Gyurkity Péter

9 játékkal erősít a Netflix

Tovább bővül az új szegmens, ebben a hónapban több mobilos játékot tettek elérhetővé.

A Netflix játékokkal kapcsolatos erőfeszítései kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy egy kifejezetten prémium alkotással készülnek, amitől nyilván a további erősödést várják. Ebben a hónapban összesen 9, jóval egyszerűbb fejlesztést tettek elérhetővé, amelyek jó részét már sokan ismerik.

A filmeket és sorozatokat kínáló streamingplatformjáról ismert cég saját hivatalos oldalán jelentette be az összesen 9 eltérő alkotást, amelyek azonban nem egyszerre váltak elérhetővé a kínálatban. Nagy részük már korábban, a hónap folyamán, napvilágot látott, az utolsó példány azonban csak most kedden bukkant fel, ez adott most alkalmat a hosszabb bejelentés közzétételére. A katalógusban ezzel olyan címek jelentek meg, mint a Reigns: Three Kingdoms és a Cats & Soup, a most bemutatkozó példány pedig a Hello Kitty Happiness Parade névre hallgat. Mindegyik játékhoz rövidebb videót mellékeltek, ezek egyikét itt beágyazva is megtekinthetjük.


A vállalat láthatóan nagyon is komolyan gondolja a játékpiacra való betörést, az ottani pozíciók fokozatos kiépítését és azok megerősítését. Mindezt éppen egy olyan időszakban teszik, amelyben számos egyéb cég már a leépítéseken gondolkodik, illetve meg is kezdte azok végrehajtását, nem beszélve a korábban elindított, némileg különlegesnek minősülő projektek teljes leállításáról. A most elérhetővé tett példányok esetében fontos részlet, hogy azok mentesek a hirdetésektől, ez mindenképpen kedvező a felhasználók számára.

Meglátjuk, milyen további lépéseket tesznek meg az év végéig, a kínálat minden bizonnyal decemberben is tovább bővül majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Hihetetlen sikerre számíthatnak - már a C64 idejében is - elavult játékok bedobásával. Olyanokén, amik ezer számra ingyenesen , reklám nélkül letölthetők több tucat platformra.