy maga a játék 5 giga, és a telepítés után igencsak jóval meghaladta a 6 gigát...
De amúgy tényleg beadja! -
#26 MEG, -
Picador #25 Megjelent? -
kalmi #24 Hát nem egy erögép de 1300T nem sima mezei cerka: Ez a proci átmenet p3 és p4 között.Eredeti neve Tualatin(celeron-s).A lényeg nekem is megy 1024x768@32 de betölti azt kilép?????????
-
#23 nálunk is vagycsak nyugaton? -
#22 de március 15-én jelenik meg -
#21 nekem nincs izom gépem de a tiednél kicsit tényleg erőssebb (p42k+Gef4Ti+1024ram) de 1024*768 ban ment akadás nélkül asszem csak a textúrák voltak mediumon de még nm próbáltam ki h mi a max -
kalmi #20 mekkora gépigénye? hiv.oldalon ránéztem semmit nem találtam gém bemutatoján kivul. -
kalmi #19 Nem igazán akar menni a demo.
1300T p3 768ram fx5700(425/500)
betöltés után mielött vmihez kedenék csak ugy ujra indul???!!!??$ß###@&@
Vki tippet miért nem megy? -
#18 Majd ha kijön alkotok véleményt. -
#17 leszedtem a demót, kisit nagy de nm vészes amúgy megéri csk az a baj h egy pálya választható csak. A gépigénye télleg nudli és ahhoz képpest eléggé eltalált szal tudom ajánlani én biztos letöltöm ha kijön -
RpPRO #16 Milyen szep katonasan allnak a 3-as kepen. :) -
#15 demóra valahogy nem fűlt a fogam 600MB-ot kiadni...
de videókat néztem, azok is ígéretesek. Nekem a CC Generals bejött, remélem ezzel sem lesz gond. -
#14 Valamelyotok mar letoltotte a demot? Szerintetek milyen lesz? Nekem mondjuk igy elso ranezesre tetszik -
#13 nekem ez a stílus (C&C) jön be a leginkább, szóval nekem kötelező darab lesz ;) -
#12 nincs semmi para azzal h 600 mega demo, gépigény meg nudli. kb mint cc generals-nak mivel ez az az engine :) -
#11 htá tényleg nonszensz de én azért megnézem eddig nm is hallottam róla, régen volt már ilyen játékkkal dolgom -
Cat #10 nevetséges hogy ma már egy demó változat is 600 mega, kinek csinálják ezeket?! -
#9 (egyébként jónak tűnik...)
-
#8 engem csak az zavar, hogy mindig a USA a "jófiú"...
-
#7 hát most nem tervezek x850xt-t venni, inkább kihagyom, amúgy ahogy elnézem grafban übereli az AoE3-at. -
SirLord #6 hát ha ujitás nem is a AoE III nagy lesz...
grafika turbozva hangulat marad, szoval jöhet! -
#5 Az a baj, hogy már évek óta unom az rts-eket.Utoljára a WC3-mal játszottam, de azt is csak a neve miatt.Nagy újításokat már nem igazán lehet csinálni ebben a műfajban. -
#4 Kipróbálnám.... de biztos, 100 ezer huf-os videocard-ot igényel.
-
Easy Rider #3 jó lesz, jó lesz... -
#2 Én azért annyira nem -
#1 Várom már.