Gyurkity Péter

Ingyenes játékokkal bővít a Netflix

A három új jövevény mindkét nagy mobilos platformon elérhető.

A Netflix kapcsán még hónapokkal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a platform mobilos játékokkal egészült ki, ezzel pedig a cég egy számára új területet vesz célkeresztbe. Az azóta elmúlt időszakban fokozatosan bővítették ki a kínálatot, most, március folyamán, pedig 3 további alkotás válik elérhetővé.

A cég saját hivatalos oldalán jelentette be a márciusi frissítés fontosabb részleteit, amelyekben 3 további játék megjelenését emelik ki. Ezek közül az első a Shatter Remastered, amely a PikPok jóvoltából bukkant fel a kínálatban, az eredeti, még 2009-ben a PlayStation 3 konzolokra megjelent példány felújított változataként. Ebben a játékosok a klasszikus akciót vegyítik az érdekes csavarokkal és a főellenségek elleni csatákkal, némileg a régi Arkanoid-játékokra emlékeztető módon, ami a reményeik szerint sokaknak lesz csábító ajánlat.

A sorrendben második alkotás a This Is A True Story, amelyet a Frosty Pop tett elérhetővé az együttműködés keretei között. Ez utóbbi már egy állítólag valós történeten alapuló történetet jelenít meg, mégpedig egy szubszaharai afrikai nőről, aki minden nap megküzd a saját családja által igényelt víz beszerzésével, legyen szó homokviharokról, vagy éppen az orvvadászok elleni fellépésről. A fejlesztők elmondása alapján interjúkra és elbeszélésekre alapozták a munkát, amely a szokásostól némileg eltérő módon nyújtana számunkra szórakozást (és egyben érdekes információkat).

A fenti két játék már most elérhető, hozzájuk hamarosan csatlakozik a harmadik, amely az Into The Dead 2: Unleashed névre hallgat, egy zombi-akció fejlesztés formájában. Mindhárom app elérhető az iOS és az Android saját online boltjában, most azonban a Netflix kínálatában is megjelennek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!