Ötvös Tibor

Mass Effect: Andromeda információs áradat

A BioWare elég sok információt osztott meg a rajongókkal a Mass Effect: Andromeda kapcsán és kaptunk egy friss trailert is.

Vágjunk is rögtön a közepébe. Azon játékosok, akik szeretik PC-n framerate korlátozás nélkül élvezni a játékokat, azok örülhetnek, hiszen a Mass Effect: Andromeda világában ez megoldható lesz. A multi hasonló lesz, mint a harmadik részben volt, és sajnos nem lesz cross-platform, azaz a konzolosok és a PC-sek nem játszhatnak ugyanazon a szerveren. A játékmenet kapcsán érdekességként merült fel, hogy Sara Ryder több romantikus szálat bonyolíthat mint férfi testvére.

A karakter generálása során megadhatjuk, hogy a kiválasztott Ryder-testvér milyen kiképzést kapott a Tejúton és ezzel meg is határozzuk a háttértörténetét. Nevet szabadon választhatunk, de ha a megadott Sara vagy Scott elnevezést meghagyjuk, akkor nem Ryder-nek neveznek majd a teljes történet során. A nem választott testvér a megadott névvel szerepel majd a sztoriban. A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg és érdemes megnézni a héten megjelent trailert is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!