Ötvös Tibor

Az első Mass Effect: Andromeda játékmenet

Megkapta első, kimondottan a játékmenetre koncentráló videóját a Mass Effect: Andromeda.

A Video Game Awards rendezvényén a BioWare is kint volt és ha már arra jártak, meg is mutatták az első, a Mass Effect: Andromeda játékmenetét tartalmazó trailerüket. Azt le kell szögezni, hogy a harcok ismét nagyon látványosak lesznek és reményeink szerint a sztori is tartogat izgalmakat, de az átvezetőkben látott arcmimika elég sok kritikát kapott. A fejlesztők reagáltak is erre, és elárulták, hogy a látott jelenetek egy korai változatból származnak szóval mindenki nyugodjon meg.

A Ryder-testvérpár története 2185-ben kezdődik, mikor a Mass Effect 2 sztorija végződik és a Lair of the Shadow Broker DLC is ebben az évben játszódik. Az Andromeda világában azonban ebben az évben indul el 600 éves útjára az új hős elhagyva a Tejutat. 2186 pedig az az év, amikor a Mass Effect 3 elkezdődik, a Reaperek megszállják a világunkat és a Mass Effect 2: Arrival DLC is játszódik. A Ryder-ék ilyenkor mélyálomban haladnak a céljuk felé és minderről fogalmuk sincs. Így az új kalandunk valamikor 2785 környékén kezdődik, amikor felébredünk az álmunkból. A játék jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #3
    Erre azt ígérték hogy visszajön az 1ből sokminden, de látszik hogy a inkább a titanfall gyakorolt rá hatást , a régi játékok meg inkább mint "teher" / "málha" vannak jelen és annak se valami hasznos.

    DragonAge is durván "generic" rpg, céltalan, nem-atmoszferikus, na és ezt a céltalan légkörtelen embertelens "generic" -séget jeleníti meg a mass effect is. Látszik nem jó a biowarnél dolgozni.
  • wraithLord #2
    ShooteRPG. :D Ezt a szót kerestem már nem is tudod mióta. :D

    A Dragon Age játékok elcseszése után már nem várok sokat ettől sem. (Mondjuk a Mass Effectek esetén is látszott már egy kis lejtmenet játékmechanikai megoldások terén, de azokkal nem játszottam annyit, hogy véleményt formálhassak róla.)
  • Sir Cryalot #1
    Hát ilyen tarka barka se füle se farka ShooteRpg