Gyurkity Péter

Prémium játékkal készül a Netflix

A cég komolyan gondolja a saját stúdió felfuttatását, most AAA-játékkal készülnek.

A Netflix erőfeszítéseivel kapcsolatban nemrég számoltunk be arról, hogy játék-felhőn dolgozik a cég, eközben azonban a saját stúdió megalapítását is bejelentették. A jelek szerint egy komoly attrakcióval rajtolnának el, már megkezdték az új munkatársak toborzását.

A vállalat hivatalos állásajánló oldalán már felbukkantak a következő lépéssel kapcsolatos részletek, ezek alapján mi is képet alkothatunk magunkban arról, hogy nagyjából min dolgoznak. Kiderül például, hogy egy AAA-kategóriás játékot szeretnének piacra dobni, amely harmadik személyes RPG-alkotásként látna napvilágot, a reményeik szerint meghódítva a szélesebb közönséget. Arról persze nem tesznek említést, hogy mely franchise alapjaira építkeznének, ez lehet akár egy teljesen új név is, az viszont teljesen egyértelmű, hogy nagyot szeretnének durrantani, mégpedig az Unreal Engine felhasználásával, ezt ugyanis szintén megemlítik az oldalon.

Ahogy azt megszokhattuk, külön személy lesz felelős magáért a világért, annak megalkotásáért és fenntartásáért, hogy minden stimmeljen a háttértörténet részleteivel, egy másik illetékes pedig a kapcsolódó szolgáltatások és az ingyenes aspektusok integrálását felügyeli majd. Egy olyan játék megalkotására törekednek, amely méltó lesz a Netflix sorozataihoz, azok szintjéhez, viszont a további fontos részleteket nyilván majd csak később ismerhetjük meg. Az elkövetkező hetekben remélhetőleg újabb részletek szivárognak majd ki a cég háza táján.

A Netflix Games Studio a múlt hónapban alakult meg, ezt az Overwatch korábbi producere vezeti, ám még a korai lépéseknél járunk, így messze vagyunk a konkrét eredményektől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!