Ötvös Tibor

Ámulatba ejtő Mass Effect: Andromeda videó érkezett


A tegnapi hivatalos megjelenési dátum leleplezését követően a BioWare egy friss videót is közzé tett a Mass Effect: Andromeda kapcsán, mely az Nvidia CES 2017-en volt látható. A jelenetben bepillantást nyerhetünk a harcokba, az RPG-elemekbe, a skillek fejlesztésébe, az átvezető űrhajós részekbe és a HUD-ot is megnézhetjük. Mindez egy rövid videóba sűrítve viszonylag töménynek mondható, de a március 23-i megjelenésig biztosan kapunk még további anyagokat.

A Ryder-testvérpár története 2185-ben kezdődik, mikor a Mass Effect 2 sztorija végződik és a Lair of the Shadow Broker DLC is ebben az évben játszódik. Az Andromeda világában azonban ebben az évben indul el 600 éves útjára az új hős elhagyva a Tejutat. 2186 pedig az az év, amikor a Mass Effect 3 elkezdődik, a Reaperek megszállják a világunkat és a Mass Effect 2: Arrival DLC is játszódik. A Ryder-ék ilyenkor mélyálomban haladnak a céljuk felé és minderről fogalmuk sincs. Így az új kalandunk valamikor 2785 környékén kezdődik, amikor felébredünk az álmunkból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #3
    ámulatba eső szerzőtől nem csoda hogy zavarbaejtő cikkek származnak
  • Whysper #2
    Engem ez érdekel.... "Mass Effect 4: Andromeda Will Likely Support DirectX 12" 4K-s Tv-re lesz kilöve szóval igen csak fogok örülni pár FPS plusznak is! ;)
  • Ender Wiggin #1
    Ámulatba ejtő? A Frosbite 3 nem olyan hűha, de nagy előrelépés az Unreal 3-hoz képest. ha egyáltalán...